Zagonetke

1. Ili: vodic je zapravo GPS uredjaj tako da steta i nije neka...

2. Ja sam kockar, nisam ja za ovo, ali zato tipujem na ovu prvu Hrastovu misao

3. Ajd dok cekamo odgovor dve matore fore. Verovatno ih znate, mozda su i bile ovde.

1. Pre izgladnelog pit bula je stavljena socna snicla. Nije pecena, sirova je. Pit bul je vezan lancem, ali lanac je dovoljno dugacak da on moze da dodje do snicle. Pit bul ne jede sniclu. Zasto?

2. U sred izgorele sume je pronadjen covek u ronilackom odelu. Imao je na sebi i masku i do pola punu bocu kiseonika. Nije izgoreo. Nije umro od gusenja. Imao je prelomljene kicmu, vrat i jos po koju kost. Kako je umro?

4. 1. Sit je.

2. Ispo iz helikoptera koji ga je vozio na high-diving.

5. 1. Pre izgladnelog pit bula je stavljena socna snicla. Nije pecena, sirova je. Pit bul je vezan lancem, ali lanac je dovoljno dugacak da on moze da dodje do snicle. Pit bul ne jede sniclu. Zasto?

2. U sred izgorele sume je pronadjen covek u ronilackom odelu. Imao je na sebi i masku i do pola punu bocu kiseonika. Nije izgoreo. Nije umro od gusenja. Imao je prelomljene kicmu, vrat i jos po koju kost. Kako je umro?

1. a) Pitbul nema zube.
    b) Ima na njušci ono što mu ne da da ujeda ljude okolo.
    2. a) Čovek je upao u vremensko-prostorni vormhol dok je ronio, put ga je salomio i izbacilo ga je tu gde ga je izbacilo, jer je tu bio drugi kraj vormhola, koji se posle zatvorijo jer je bio nestabilan.
    b) Pokupio ga je vatrogasni kanader i bacio zajedno sa vodom da ugasi požar.

6. Pokupio ga je vatrogasni kanader i bacio zajedno sa vodom da ugasi požar.

Vidiš sad se prisetih, kanda sam pročitao u novinama tako nešto pre par godina, nemam pojma da li je stvarno bilo ili zajebancija ali to je ta fora.

7. Valdemar pogodio si oba sa odgovorima pod b.

8. Fora sa pitbulom je stara oko dve hiljade godina, nađena je u preživelom rukopisu iz Pompeje zatrpane pepelom iz Vezuva. Samo što nije bio u pitanju pitbul već mastif iz Neapolisa. Ova druga je stara tek osamdesetak godina, otkad postoje avioni za gašenje požara :)

9. Pa odmah sam se ogradio i rekao da su stare fore... :P

10. Vodič je knjiga.

11. evo ovako
    zasto rudolf ima crven nos?

12. Pronašao Deda Mrazovu zalihu rakije.

13. Њушио је буљу оним мајмунима са смешним црвеним чмаровима.

14. Oralno je zadovoljavao irvasicu, al' nije znao da je dobila.

15. Lizao ribi dok imala mecu ?

16. Хтео је да има дугачак нос али је Пинокио имао ауторска права.

17. да се не сударе са авионом кад превозе деда мраза у празничним ноћима

18. а можда је рођен да буде кловн

19. nije nista od toga,trosarinac i dareje su najblizi tacnom odgovoru

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.