Dva čovjeka htjela da se popnu na planinu na koju se prije nisu penjali. U selu nađu vodiča. Dok su se penjali vodič padne i skotrlja se sve do podnožja planine. Kad su se njih dvojica popeli, radovali su se kao da ništa nije bilo. Zašto?
Napomena: imaju normalne emocije
Zato što je pao na početku uspona.
Doduše, jebeš me ako znam zašto ih posle nije pristigao nego ih pustio da se sami penju al valjda je skoknuo do medicine rada da prijavi povredu na radnom mestu.
А јеби га, чоек отишао, нећемо знати одговор до сјутре... Дајте неку нову...
Неку за коју не требају папир и оловка...
ЕДИТ
А јебат га Грујане, оно треба да се прави табела, а мрзи ме, право да ти кажем...:Д
Иначе, неком простом логиком, Жарко је крив..:Д
Dva čovjeka htjela da se popnu na planinu na koju se prije nisu penjali. U selu nađu vodiča. Dok su se penjali vodič padne i skotrlja se sve do podnožja planine. Kad su se njih dvojica popeli, radovali su se kao da ništa nije bilo. Zašto?
Zato što je vodič bio knjiga, vodič za planinare, recimo, "Kako se popeti na planinu u sedam lakih poteza".
Eto, reko ja da je neka osobenost kokošje anatomije, da bi znao moraš da budeš Đorđe Čvarkov :)
ма 5 очију?? јел да
Zato što je pao na početku uspona.
Doduše, jebeš me ako znam zašto ih posle nije pristigao nego ih pustio da se sami penju al valjda je skoknuo do medicine rada da prijavi povredu na radnom mestu.
ПАС ЈЕ БИЈО ВОДИЧ!!!11
You are a very, very, bad person...
био још један водич на врху, тако да опуштено
sjebo nogu, pa nije mogao sa njima...
водич преживо, и попо се пре њих
користио пречице, није џаба водич
Ja mislim da je vodič pas ili neka druga živuljka.
А јеби га, чоек отишао, нећемо знати одговор до сјутре... Дајте неку нову...
Неку за коју не требају папир и оловка...
ЕДИТ
А јебат га Грујане, оно треба да се прави табела, а мрзи ме, право да ти кажем...:Д
Иначе, неком простом логиком, Жарко је крив..:Д
Ne boj se, neću da stavljam ono ponovo, ipak nije zagonetka.
Tako je, čak piše u domaćem kriminalističkom priručniku što naši kerovi izučavaju na akademiji, onaj koji najžešće poriče je kriv.
Ma cepajte logičke probleme, samo da nisu previše matematički :)
Evo jedna stara: Udješ na jednu rupu, izadješ na dve. Kad misliš da si izašao, tek si tada ušao :)
Пантоле!! ФАКЈЕА! АСАМ ПАМЕТАН! ајдаље :Р
Zato što je vodič bio knjiga, vodič za planinare, recimo, "Kako se popeti na planinu u sedam lakih poteza".
Možda ne znaju da siđu dole.
možda je vodič armadilo, pa se skotrlja dole kao lopta i nije mu ništa
OOO, ЉУЉАЈ РАМУСЕ!
ili je vodič sa sobom nosio vodu i hranu a njega više nema.
Dok su se penjali na planinu vodic im je rekao da ce neko od njih trojice poginuti prilikom uspona...