Prijava

Ja sam često u novinama, a na TV sam bio od lokalne, preko NS+, Lokalnih novosadskih, RTS do Turske RTV (simboličke skraćenice TRT). Bavim se performansom pa je to nekako deo teritorije...Ako ispratite Blic u septembru (dodatak za Vojvodinu) verovatno će opet biti članak.

pre pet godina kad sam bio cetvrti osnovne bio sam u kvizu 'Nacionalna Geografija', deo tima koji je bio 3. u Srbiji. Koji sam streber bio majko mila, hvala bogu danas sam normalan.

ma jebeš ovo, ja sam bio na filmu, ejj!! to je isto na televizor...

Саопштили моје име на великом извлачењу награда у квизу који је правио Ц маркет... и то је то...

Po novinama par puta, jednom i fotografija (greškom).

Uredno prijavim da mucam pred kamerama pa me na poslu ne više gnjave.

Moje dete je bilo na naslovnoj strani dnevnih novina i to mi je najslađe. Naslov je otprilike ovakav :
DECA GRUDVALA ZDRAVKA ČOLIĆA

Naslov je otprilike ovakav :
DECA GRUDVALA ZDRAVKA ČOLIĆA

Победа!

Ja se godinu dana nisam skidao sa televizije. Bačje epskih razmjera.

Jesam jednom,koliko se sjećam,na lokalnoj televiziji.Bio je neki konkurs o zaštiti životne sredine i ja napisala sastav o ljepotama mog potoka(intermitentno vrelo) i tu sam dobila prvu nagradu i odlučili su da taj potok stave pod zaštitu te organizacije,ne znam koja je u pitanju.Možda sam imala 12-13 godina.Tu sam kao davala intervju.I evo sad razmišljam koliko sam se promijenila od tada,i fizički i psihički.Imam neđe taj klip sa televizije,ali ne dam nikome da ga gleda. :D
EDIT:Bila sam i u novinama,tj.moj crtež je bio u novinama,dječijim novinama,tada sam imala 9-10 godina.Crtala sam neku djevojčicu.
EDIT:Ovoga se tek sad sjetih.:) Isto na lokalnoj televiziji. Vodila sam program u u 2 ili trećem razredu,bio dan škole i tu smo mi imali neke predstave i nešto,ja sam bila voditelj.

Moje dete je bilo na naslovnoj strani dnevnih novina i to mi je najslađe. Naslov je otprilike ovakav :
DECA GRUDVALA ZDRAVKA ČOLIĆA

To se zove dobro vaspitanje! Rispekt!

Дала сам десетак интервјуа пошто сам пискарала нешто што је медијима било занимљиво. Четири године сам и писала за један часопис али се то не рачуна :)

Радила сам неко време и на ТВ, појављивала се колико морам а последњих пар месеци сам углавном мрсила о политици на оба медија ... сад сам у илегали до даљњег :)

Био у "Кефалици" ономад. Разбио сам ону глупу децу, знао сам чиме се бави продуцент, јебо сам им течу!

Превише, искрено бих волео да није тако.

Једном... ми је мало фалило да завршим на некој локалној.
А новине, па, једном у Блицу, групна слика, 50 људи.

RTS 1, dobio Bingo. lolana

Prošle godine sam bio na lokalnim vestima kao pobednik još lokalnijeg pesničkog konkursa.
To je bio jedini put da sam bio na televiziji zbog nečeg što sam uradio, a ne zbog nečeg što nije povezano sa mnom.
Al' možda me još bude nekad. Javiću vam da gledate.

Na duplerici crnogorskih Vijesti - slikali mene i društvo na plaži u krupnom kadru (mi to nismo primetili dok nam nisu sutradan meštani doneli novine). Mene uhvatili s ledja, u krupnom kadru natpis na majici pozadi "NIŠVILLE" a naslov "Boka kotorska prepuna stranih turista" :)

To je bilo davne 2002. Separatisti :))

Za TV već većina znate a bio sam i pre toga na nekom kvizu sa prljavim inspektorom Blažom u 5. osnovne, snimali su me i za vreme takmičenja u recitovanju u 4. osnovne, na kursu brzog čitanja sa društvom
http://www.youtube.com/watch?v=s40_jL9PD7c 0:16 drugi zdesna, sedim...Pa me onda pratite dalje na klipu, fala Bogu nisam kenjao ništa. Počujte šta ima na tom klipu da se kaže, zanimljivo je...
Više puta sam bio u novinama i to uglavnom oko štreberskih stvari. Poslednji put http://www.kurir-info.rs/beograd/zavrsena-letnja-skola-radalj-banja-2011-110934.php skroz gore, drugi zdesna (žuta majica). Pojavio sam se u Ilustrovanoj politici isto nešto vezano za brzo čitanje i tu sam morao da kenjam pa su mi preradili tekst...

Ja sam jednom bio na TV gotovo 2 sata. Tek su mi kasnije rekli da je to bila video/kaseta sa mora 1989.

Ja sam jednom bio na TV gotovo 2 sata. Tek su mi kasnije rekli da je to bila video/kaseta sa mora 1989.

Hahahaha! :)

Izuzimajući moj posao, koji i jeste pojavljivanje u medijima, jebiga bejah par puta onako kao akter pred kamerama. I to bilo neko takmičenje u šutiranju trojki u centru Požarevca, ja dođem i pobedim sve košarkaše, dobijem neku kožnu loptu kao nagradu, ali mi je to uručio tadašnji gradonačelnik iz DSS, pa je posle taj svečanitrenutak bio na televiziji u sklopu predizborne kampanje u Požarevcu.

Bio sam na SOS - u vezano za takmičenje u gađanju trojki, pošto sam trenirao košarku i tad sam predstavljao svoju školu, a na RTS- u sam bio dva puta, jednom kad su snimali moju osnovnu, a drugi put u kvizu TV Slagalica pre par meseci. Čak su me jednom na Slaviji uhvatili na putu do srednje da postavljam pitanja poznatim ličnostima u emisiji Vi pitate na Pinku, ali to nije prikazano, ne znam zašto.