Nothing. Nothing is greater than God, nothing is more evil than the devil, the poor have nothing, the rich need nothing and if you eat nothing you'll die.
Šta se tu ima pojasniti momak? Jedino ako ne znaš engleski pa da ti prevedem lolo
Pa majstore impliciram na to da si ti našao na guglu i postavio tu odgovor, samo si ti malo "spor" pa ne možeš shvatiti. Polako, razmišljaj još 20-ak minuta, možda skontaš lol
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Лако за нас генијалце 8)
ja nisam znao foru celte, il sam genije il je lako lolo bice da je ovo drugo
nego, sto rece lol:
vreme? mada kako bi neko pojeo vreme...
То сам с енглеског прводио, тако да ако буде неких проблема на крају нисам ја крив, него лоше знање енглеског :Д
obraz?? samo ne znam jedenje kakve veze ima :/
To je ništa !
Celte imo je Night vision
Браво БебоПе! Ћерај даље...
daj orginal a vi nemojte da guglate!
Bigger than god, worse than the devil, poor people have it, rich ones don't if you eat it you will die? jel tako?
http://dan.hersam.com/riddles.html
Lako je naći izguglati BeboP. Eh, eh :)
Eto Celte piše ovde na ovom linku sve.
aaaaa, nista :)
dobra zagonetka.
aj nesto slicno? :)
mogli bi vi modovi da kada se odgovori, editujete ispod zadate zagonetke u post odgovor, a pobrisete pokusaje. Radi lakse preglednosti kasnije
Izvini Donnie decxko ali ovo je stara pitalica. Ako si toliko pametan pojasni ?
Nothing. Nothing is greater than God, nothing is more evil than the devil, the poor have nothing, the rich need nothing and if you eat nothing you'll die.
Šta se tu ima pojasniti momak? Jedino ako ne znaš engleski pa da ti prevedem lolo
nemoj i ovo da userete sa guglom bem mu mater!
Gle lika, samo copy paste. Bravo. Samo što sam ja to znao još u 7 razredu osnovne.
Pa majstore impliciram na to da si ti našao na guglu i postavio tu odgovor, samo si ti malo "spor" pa ne možeš shvatiti. Polako, razmišljaj još 20-ak minuta, možda skontaš lol
aj dosta.
aj da probam da smislim neku gej zagonetku.
ko sam ja?