U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahahahahaahhaah...Znači bolje da ostavim ovog svog napajajućeg kineza i da ga lupam svakodnevno nego da rizikujem sa nekim boljim :D
Warner von Latinsche
Могуће је и да је нешто инсталисао па му не шљака како треба. Ако је софтверски проблем онда нек тестира: Упалиш комп и нема везе у каквом је стању а ти узми и стисни неки тастер на тастатуру. и стискај тај тастер као идиот. Ако почнеш да чујеш неке звуке из кућишта то значи да се сјебало нешто софтверски и да ти је бафер препуњен на тастатури те она не може да шаље податке у комп. А ако он тако неће па оће па неће па оће и на крају оће могуће је да постоји неки хардвески курац који смета. Логика каже да је све прорадило када се загрејало, то јест раширили су се неки метални елементи. Мој савет ти је да ако имаш два чипа рам меморије извадиш један, и сав остали хардвер да почупаш (двд, флопи, предњи усб и тоем слично) после једно по једно укључуј и види које сере, то неваља.
vidi kakvo ti je hladjenje na grafickoj. Mozda se greje previse jer on cim potera OS onda zahteva vise grafickih resursa sto automatski greje graficku. Proveri prekidac je mozda ostane pritisnut pa sam gasi. Koliko imas memorijskih modula? Ako imas vise onda probaj da izbacujes jedan po jedan da vidis jel ti mozda koji crko. Moguce je i da si kupio fals napajanje pa te to zeza. Nabavi neko drugo napajanje pa ga poteraj sa njim
Uzeo novu graficku, reinstalirao vindovs, na pocetku mi mozila bila na ruskom i od kad sam prebacio na engleski mi, poceo opasno da zabada po 3-4 puta na dan kad je upaljen recimo 4 sata pa moram da ga restartujem. Moguce da je do rezolucije, al da ne petljam bez ''profesionalne'' pomoci.
Што се тиче САЛЕТА СНАЈПЕРИСТЕ имам одговор на твоје питање. Компјутер је вероватно недавно померан, или ти је хладно у просторији. Тај звук који чујеш није никакво ударање лопатица. То се чује у самом лежају кулера кој исе обрће јер пошто је укључен у хладној просторији кодензовала се влага ту негде. ударац ослобађа коденз јер помери сам лежај. НЕ брини за то, није опасно. Кад се загреје, неће да зуји, а ако те баш нервира, угреј собу и склони комп од прозора. Пре него га упалиш
Океј, фала на предлозима!
Баци поглед на матичну. Види да ли су кондензатори на њој испупчени као на слици:
http://mybroadband.co.za/photos/data/749/216.jpg
Не разумем се много у то, говорим из личног искуства, шта је мене све зајебавало. Па види шта од тога делује код тебе :)
tvrd je disk voćka čudnovata, ne slomi ga al kućište polomi ololo
Buksno, jes` ti normalan? Oš da te Stićko banuje zbog spema? :D
Nemo' Kosticu ruka ti se pozlatila! Ljub!
Meni riknuo adapter za laptop, odnosno ispucale žice u kablu. Treba mi nekad po 20 minuta da naštelim kabel da ima normalno napajanje. A kad ga namjestim, nema mrdanja. Žao mi dati vel'ke pare za drugo napajanje, trenutno sam u fazi štednje.
e sad bez zezanja. iam već skoro 4 godine neki ausov lcd monitouur, i kad je niska tempera u sobi, slika podrhtava i to traje par minuta dok se ne zagreje. već 2 godine je ovakav, ali šljaka fino i dalje. jel to normalno?
Ugrij ga fenom prije paljenja :D
Kad se ti skineš u hladnoj sobi, prije seksa, jel ti treba nekoliko minuta da se zagriješ, pa onda radiš normalno?
ja ne jebem zimi!
Dube, ali do pre 2 godine nije bilo tako, mislim to za monitor.
Pa i ti si sa 17 mogao da jebeš po zimi, a sad te stisle godine pa postiš duže od zimskog posta.
pametan si ti decxak:)
ozbiljno sad, jel treba dodvajam kintu za novi, ili će šljaka još toliko bar? pod normalnim uslovima,ofc.
Ma ne znam ti ja to, samo ti to laički, al logički riješi :D Il ga stavi na toplije mjesto il čekaj da dođe sebi.
Pa ćeraj ga dok ne crkne, a do tad lakapo skupljaj lovu.