Zagonetke

1. Кафа није била скувана, односно још увек је била у праху

била је већ слична загонетка

2. upao je u kesu/kutiju kafe?

e jebga zakasnih

3. U jednoj sobi su tri identična prekidača, ni po čemu se ne razlikuju. Samo jedan od njih pali sijalicu koja se nalazi u drugoj sobi. U sobu gde je sijalica možeš da uđeš samo jednom i kada se vratiš da kažeš koji je pravi prekidač.

4. Ај онда и постави нову, журим се негде :)

5. Postavio sam ja tu zagonetku kao otvarač teme. :)

6. stavite nesto ljudi

7. Znam da ste ste ponadali da sam napisao zagonetku kada ste videli da je neko ovde postovao u "Poslednje aktivnim temama", ali prc. I ja cekam zagonetku.

8. Шта је црно кад га купиш, црвено кад га користиш а сиво кад га бациш?

9. Bravo, umro mi mozak koliko sam razmisljao sta je.

10. Ајд још једна...

Павле је 1980. године имао 20 година, а 1985. године само 15. година. Како је то могуће?

11. Ako sa palube broda vise merdevine sa deset prečaga između kojih je po 45 cm razmaka i dodiruju vodu svojim donjim krajem, a plima narasta za 60 cm svakih pola sata - do koje prečage će voda stići za šest i po sati?

12. Pavle je rođen pre nove ere...

13. Marko, na koju misliš?

14. Tako je, ljudi se obično zalete da računaju... nisam dobar u postavljanju :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.