Kvarovi na računaru

1. Ja ipak preferiram Asus, bolja naponska jedinica, nema volt dropa, a takođe se dobije i UEFI. A možda je to samo subjektivno mišljenje da me DIGI VRM vadi.
    Bolje plati 20€ više za ljudski model i znaš da je ok i gotovo.

2. Не рисе да имам гаранцију? Озбиљно? :)

Знам бре, али јбг, није морала да ми гекне... Јеботе дао сам 100 евра само за поуздану плочу и ево како ми враћа... Јебо јој Кинезе који направе ја!

3. Ово се не може назвати кваром, ал боље да овде ставим, него да се зајебавам са новом темом. Дакле, хтедох да пребацим музику на МП3, драјвер инсталиран, све до јаја, али кад год ставим, пријављује ми USB DEVICE NOT RECOGNIZED. Све сам пробао, неће, јел има неко неки савет? :)

4. To me nervira, ne desava se samo kod MP3 plejera i ostalih eksternih memorija, nego i kad ocu dzojstik da ustekam.

5. Да, поготово што је без разлога, драјвер је инсталиран, и лепо је радио пре месец - два...

6. Može svašta biti. Možda je crko a možda je zaražen a možda je i drugačiji file system. Win ne čita tuđe fajl sisteme osim svojih što isto nije situacija sa linuksom. Probaj kod nekog na linux. Ako čita onda ga formatiraj u ntfs ili fat 32 fajl sistemu i radiće.

7. Ne znam sta je stvarno resenje za to. Nekad upali i resetovanje kompa.

8. Иста ствар ми се десила пре 5 дана. Покушавао сам све, и на првом и на другом компу, неће. И онда, кад сам већ одустао, безвезе гурнуо опет, кад оно - прихватио.

9. more bit da su ti prljavi kontakti na player-u. povadi batejijicu pa malo osmirglaj alu folijom.

10. Имам онај мп3 коме се меморијска вади кад се пуни или убације музика, на крају меморијске имају неке мале црне огреботине, али контам да није од тога, пошто кад га ставим на пуњач, пуни без проблема.

11. Imam problem sa hard diskom na desktopu.Ovako, dignem sistem na njemu i onda radi oko mesec dana pa pocne da brljavi,restartuje se, prijavljuje erore u sistemu, jedva se butuje itd. izvucem ponekad onaj narandzasti kablic i vratim u hard pa opet radi.Koj mu kurac?Jel u pitanju hard ili maticna?

12. Možda je matična. A jel si probao da digneš sistem sa nekog drugog CD-a? Ako je loše narezan CD ili ako ne valja može da pravi probleme.

13. e ovako.... kad udjem u Hrom i pokusam se konektujem na neki sajt, komp mi ubaguje i ne moz' nista da radis dok ga ne restartujes.
    kad pokusam da skeniram za viruse, opet ista stvar, ubaguje i moram da restartujem.
    pokusavao sam da odradim i system restore ali opet isti kurac.
    i na kraju, kad ocu da ugasim komp, ne mere. znaci idem ono sve normalno, ali kurac, nista se ne desava. pokusam na POWER dugme, ali opet nista. gasim ga na onu sklopku iza.

sta da radim? da reinstaliram sistem ili sta?

14. Probaj to. A mozda te jebe hard disk, tako je mene jebo pre nego sto je crko.

15. Vidim da se patite sa hard diskovima. Da napišem nešto, mož' da bude korisno.
    Prvo i prvo, dobro napajanje je majka kompa. Kao drugo, promenite ATA/SATA kablove za HDD, oće to da gekne. Izbegavajte da povezujete zajedno više HDD-ova ili uređaja na istu granu napajanja.

I držite se firmi koje poštuju standarde proizvodnje, uvek sertifikovano napajanje na mašinu, nikakvi bluberiji, frontijeri i slično. Samo 80+ sertifikovana napajanja da vam to sve ne pocrkava. LC, Seasonic, Corsair i slično. Kvalitetno napajanje od 400 (pravih) W će terati 85% mašina koje su po Balkanu, tako da imate SEASONIC SS-400ET koji će vas zakrpiti za sve to.

16. U pravu si sa tim, ali moj je hard crko nakon jedne partije PES-a kad mi sreca nije bila naklonjena. Spicio sam pesnicom po laptopu i crko je.

17. E baš sam sinoć pričao nešto sa likom koga je kao zezao hard, čovjek promjenio kablove i kaže da sam fercera ko velki. Oprobajte to ako imate probljema sa tvrdoćom.

18. Svojevremeno, tamo neke daleke 1998 ili 1999. godine sam tresnuo pesnicom od sto da je mini at kućište koje je sadržavalo moj cenjeni k5 na nešto megaherca poskočilo. Nikada neću zaboraviti kako sam izolovao te bed sektore, i dan danas sam zahvalan roditeljima kako su me vaspitali da budem emotivan i glup, te sam u nedostatku para za nov hdd morao da se naučim da to nateram da radi. ФДИСК ФТЊ.

19. U pravu si sa tim, ali moj je hard crko nakon jedne partije PES-a kad mi sreca nije bila naklonjena. Spicio sam pesnicom po laptopu i crko je.

Pa kad si nemac pojma, kad se igra preko laptopa, bes se iskaljuje na misu ili gejmpedu.

20. Mislis da ja gledam gde udaram?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.