Zagonetke

1. Кафа није била скувана, односно још увек је била у праху

била је већ слична загонетка

2. upao je u kesu/kutiju kafe?

e jebga zakasnih

3. U jednoj sobi su tri identična prekidača, ni po čemu se ne razlikuju. Samo jedan od njih pali sijalicu koja se nalazi u drugoj sobi. U sobu gde je sijalica možeš da uđeš samo jednom i kada se vratiš da kažeš koji je pravi prekidač.

4. Ај онда и постави нову, журим се негде :)

5. Postavio sam ja tu zagonetku kao otvarač teme. :)

6. stavite nesto ljudi

7. Znam da ste ste ponadali da sam napisao zagonetku kada ste videli da je neko ovde postovao u "Poslednje aktivnim temama", ali prc. I ja cekam zagonetku.

8. Шта је црно кад га купиш, црвено кад га користиш а сиво кад га бациш?

9. Bravo, umro mi mozak koliko sam razmisljao sta je.

10. Ајд још једна...

Павле је 1980. године имао 20 година, а 1985. године само 15. година. Како је то могуће?

11. Ako sa palube broda vise merdevine sa deset prečaga između kojih je po 45 cm razmaka i dodiruju vodu svojim donjim krajem, a plima narasta za 60 cm svakih pola sata - do koje prečage će voda stići za šest i po sati?

12. Pavle je rođen pre nove ere...

13. Marko, na koju misliš?

14. Tako je, ljudi se obično zalete da računaju... nisam dobar u postavljanju :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.