![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jesam, malo na tv, malo u novinama.
Takođe, umalo da zaboravim, bio sam i u Novostima i Politici kao osvajač nekih nagrada na matematičkim takmičenjima.
Dok sam bio u vrtiću bila tradicija ko je predškolac da pravi sa svojom grupom neku mini predstavu. I mi pravili nešto o Karadjordju kako ulazi valjda u Niš :lolololol: i ja bio Karadjordje. I snimala nas lokalna televizija. Tako da sam bio na televiziji negde oko 15 minuta.
edit: Fatali oni mene još nekoliko puta isto na nekim predstavama. Dosta sam glumio u školi. Bio sam buduća nada Aleksinca, ali nisam sebe video u tom poslu... lol
Snimljena sam na ovogodišnjem demo festu, vrtila sam se danima na rtrs-u mrtva pijana i naduvana kao balon :)))
Bio sam u lokalnim novinama i Tv - u još davno kad sam svirao dugmetaru u muzičkoj školi.
Bila sam kao klinka od dvanaest godina sa drugaricom svaku bioskopsku predstavu u gradu posećivala. :) I onda nas je jedan reporter slikao kad smo bile same u sali, mi se prestravile da nije neki manijak, kad ono izašle u lokalnim novinama kao jedni od retkih tapkaroša u bioskopu. :) Bila sam i dva puta kad sam osvojila diplomu na okružnom.
Jednom sam bila na TV-u nešto koje su mi želje bile za tu novu godinu, neke gluposti sam pričala polupijana, i to se vrtelo četiri dana tako... Umreh od blama. :)
био сам на тв-у као клинац у неким квизовима а у новинама пар пута и журналу и блицу.
Bio sam u NewYork Times-u kada su objavljivali feljton o Radetu Lackoviću
bio "99e na sos kanalu....
Сине, а ја сам био на предизборном плакату зимус.
Јел се то рачуна?
bobi jel bila grupa gradjana?
Ja sam bio na radiju kao klinja,pričao "Lepoticu i zver".
Не, није.
Углавном, победио сам и прошао.
Bio sam na B92, u emisiji Znanje na poklon. Ozbiljno.
Pa delimicno... Bila jednom neka emisija pod nazivom "Krajem nase ulice", u kojoj se sugerise na neka sranja u gradu koja treba popraviti. I ja jednog dana prolazila pored neke tek nalivene ploce betonom i hvala Bogu sagnem se i potpisem se. Kad, dais, ovog baksuza uvati snimi i kao kaze - Pogledajte, ovo je sramota. Zbog ovakvih nas grad propada, itd...:)
lagani Vasilije sagovornik lololo+
U "Malom nevenu" mi je izašla jedna pesma povodom osmog marta, tada sam imala osam godina :)
Bila sam dva puta na snimanju Hita meseca, ali većina vas omladinaca nije ni čula za tu emisiju :) , konkretno kada su bile premijerno puštane na TV-u "Igra rokenrol cela Jugoslavija" od Orgazma i od Idola ono "Ona radi u rudniku..."
A jel se računa radio? Ako da, onda sam bila na B92 jednom kada sam se vratila sa koncerta neću da kažem kog iz Budimpešte, pa sam kod Brakusa davala izveštaj.
To bi bilo to, vidim nisam slavnija od većine...
Bio sam na B92, u jednoj emisiji. Tačnije, ovaj moj snimak.
U segmentu "bezbednost naše dece u osnovnim i srednjim školama".
http://www.youtube.com/watch?v=OlO7INmEbT4
U Politici
U čituljama
Ja uplatio za nekoga
Ja sam biJo u Blic ženi jednom, a pre toga u nekim HR novinama. A glede TV-a, HRT1 ali davno.
Edit: Izašla mi i slika u novine, a nije čitulja.