Jeste li ikad bili na TVu/novinama?

1. Bio u lokalnim novinama puno puta. Najdraza mi je anketa o stetnosti piva. Svi su rekli da je stetno, osim mene koji sam rekao da je zdravo jer ima B vitamina. Sto i jeste tacno, jelte?

2. Bio u lokalnim novinama puno puta. Najdraza mi je anketa o stetnosti piva. Svi su rekli da je stetno, osim mene koji sam rekao da je zdravo jer ima B vitamina. Sto i jeste tacno, jelte?

Што би мој матори реко: "Пиво је храна"

3. Ja sam bio u svim poznatijim domaćim štampanim medijima. Bio preko cele strane u CKM-u i Playboy-u. Bio na Prvom programu javnog servisa. Dosta od mene :)

4. После утакмице Звезда - Рома осванух са неколико другара на задњој страни Блица,онако у крупном плану, усликан неколико тренутака после Жигићевог гола.
    Од тада је мој живот кренуо узлазном путањом.

5. Био сам на некој анкети о тежини пријемног испита за средњу, на Алту, ал' се не сећам како је испало, и радио сам неке пробне анкете за Алт исто, али у виду репортерам, ускоро би требало опет да се појавим, треба да се ради репотажа за неки интернационални камп, али нико ништа не јавља а камп траје у највеће. тако да је то попушај вероватно...

6. Dosta puta, ajde zadnje i prvo da pomenem.
    Zadnje je ovo:
    Prvotimac sam "DeamTeam-a" iz Fentange-a.;-)))
    Pre dva meseca smo bili na našoj seoskoj televiziji(uključuju se na kablovsku kada ima nešto "bitno") kada smo igrali protiv susednog sela. Ja sam igrao strane i samo jednom otišao u gater. Pričam o luksemburškom kuglanju(Jeux de quilles-na konkavnoj pisti sa pet vrsta kugli.) :-)

A prvo je ovo:
    Dnevnik 2, tačnije Dnevnikov dodatak, oktobra 1991, pričao skoro minut. Video zapis sam uništio, nadam se da ne postoji kopija u RTS.
    Toliko gluposti nisam skoro čuo na jednom mestu, koliko sam ih ja tada u tom "intervjuu" rekao. Ja bio tada u ratu, pa me pitali kad ćemo da pobedimo, a ja sam im objasniJo, to je ukratko....

7. govorio sam na televizor i radio kad smo jednom štitili ukrinskog leptira da ne izumre...za novine piso tri puta...i pomenut sam u štampi koji put kad sam igrao šah na republičkim prvenstvima ko klinac i kad sam posto član nadzornog odbora komunalca...kuš više.

8. E da, bio sam i na džonovom izvještaju sa okupljanja vukajlijaša. Jedan od rijetkih koji je nešto rekao, ali bez titla se slabo razumije.

9. Izaso sam na televizor, a i u novine.

10. ja bio u novinama, redovno, dok sam igrao fudbal po kadetskim i omladinskim ligama, svakog utorka izvjestaji sa izlupanim ocjenama. bio sam i igrac utakmice jednom. eh, kad se sjetim tog fudbalskog glamura, novnari, zene i skupa kola...

11. Bio i na televiziji i u novinama, naročito u predizbornoj kampanji, jeo gomna, lagao narod, obećavao sve i svašta, al' rekli mi da mora tako...

12. Davno je to bilo, dok su bila takmičenja po školama ''Trojkom protiv droge'', na SOS-u, i pitaju me je l bi voleo da budeš kao Skuni Pen, reko ne znam ni ko je taj, tad pratio samo NBA.Posle toga,turnir 3 na 3, u sportu baš bila super fotka,isto bilo za trojke.

13. rekli su i ostali dube al si ti bio najpjaniji pa si zaboravio da treba da furaš mistiku i selebriti trip kao ostali uzorni vukajlijaši nataknem ih na dragišu

14. U lokalnim novinama bio pred izbore 2008-e. Zvala mene drugarica da čuvamo kutije za ove mučeničke stranke što ne mogu ni 1% da osvoje, i zovnu nas kao na konsultacije u opštinu, mi odemo a ono se ispostavi da to nisu bile konsultacije već završni miting a oni nisu znali kako drugačije da skupe narod, doduše mislim da je više ljudi bilo na tom mitingu nego što je glasalo za njih, elem, ko na kurac sedoh u prvi red i lepo me uslikaše. Nakon par dana ja i još par njih u krupnom planu a ispod slike piše "Izuzetno posećen miting te i te stranke".

A drugi put na tv-u su me isto zajebali, bila anketa sa pitanjem "Da li podržavate uvođenje uniformi u škole", ja se nešto zamislio, izleću voditeljka i kamerman, ja krećem dribling ulevo, međutim ona me pročita i nabi mikrofon pod usta. Ja to nacrnio, reko kako je to glupost i da nema potrebe za tim, da se omladina pristojno oblači itd. Međutim ispostavilo se da su neki klinci pisali peticiju da im uvedu uniforme u škole jer su bili previše napaljeni na Buntovnike, i tog dana im taj zahtev odobrili.

15. i jednom su me za televizotr pitali treba li čanak da bude graonačelnik novog sada i reko sam im šta fali nek oproba čojek

16. Bio sam u novinama, u više njih, i mogu vam reć da je istina to što pričaju o njima. Stvarno su dobra zamjena za ćebe, a tek što znaju da zagriju čoveka, milina.

17. http://www.youtube.com/watch?v=ZqjyPZJHC1g
    Ja sam ovaj 3. što daje izjavu... Totalno nepovezano, ali razveže mi se jezik kad popijem...

18. U Hronici bili inicijali....u vise novina i u 2 navrata

19. Ja se nešto zamislio, izleću voditeljka i kamerman, ja krećem dribling ulevo...

Ахахах, победио!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.