Kvarovi na računaru

1. Zuje mi slušalice i zvučnici. Pojačam malo više i odma kreće vufer da bruji i da zuje zvučnici. Kada se prebacim na slušalice glasnije mi bude zujanje od zvuka u igri.
    http://www.ndse.com/mechanizer/images/alteclansing.jpg

2. Марко да ли ти је све у реду са струјом? Јел дрма струја када пипнеш комп?

3. Ne drma. Isključio sam mikrofon i sve se vratilo u normalu. lol

4. Kad upalim komp, posle 15-30 minuta se ugasi sam od sebe tako sto se prvo svi programi i procesi ugase pa onda pise your computer is shutting down...Sve se cuva kao da sam ga ja ugasio...Zna neko resenje?

5. meni se to dešavalo kada se grafička pregrije, on sve fino zatvori i ugasi komp. A možda je neki virus, kurac palac.

6. ako se legalno gasi sam od sebe, verovatno je nešto do softvera, neko virušče, nešto slično.

7. meni se to dešavalo kada se grafička pregrije, on sve fino zatvori i ugasi komp. A možda je neki virus, kurac palac.

Nije do graficke ni pregrejavanja, svu prasinu sam lepo izduvao i proverio sve kulere i nigde nije problem.

ako se legalno gasi sam od sebe, verovatno je nešto do softvera, neko virušče, nešto slično.

Jedino to, samo sto mi se ugasi kad stignem do 50% skeniranja...Jel svaki antivirus isti ili nije, cisto da znam posto koristim nod?

8. e onda je virus zabo garant.
    ja koristim Aviru već 2 godine, nemam takvih problema. u stvari, neam problema ič.

9. ba reinstal i gotovo.
    Meni je sad frka oko novog misa. Posto mi je na starom crkao skrul. Rekoh da kupim neki malo kvalitetniji i uzmem logitech m235. Lep je, precizan ali imam primedbe na njega skrol mu je tako osetljiv da kad otvaram tab treba nekoliko sekundi da vijam link jer mi skrol se strano pomeri pa mi pobegne link. Da ga vracam ili da se naviknem?

10. miš ko miš, voc da problem?

11. Jel ima neko program koji moze da pokaze gde ima nekog softverskog problema?

Neso, sredi u control panelu...

12. Ma to znam... Problem je bio u logitech podesavanjima jer me je mrzelo aplikaciju da instaliram. Sad sam se resio i cudno mi. Nisam davno imao ovako osetljiv mis...

@sijalica
    Nema program ali ima ljudsko bice.
    Sta konkretno?

13. Reinstalirao sam sistem, nemam vise problema...

@sijalica
    Nema program ali ima ljudsko bice.
    Sta konkretno?

Mislio sam da sredis to za mis ali vidim da jesi...

14. Овакав квар никад до сада нисам имао: све иконице на десктопу су иконице као за торент, и ако кренем, рецимо, да отворим ворд, отвори ми торент, и онда морам да тражим програм у Program files, јер је иста ствар и са иконицама у старту?

15. Vjerovatno si zakačio neki virus. Si ga skenirao?

16. ма јесам, и ништа...
    реинсталирао бих систем, али је лик коме сам га дао изгубио цеде...

17. U kom torent programu ti otvara?

18. Pa jesi li probao da ga izbriseš?

19. Ako koristis Win7 (verovatno je isto i na xp-u i visti, al nisam siguran) ides Start>Default Programs
    i tu bi trebalo da za svaku ekstenziju izaberes cime da otvara, verovatno ces tako nekako resiti problem.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.