Kvarovi na računaru

1. Проба да прогуглаш али опет наједноставније ти је да промениш браусер. Последња везија ФФ-а није лоша. Мање ми оптерети машину (која је праисторијска), само морам да поновим без гомиле додатака. Једино што ја користим је ФиреБуг и ДоунлоудСтатусБар. За сад се понаша солидно. А Хром ми је био омињен али нисам бише могао да се јебавам са тим проблемом.

2. I meni poceo chrome to isto da radi od juce, a mozilu kad upalim iskoci mi blue screen..jebem li ga, mozda je do plugin-ova a mozda je do sistema..cudno mi da oba browsera zezaju

3. Vučko, za firefox probaj da ga uninstaliraš pa obrišeš ceo folder c:\Users\koji god da je\AppData\Local\Mozilla\
    pa onda i onaj drugi mozilla folder što nije u local već u roaming folderu. Tu su ti inače i bukmarkovi ako oćeš da ih sačuvaš, u folderu "bookmarkbackups".

U tim folderima su mu podešavanja i pluginovi od čega te nešto najverovatnije zajebava. Onda uzmeš pa ga instaliraš od nule. Ako ni onda neće bar znaš da te nešto drugo kolje.

4. Aj da stavim i ovde

Znači, otići u plugins i pronaći "shockwave flash" pa details, tu će da se nađu detalji tog plugina sa opcijom disable. Ukoliko tu imaju dve verzije plugina disejblovati onaj kojem piše da se anlazi u documents and settings a ne onaj u windows/system32, dakle, ubiti beštiju pa skinuti s linka dole plugin za firefox i ostale, ukoliko je onaj u system32 disejblovan, uključiti ga.
    http://get.adobe.com/flashplayer/download/?installer=Flash_Player_11_for_Other_Browsers_%2864_bit%29&d=McAfee_Security_Scan_Plus&os=Windows%207&browser=Firefox

5. E sad tek vidim ovo. Probacu pa cu da iznesem utiske..hvala unapred

6. Позива ми се флопи стално, и као да покушава да учита нешто, а нисам убачио флопи никад у животу.
    Имам овај куртон за убачање, али га никад не користим, а сад је почео да кврцне на трен и упали се лампица....
    Вирус, а?

7. Људи данас сам имо онај проблем бла бла, писо раније на теми и дошо до тога да морам реинстал систем. Крено ја и курац, било нешто типа игноре од кенсел и ја јелте игнорово. И сад, кад се пали комп, дигне систем јелте ал до следећег ступња "Кенот континуе бикоз бла бла.хтл нот фоунд" и каже ми да реинсталирам систем. Ал неће пошто не може да се покрене ништа јебено само ми то стоји. Шта да радииииииииммммм??????

8. Prvo vidi radi li ti CD rom, ako ne probaj da dignes sistem sa USB(pogledaj na youtube kako napraviti butabilni USB), moguce je kad si klikno na to ignore da je bio drajver za CD koji je bio ostecen na butabilnom cdu. ovo se meni desavalo

9. Verovatno si ga instalirao preko onog koji je već bio tu. Formatiraj tu particiju ko čovek pa onda instaliraj.

10. crnigrujan, ne moze da se upali komp. kako da ga formatiram koj kurac?

11. Ne možeš da butuješ instalaciju? Nemaš nikakav disk sa alatkama za prvu pomoć?

12. Е ја кад гледам неки филм на компу неће касније да ми пуста песме на винанпу. Уопште неће да ради никакав тон, једино ако отворим мп3 фајл са поњердвд.
    Неће ништа ни медиа плејер, ни реал плејер, ни гом плејер само двд.
    Онда одем на систем ристор дан пре и после ради.
    Дешавало ми се три пута. Више не скидам порниће.

А шта да радим?

13. јок. мени једино реално да га форматирам тако што га накачим на други комп. И онда да убацим икспе ЦД па да видим шта да радим с тим. А ако ни тако не може а у курац!

14. Zna li neko za koliko kinte moze da se nadje hard disk za laptop (2.5'), minimum 320 GB?

15. Udario sam rukom u monitor i polupo displej. Gde treba da udjem da bi to popravio? El u kontrol panel pa display?

16. Idi kod psihijatra da ti pregleda softver.

17. Cuj kod psihijatra. Pa sta ti mislis da ja ne znam da treba kod njega da se ide ali nema se para za psihijatra. Oni to skupo naplacuju a moje finansijsko stanje je takvo da sam juce pozajmio od prosjaka 30 dinara za pogacicu

18. E jesu li u Srbiji poskupjeli hard diskovi? Ovdje je prije par mjeseci onaj od 500GB koštao 60 eura, a sada je 120.

19. ovde kod mene su skuplje u proseku 20-40€
    500gb interna 3,5'' je oko 85 jura.

20. Jebo te, ovdje pukli cijenu u tri lijepe. Navodno zbog nekih poplava u Indoneziji. Vele poplavila skladišta sa kaaaamaaaaarooooooom hard diskova. Mada, to je sasvim moguće, s obzirom da se vjerovatno ne proizvode u npr Njemačkoj...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.