Istorija

1. ǝʇıɹoɯs ǝu ǝs oʞɐʞ

2. jel moze neko da napravi posebno pravilo za ovu temu bez ovih debila koji ne doprinose raspravi da imamo bar jednu temu koja je on-topic pored one brojanje do 10k sa slikama

3. На конто спике зашто је Викпедија непоуздана, довољно је читате жалбе Хрвата кад се жале на усташе који су преузели њихов портал:
    https://www.tportal.hr/tehno/clanak/kako-je-hrvatsku-wikipediju-uzurpirala-ustasoidna-desnica-20130911

4. Neko je na nekoj temi kacio miroljuba pa sam citao malo o skenderbegu i tom vremenu, i hocu da kazem jebote koliko je to bilo zajebano vreme za nekog hajmo reci prosecnog coveka.

Danas biramo politicare na izborima i opet im jebemo majku i ne snosimo posledice nikakve, a u 15 veku fazon dodje fizicki najsuperiorniji lik s najvise muda i kaze “ok ja danas vladam ovom regijom, svaka kuca mora toliki i toliki harač da mi daje.” Dodju turci opet harač daj. I jebu ti ženu ako im se svidi bez da možeš nešto da uradiš. Bukvalno ono sto su danas kriminalci i zadnji talog društva su ti udarali reket i zlostavljali i nisu snosili nikakve posledice. Imamo srece sto zivimo u ovom vremenu

5. Srednji vek je najgore doba za ljude u Evropi,pecinski ljudi su bolje ziveli.

6. Dodju turci opet harač daj. I jebu ti ženu ako im se svidi bez da možeš nešto da uradiš.

Srednji vek je najgore doba za ljude u Evropi,pecinski ljudi su bolje ziveli.

Видим ја да залуд пишем на овом форуму.

7. Citav jedan milenijum za ljudski rod je potracen usranim srednjim vekom.

8. Pa ne znam Car na sta misli tačno... da je premisa da je srednji vek 100% mračno doba. Verovatno nije. Ali svakako ga svi gledamo kroz obrazovanje naše kao nekakvu stagnaciju. Al mi nismo profi istoričari, voleo bih da čujem još na tu temu Car da se oglasi

9. Al ne mili mi se osim za posao da čitam bilo šta drugo (nema se vremena) tako da svoju ogromnu ljubav prema istoriji napajam klipovima sa jutjuba. Koliko god oni bili šturi, jbg. Ako može neko da nabaci neke kanale bio bih zadovoljan

10. Problemi se množe a tebi se jebe dilan dože

11. Pozdrav druže druge vjere o/

12. skenderbeg je bio jedan od najboljih vojskovodja svih vremena
    desnicari se kurce nesto kosovskim bojem nemam pojma skenderbeg turcima napravio vise stete od 5 kosovskih bojeva

13. zapata gluperdo pise se caesar a ne ceasar

14. Hahahah zajebo se malo

15. Zap, pogledaj ovaj kanal:
    https://www.youtube.com/channel/UCv_vLHiWVBh_FR9vbeuiY-A
    Naročito ako te zanima Cezar, Galski i Građanski rat, rimska politika i sve te munje. Batica pravi jako kvalitetne klipove, odlično utemeljene u izvorima, sa dozom humora i mimovanja, ali bez da se pređe granica dobrog ukusa. Animacije su baš bejzik ali nekako mnogo dobro funkcionišu.
    Ladno moj omiljeni kanal uopšte na tjubu trenutno.

https://www.youtube.com/watch?v=gsK4nX0tCGQ

16. Ej relgiozno pratim taj kanal. Šteta sto ne izbacuje češće i što nema više takvih likova

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.