Muskarci ili stvarno svidjanje...???

1. sakal, ali ja uopste ne zelim da kontrolisem, jednostavno me lik zasenio i to je to...

2. jos si mali.... ;)

nisam, ozbiljno. iznenadila bi se.

3. Pa onda ga jebi.
    Kada malo bolje razmislim tebe bole a i treba da te bole kurac dal ce oni da ostanu drugari. mos misliti... samo ti je to bitno.

4. Pa onda ga jebi.
    Kada malo bolje razmislim tebe bole a i treba da te bole kurac dal ce oni da ostanu drugari. mos misliti... samo ti je to bitno

a šta ako se dečko ubije,što ga je njegova partnerka u pljačkanju banaka ostavila i otišla sa kumom,advokatom

5. celt javi se.... da ti objasnim neke stvari.... lol

6. Hahahahahahahahhaa, ti troluješ? Aj još malo.

Ne vredi da se vadiš sada kada si shvatila da nisi u pravu. Ok da teraš i dalje po svome jer nećeš da priznaš da si pogrešila.

7. onda nek mu da u rč

8. aj vazi, i onako znam ko si ti.
    ozbiljno :)

jedva cekam da me objasnis.

9. ja ne trolujem, ni sekunde nisam.... pitala sam misljenje, ne slaze se sa mojim, ok i onako i don`t give a fuck, ako me razumes...

10. Lolololol mislim da sam pogodio bolnu tačku konstatacijom. Aj klinka u krevet, sutra rano ustajanje, domaći, uskoro će nova školska godina. Leksikoni, deljenje sendviča sa salamurom na velikom odmoru. A pravu salamuru kad probaš onda se javi da besediš.

11. dvoje su se tako smuvali

12. Koja sapunica jebotekrv...

13. gospodine debeli vi ste se malo zajebali... ;) i ne vidim koju bolnu si mi pogodio sa time sto si mi rekao da sam klinka i da trolujem?

14. JA JEBEM!
    Stvarno, ne morate da mi verujete, briga me za mišljenje!!

15. I šta bi na kraju, Skubi, o'š se karat il' nećeš?

16. Pa zašto ti to toliko smeta kada nije bolna tačka što si još malecka i neiskusna. Nemoj to da te muči doći će i tvoje vreme, polako uživaj u pernicama i drugaricama iz klupe, lastišu i tim stvarima.

17. Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis???

Naravno da ne bih ako mi je značila nešto. Što baš moju ribu pored milion drugih? Nije mi se nikad desilo tako nešto, niti sam ja nekom drugu arčio ribu, ali pretpostavljam da ne bi na dobro izašlo. Ali svejedno naša mišljenja ovde ne moraju ništa da znače u tvojoj situaciji. Šta znamo mi kakvi su ljudi ti tvoji ortaci/arčeri. A i pospan sam trenutno pa pričam prvo što mi palo na pamet, mnogo si kasno pokrenula ovu filozofiju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.