Zagonetke

1. Zanimljive teorije, al nije ništa od toga.

2. Којим клинцима онда продаје мачеве?

3. Nije bitno za zagonetku, regularni klinci, koji žive u tom selu, koje ima bar 250 stanovnika.

4. ОСАЈЕСТЕБУМБАРНИЈЕ? ОПАААААААААААААА

5. Masovnom proizvodnjom mačeva smanjio je troškove po jedinici , i uspeo je da zaradi.

6. Iskoristio je onu foru iz Dve cadjave dvocevke. Ljudi u selu su narucivali preko neta maceve, a onda im je govorio da nema vise maceva i slao im nazad cekove sa racuna firme "Ass tickler's fan club". Niko nije smeo da unovci te cekove.

Ili: Proda dva maca dvojici klinaca - jedan pogine, on uzme nazad taj mac jer je tako pisalo u ugovoru. Uglavnom, proda 100 maceva, samo jedan od tih klinaca prezivi, a on uzme nazad 99 maceva. There can be only one!!!

Ili: Imao je ugovor sa Ser Dzonom da ubija te kliknce i da mu ovaj vraca maceve. Troskovi za izradu maca - 7 evra, dobije nazad 5 evra kada mu ser Dzon vrati mac. Da bi ser Dzon bio najbogatiji onda ovaj njemu plati 2 evra i ostvari 1 evro profita. Ili sad tako nesto, mrzi me da izvodim pravu racunicu...

7. Užasno je jednostavno. Može da se odgovori u jednoj rečenici, ne mora scenario za film. Hint - Niko ne ubija klince, Ajvanho voli dečurliju, zato im i daje tako povoljno, a Ser Džona boli papak za celu priču.

8. ja bi tu provukao neku klasicnu piramidalnu prijevaru. igraj na sigurno.

9. U toj galaksiji vazi zakon obrnute ekonomije - sto imas manje para to si bogatiji...

10. Pa tu su u selu svi u minusu sa parama, jedino je Dzon u najmanjem minusu.

11. Ali ako mu ti klinci prodaju te sirovine za 7 evra onda nisu u minusu...

12. Cekaj brate, pa da nije on na pocetku bio bogatiji i od Dzona? Pa zahvaljujuci tom poslu pao na drugo mesto. Kao nas Novak koga HAARP i Siptari sputavaju?

13. Mozda nisu macevi jedina stvar kojom se Ajvanho bavi. Mozda je i kurva!

Ajvanho voli dečurliju, zato im i daje tako povoljno

14. TO RAHMETLI TO!

ti postavljaš dalje

15. znaci jesu siptari. znao sam, majku im ustasku.

16. ja sam problem solver, ne mejker. naj nekog drugog, bez sam ideja.

17. A ova tema je ionako polu mrtva, ako se setim još neke postaviću.

18. Ima krila-ne leti, krv pije-vampir nije.

19. КОМАРАЦ! Али он лети.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.