Muskarci ili stvarno svidjanje...???

1. Daj mu u rc i onda nema osnova da se naljuti.
    msm to je samo moj predlog

Vaskoliko pametni Šakal, poslušaj dete i daj mu plinaru. Neka meša senf!

2. ali ja jebem vise od tebe, realno.... ;)

ovo bas i nije pohvalno za zensko. nek ti bude, po onome sta pitas i kako reagujes verovatno si u pravu :)

3. ja zelim da cujem tudje misljenje, ali ne i tudje proseravanje, a do sada sam cula pa recimo 80% proseravanja.... ii da debeli dukat cu dati kada budem imala lika koji ga je primio u dukat....

4. Sad kad malo bolje razmislim,ovaj drugi verovatno zna da se muvate.Moji dobri drugari,karaju "ribu" 95-o,a ona se pravi fina ovom kaže da ne kaže ovom,ovom drugom isto i oni se prave ludi,pa spradju zajebancije samo njima znane

5. koliko vidim nisi prepoznao sarkazam???
    EDIT: mislim da to nije pohvala za tebe...

6. kamikazoooo o cemu ti?

7. ii da debeli dukat cu dati kada budem imala lika koji ga je primio u dukat....

to je totalna diskriminacija strejt muškaraca

8. a bre ne proseravam se. to sto te drugi zajebavaju i izvrcu moje postove to sa njima vidi :)

zakljucak:
    iako su ti to drugari, ako si se kresnula sa jednim, taj ti vise nije drugar u tom smislu, a ako i ovaj drugi sad oce da te jebe iako si mu drugarica a zna da je drugar pre toga bio sa tobom, ni taj nece vise da ti bude drugar, te nista nece da ih sprecava da te nakon toga gledaju kao lagano meso.
    mozda gresim, ali jedno 99% sanse je da je ovako.

(jebemulebac, sta drugara i drugarica gore, ko da tito pisao)

9. i cekaj ja sada iako necu da budem drugarica sa ovim drugim likom nego da budem sa njim, kazes da je jedina opcija da budem u kres ali nikako u vezi,a?

10. Znaš šta ja mislim, ti si samo još jedna dobra nevina devojčica koja bi malo da vidi kako je to biti trve sotonjara i alfa ženka. Ustvari mislim da si bukvalno još nevina i da ovde pokušavaš da ostvariš neku fantaziju da si neka lomikurka i satiračica za kojom svi žude i drkaju kući kad su sami na nju.
    Nećeš jebati.

11. kamikazoooo o cemu ti?

O pravom prijateljstvu,ne kažem da će slična situacija biti u tvom slučaju

12. EDIT: mislim da to nije pohvala za tebe...

a jebi ga, sta da radim, cuvam se za brak.

13. lolololo debeli ja sam sada istrolovala najstrasnije.....

14. možda da odeš kod Opre Vinfri i izložiš joj svoj problem?

EDIT
    Pacovljeva teorija nije loša, pazi...
    moguće da si se sad isprimala da tu kontrolišeš čupri, da igraju kako sviraš ovo ono, fatalna žena ruši prijateljstva i te spike

15. ma jok, zivim bre ko u cara, radim sta hocu jebem sta hocu...

16. nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis???

OVO NE POSTOJI!

17. nego skubi, izvini, a vi nemojte da izvrcete moje reci ovde bezveze i da zajebavate devojku, kad samo hocu da je upozorim.

oces da se upoznamo sledeci put kad dodjem u bg? cisto da mi kazes da nisam bio u pravu. :)

18. HAHAHAHAHHAHA
    KOJI KONTRA NAPAD

19. oces da se upoznamo sledeci put kad dodjem u bg? cisto da mi kazes da nisam bio u pravu. :)

lol

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.