Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zanimljive teorije, al nije ništa od toga.
Којим клинцима онда продаје мачеве?
Nije bitno za zagonetku, regularni klinci, koji žive u tom selu, koje ima bar 250 stanovnika.
ОСАЈЕСТЕБУМБАРНИЈЕ? ОПАААААААААААААА
Masovnom proizvodnjom mačeva smanjio je troškove po jedinici , i uspeo je da zaradi.
jok
Iskoristio je onu foru iz Dve cadjave dvocevke. Ljudi u selu su narucivali preko neta maceve, a onda im je govorio da nema vise maceva i slao im nazad cekove sa racuna firme "Ass tickler's fan club". Niko nije smeo da unovci te cekove.
Ili: Proda dva maca dvojici klinaca - jedan pogine, on uzme nazad taj mac jer je tako pisalo u ugovoru. Uglavnom, proda 100 maceva, samo jedan od tih klinaca prezivi, a on uzme nazad 99 maceva. There can be only one!!!
Ili: Imao je ugovor sa Ser Dzonom da ubija te kliknce i da mu ovaj vraca maceve. Troskovi za izradu maca - 7 evra, dobije nazad 5 evra kada mu ser Dzon vrati mac. Da bi ser Dzon bio najbogatiji onda ovaj njemu plati 2 evra i ostvari 1 evro profita. Ili sad tako nesto, mrzi me da izvodim pravu racunicu...
Užasno je jednostavno. Može da se odgovori u jednoj rečenici, ne mora scenario za film. Hint - Niko ne ubija klince, Ajvanho voli dečurliju, zato im i daje tako povoljno, a Ser Džona boli papak za celu priču.
ja bi tu provukao neku klasicnu piramidalnu prijevaru. igraj na sigurno.
U toj galaksiji vazi zakon obrnute ekonomije - sto imas manje para to si bogatiji...
Pa tu su u selu svi u minusu sa parama, jedino je Dzon u najmanjem minusu.
Ali ako mu ti klinci prodaju te sirovine za 7 evra onda nisu u minusu...
Cekaj brate, pa da nije on na pocetku bio bogatiji i od Dzona? Pa zahvaljujuci tom poslu pao na drugo mesto. Kao nas Novak koga HAARP i Siptari sputavaju?
Mozda nisu macevi jedina stvar kojom se Ajvanho bavi. Mozda je i kurva!
TO RAHMETLI TO!
ti postavljaš dalje
znaci jesu siptari. znao sam, majku im ustasku.
ja sam problem solver, ne mejker. naj nekog drugog, bez sam ideja.
A ova tema je ionako polu mrtva, ako se setim još neke postaviću.
Ima krila-ne leti, krv pije-vampir nije.
КОМАРАЦ! Али он лети.