U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Svuda su poskupeli, i stvarno je zbog poplava.
Селанијум код нас је то џаба јер су Ђовак, Вања и Чутура донели срећу међ србље.
Хоће ли ми ко одговорити на ова питање горе више?
Digneš sistem i gotova stvar :D
Malopre udjem u win win i kazem: "Dobar dan, treba mi hard disk za laptop."
Kaze mi lik: "Koliko gigabajta?"
Ja kazem: "Da vidim cene pa cu se odluciti koji cu da uzimam."
Kaze on kao ima ovaj od 8 iljada od 64 GB. A ja nevera. Pitam: "Imate li neki od 250 ili 320?"
A on meni da imaju od 320 i da je CETRES ILJADA BEM TI SUNCE UPICKU! Posto sam pitao da mi ponovi jedno dvatri puta, okrenem se i izadjem. Odem u prodavnicu pored i nadjem za 6800 vestern didzitl od 320. Nevera. Sad treba samo diskukam od caleta i keve tih 8 soma.
Koliko ti imaš godina, jebote? Ja ubedjena da imaš 24-25. lolo
20 godina, ali sam student. Okle mi 7 soma?
Stipendija? Ja sam srednja, pa svaki mesec dobijam 3900 stipendije. Ali ok, kontam da nemaš. :)
Eeeee, da sam ja ucio imao bih i ja stipendiju. Videces kad podjes na faks. Ja kad ustekam neku vecu kintu brzo potrosim na gluposti, sad me snaslo ovo kad nem nesto mnogo u steku pa moram od roditelja da trazim. Jebiga. A pre dva meseca mi istekla garancija. Sad je naso da se pokvari mamu mu jebem...
Treba mi neki valjan antivirus. Pomažite!
Ma ne moram mnogo da učim, samo da nabijem dobar prosek, preko 4,80, i eto. Tako već dve godine.
A znam, tako i ja trošim na gluposti, krpice, šminka, cipele, umesto da uštekam kad zatreba. Šta ćeš... :)
Kad si baksuz. :P
Hoće li ko da odgovori?
Brate skini avast, onaj smrdljivi nod32 me smaro svaki cas.
Ja sam lenja stoka, u srednjoj sam samo gledao da budem vrlo dobar. Kakva kurceva stipendija...
Nevidjen.
I sad se kaješ? lolo
Ma nisi toliki baksuz, ima i gorih, ne brini. :)
Ne kajem se, i dalje me boli kurac. ololololo
Pametan si ti. lololo
људи, кад пише Ф1 - ретри боот шта да радим ако неће?
Тј, шта је проблем онда? Диск, или ЦД ром? Може моћпо!
Kad upalim komjuter jako bruji i kad ga ugasim pa posle par minuta ponovo upalim radi normalno
Također kad ga stavim u sleep mod ne bruji
кулер за графичку ти отишо
Бутуј са ЦД-а, па одради рикавери или прегази Виндовс.
па неће Војтече, кад убацим цд у компа, он поче да га врти и то и онда ми се појави ово што сам ти горе написао.
Ф1 да покушам поново и Ф2 да уђем у неки сетап
кад стиснем ф1 он ми поново прикаже исту поруку
попиздох