Imam jedan zanimljiv problem, pa bi volo' ako neko zna da pomogne.
Naime, dešava mi se kod nekih igrica(tačnije kod 2-3) da kada je pokrenem jednostavno se ništa ne desi. Odnosno ja je pokrenem i on krene kad da je učitava i iskulira me totalno. Uđem u task menadžer, ali on je uopšte ne ubacuje u proces.
Fazon je i u tome što sve te igre prvi put po instalaciji pokrenuo, ali sada ne mogu. Ono što znam da nije do zahtevnosti igre, jer imam daleko bolji konfiguraciju nego što je potreba...
Naime, dešava mi se kod nekih igrica(tačnije kod 2-3) da kada je pokrenem jednostavno se ništa ne desi. Odnosno ja je pokrenem i on krene kad da je učitava i iskulira me totalno. Uđem u task menadžer, ali on je uopšte ne ubacuje u proces.
Fazon je i u tome što sve te igre prvi put po instalaciji pokrenuo, ali sada ne mogu. Ono što znam da nije do zahtevnosti igre, jer imam daleko bolji konfiguraciju nego što je potreba...
Слепи Ретард
Ево овако...
Купио сам нову АСУС М5А97 ПРО матичну плочу пре две недеље и цркла је. Да ли да кољем продавца или да му бацим бомбу?
Nisi prvi kome se to desilo ako ti je za utehu. Mom najboljem drugaru je riknula M5A97 ploča, radila 10 minuta i crkla. Uzeo je posle M5A99x Evo umesto toga, eno ga piči 955 BE na 4 GHz. Inače, probaj sa garancijom, pa posle kolji i bacaj bombe. Ajd pa javi šta si uradio.
:*
Не могу да отворим неке сајтове јебене... Нпр за табове, за википедиу, гифове... Који мој може бит' то?
Мој драги провајдер је у питању
Људи имам проооооублем! Кад хоћу АЛТ + НУМПЕД да одрадим знак уместо оног малог срца ми куца јебено ОВО! ¦ Како то да подесим на дифолт?
izvadi bateriju na matičnoj ploči:))9
сајси га :) :)
ЈЕЛ ИМА НЕКИ МАГ ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ СИСТЕМА И ТИХ МУЊА А ДА ИМА ВРЕМЕНА И ДА РАДИ ЗА ЏАБЕ?
ЕДИТ И ДА ЈЕ ИЗ БГа
Ја имам једну згодну сервисерку, али мораће и кару да ти попуши, што није у условима које си навео.
Седи за гугл и одради сам, нису то неке мудрости.
Брате јесу зато што је то нека ДЕЛЛ машина од пре 14 година лололо
Virus.
možda ti puca directx? meni nešto tako pobudali directx i neće da pokrene igricu, restartujem komp i onda more
ilil virus il direktiks il igrica ima falinku, ništa više ne može da bude
Ne znam.
Ево овако...
Купио сам нову АСУС М5А97 ПРО матичну плочу пре две недеље и цркла је. Да ли да кољем продавца или да му бацим бомбу?
Prikolji ga bombom.
Ne znam.
Pa nosi na reklamaciju.
Los krek, nadji bolji. Npr. ovde - http://www.gamecopyworld.com/
A da reklamiras plocu?
Ево овако...
Nisi prvi kome se to desilo ako ti je za utehu. Mom najboljem drugaru je riknula M5A97 ploča, radila 10 minuta i crkla. Uzeo je posle M5A99x Evo umesto toga, eno ga piči 955 BE na 4 GHz. Inače, probaj sa garancijom, pa posle kolji i bacaj bombe. Ajd pa javi šta si uradio.
Preporučujem Gigabyte ploče, dobre su.