Zagonetke

1. Predah od gugla i prevoda....

Neki ga prave, ali ga ne koriste. Drugi ga kupuju, ali ga ne koriste. Treći ga koriste, ali toga uopšte nisu svesni. O čemu se radi?

2. Био један лик на вашару, и приђе му типус и понуди опкладу:

"Уколико на папиру напишем твоју тачну масу добијам 50 евра од тебе, у супротном ја теби дајем те паре."

И овај каже, ок, рукују се и на крају му плати тих 50 евра. Како?

3. aj na fejs obojica, ili cu vas obojicu banovati. samo kvarite ovde normalnu temu.

4. sam sam niko i nista. kad sam vodja, niko me ne primecuje. kad me vode, vredim kao puno njih.
    ko sam ja?

Каизен? о.О

5. sam sam niko i nista. kad sam vodja, niko me ne primecuje. kad me vode, vredim kao puno njih.
    ko sam ja?

huligan?

6. sam sam niko i nista. kad sam vodja, niko me ne primecuje. kad me vode, vredim kao puno njih.
    ko sam ja?

Krompir.

7. Био један лик на вашару, и приђе му типус и понуди опкладу:
    "Уколико на папиру напишем твоју тачну масу добијам 50 евра од тебе, у супротном ја теби дајем те паре."

И овај каже, ок, рукују се и на крају му плати тих 50 евра. Како?

okacio ga na kantar lolo

a za ovu Kukurekovu mi nista ne pada na pamet

8. sam sam niko i nista. kad sam vodja, niko me ne primecuje. kad me vode, vredim kao puno njih.
    ko sam ja?

Da nije Gadafi?!6

9. sedplas

sam sam niko i nista. kad sam vodja, niko me ne primecuje. kad me vode, vredim kao puno njih.
    ko sam ja?

huligan?

I ja sam kontao nešto slično...bjes ili ponos.

10. nijedan nije tacno odgovorio na onu moju, za sad :)

(dobro sam je smislio :)

a i ne moz je izguglate :)

11. ne, ne :)

prosto je kad malo pogledate.

12. ne.

ocete da olaksam malo zagonetku?

13. aj jos 3-4 pokusaja :)

14. Spermatozoid Celte? :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.