Je l' mogu ja da šibnem jednu umesto tebe, Salmonel?
PM EDIT:
Pošto sad moram da palim, evo vam jedna za kasnije.
Imate 9 crvenih kuglica. Sve su naočigled iste, ali je jedna malčice teža. Ne može se odrediti "odokativno", tj. ne može se osetiti. Imate vagu sa tasovima i dva merenja. Kako izračunati koja je teža?
Celt tvoja zagonetka je trebala da glasi " kad sam prvi niko me ne primećuje, kad sam poslednji vredim kao puno njih" ne vođa, vođen, gde si još čuo da je nula vođena, em zagonetka, em alegorija . Prvo ispeci pa napiši, ne da ti pitalice impliciraju na potpuno druge stvari.
EDIT : Svaka čast salmoneli na posmatranju iz šireg ugla.
Imate 9 crvenih kuglica. Sve su naočigled iste, ali je jedna malčice teža. Ne može se odrediti "odokativno", tj. ne može se osetiti. Imate vagu sa tasovima i dva merenja. Kako izračunati koja je teža?
podeliš kuglice u grupe po tri, na tasove staviš dve grupe, koja preteže sadrži težu, ako ni jedna ne preteže teža je u trećoj grupi - iz teže grupe staviš dve na tasove koja preteže je teža, ako su u ravnoteži teža ti je ostala na stolu...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
jok
Dete?
Daj... senka ?
nije nije...
aj pomoc:
ko sam ja?
nula?
da nisi rekao 10, mogao bi i bes.
jeste :)
prosto.
Ideja, celt?
bravo salmonel
aj nek bude ova Kukurekova sad
Jes' vala, prosto.
Je l' mogu ja da šibnem jednu umesto tebe, Salmonel?
PM EDIT:
Pošto sad moram da palim, evo vam jedna za kasnije.
Aj nek bude! :)
Da nije oružje, sedplas?
nije
Celt tvoja zagonetka je trebala da glasi " kad sam prvi niko me ne primećuje, kad sam poslednji vredim kao puno njih" ne vođa, vođen, gde si još čuo da je nula vođena, em zagonetka, em alegorija . Prvo ispeci pa napiši, ne da ti pitalice impliciraju na potpuno druge stvari.
EDIT : Svaka čast salmoneli na posmatranju iz šireg ugla.
Kovčeg?
Да није отров, бему леба?
@PrankMaster da
@PrankMaster: moze, spasio si me xD
@Bebop: mojne diras celt-a klik, i mi koristimo izraz vodeca nula
Пфт, па и ови који га праве и купују ће га користити кад пандркну...
podeliš kuglice u grupe po tri, na tasove staviš dve grupe, koja preteže sadrži težu, ako ni jedna ne preteže teža je u trećoj grupi - iz teže grupe staviš dve na tasove koja preteže je teža, ako su u ravnoteži teža ti je ostala na stolu...