![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
muskarci su stoka. pusite kurac sto rece tulum :)
EDIT:
sa druge strane kad razmislim, samo cepaj. mozda ti se i usladi taslacenje sa dvojicom :)
Da budem jasan, jeb'o bih i da to dobijem slagao da ću da je oženim jutro pošto me pusti da je oskrnavim. Onda bih je oterao u kurac jerbo prijatelji su za život a žene koje tek tako prelaze sa jednog na drugog nemaju pojma o životu i nisu materijal za šetanje po parkiću.
Ljudi su stoka.
ja ne bi odma, jebes to... nakon nedelju dana kad dosadi.
slazem se sa celtom. trica u najavi
i još da dodam, to je zato što muškarci mogu da imaju prijatelja za ceo život što žene ne mogu. I zbog toga će uvek da mi bude draži ortak što smo se igrali još pre predškolskog nego neka koja je njega prejebala radi mene, to je razlika između čovek i goveda.
A ono što žene treba da se zapitaju je kakav je taj čovek uopšte kad je izjebao prijatelja kojeg zna tonu godina radi mene?
gadite mi se.... a sta ako sve to nije istina?
ne nego sam im prvenstveno bila dug niz godina ortakinja, i sve se desilo odjednom?
eeeee skubi... izvini, al jos puno penisa ces ti morati da obradis, da se tako duhovito izrazim, dok ne ukapiras sta ti najdobronamernije pricamo ovde. sirovo al dobronamerno.
slusaj svoje srce onda, sta da ti kazem. i koj moj nas pitas ako te ne interesuje iskreno misljenje?
debeli zasto bi ga izjebao kada smo se mi kresnuli 1??? i posle toga muk?
Pa vidi neko moje mišljenje je da ako su najbolji ortaci i ako se sviđaš obojici,ne bi trebala da budeš sa ovim drugim,jadno je.Pokrenućeš lavinu prepucavanja dva drugara,a ovaj ako ti se nabacivao dok si bila sa njim mu i nije neki prijatelj.
VAŽNA NAPOMENA:Ukoliko si "klinka"(za njih) onda opušteno i ukoliko je prošlo dosta vremena isto opušteno
Pa kelte to se podrazumeva.
Ej aj izađi ne vidim da vratim u rikverc, da mi pokažeš.
:tup:
brm brm VROAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR PEŠKE KUĆI KUČKO!!!!!!!!
Taj rad hahahahahahahaha
Mislim da ovo stanje ne postoji
ajde dosta je... ovo je klascno pitanje gde se trazi podrska, a ne savet.
slusaj svoje srce, sreco. u pravu si.
ako oces mogu da zakljucam temu da ne lupamo vise lazi i gluposti mi malko stariji od tebe, posto pojma nemamo o cemu se radi tu?
JEL ME VOLIŠ?
DA
GAGAGAGAGAGAGA LOP
e s obzirom da imam stvarno dobre drugare, i znam sta je musko proseravanje, skontala sam da vi ne jebete, celt, nije stvarda necu da prihvatim cinjenicu, nego vi terate svoju pricu, iako vam objasnjavam da se dugo godina znamo, po vasoj prici do sada ni jedan muskarac ne psotuje zensku osobu, i zbog toga mi se gadite sto kenjate, realno...
DA se ne zoveš ti možda Jelena?
Daj mu u rc i onda nema osnova da se naljuti.
msm to je samo moj predlog
celt ne verujem da si puno stariji od mene ali ja jebem vise od tebe, realno.... ;)
skubi, ja sam jebao dok si ti verovatno jos skupljala mirisljave salvete. najozbiljnije.
kazem ti, ako mislis da kenjamo, i ne zelis da cujes tudje misljenje, nemoj da pitas.