Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đanfranko Zola
Ал Паћино
Дон Вито Корлеоне
Патрик Свејзи +1
Никола Тесла (има јебачко име, ал' није јебао)
Џон Траволта
MILIVOJE ĆIRKOVIĆ!
LJUBINKO DRULOVIĆ!
Jebote, kako se nekima ime slaže uz samo pojavu....
Dankan Ferguson
dovoljno je Rade!
Marijan Šerifović, jebač neprikosnoveni
http://vukajlija.com/var/products/posters/201004/6992/cek-sekund.jpg?1301801254
Čemu nabrajanje posle pominjanja imena Rada Lackovića? Ne vidim svrhu?
Al je mog'o, kad je htio, s kojom god je htio. Čitava Amer'ka vlažila na Nikolu, samo njega to nije interesovalo.
Lazar Ristovski... totalno jebacko ime
Musampa. Kiki Musampa.
Ja jebem kurcem u pičku i to mnogo jako! Onda svršim, pa onda opet jebem, pa opet svršim, pa opet jebem, pa opet svršim, pa opet jebem... Fora je što svaki put sve duže jebem... I tako dok je ne izjebem skroz.
е, управо! виш ти шта је човек, какав секс, какве пичке материне :)
Hajrudin Hadžihafizbegović
(jedva sam ga otkucao tačno)
Dara Bubamara
Hajrudin Barbarosa !
Hajrudin Bubamara?
Mislim da imamo pobednika!
Hajrudin Bubamara plovi po sedam mora sredozemlja dok arči arapkinje usred svoje kabine na brodu "Lepe Jelene" dok mu Francuzi pevaju "Đelem, Đelem"... da mislim da bi upalilo...
Gazmen Đogani
Хаким Олајџувон
Кујтим Шаља