Zagonetke

1. Sada sam napisao kilometarski post a vuka ga nije prihvatila SKL:SVHsfgjkb[djkfnb jebem mu leb mu jebem.

2. Nego, treci put ovo pisem, i ja sam racunao i dobio 1.33333 i ja ti to zaokruzim na 1 i napisem prvu. Kad' si napisao koju prvu ja skonto nije gornja i napisem najdonja. :D

3. jebiga, kolika god da je plima brod je na površini :)

kad ti Vuka ne prihvati post, samo klikni desni i idi na undo pa ponovo pusti post...

4. Evo jedne zagonetke: Kako je Velja Ilic dobio diplomu na mom faksu, a ja ne mogu da dam uslov za drugu godinu?

5. Evo jedne zagonetke: Kako je Velja Ilic dobio diplomu na mom faksu, a ja ne mogu da dam uslov za drugu godinu?

Pametniji je od tebe, lol

6. o.O sto odsto sam ubedjen da je umesto pisem uz vetar pisalo kaizen!

7. Ajde jaba mu ja mater de sad svi nestadose sa tim zagonetkama.

8. o.O sto odsto sam ubedjen da je umesto pisem uz vetar pisalo kaizen!

pisalo je :))))

9. Meni je najdraža ova stara:

Imaš dva balona za vodu. Jedan od 5l, drugi od 3l. Treba da odrediš tačno 4l vode. Možeš da sipaš, presipaš i prosipaš kolko ti volja.

10. Jel su ta dva balona uopšte napunjena vodom? Ako nisu onda ništa ne možeš da odrediš lololo.

11. Sipas u balon od 5l do vrha,zatim iz tog balona sipas u 3L.Ostalo ti je 2L u petolitarskom.Prospes sadrzaj trolitarskog i napunis ga sa 2L iz petolitarskog.
    Sada ti je 5L prazan a u trolitarskom imas 2L.Sipas u petolitarski do vrha i prespes onu jednu litru u trolitarski.I onda pijes

12. Браво Шоне!!!!

13. Ima još jedan način, al ne znam koja je fora..

14. Joj taj fazon je bio u Daj Hard 3.

15. Ima još jedan način, al ne znam koja je fora..

Сипаш 4 литре у петолитарски.

16. I don't think so, Tim.

17. Napuniš manji, prespeš u veći. Napuniš manji opet, dopuniš veći iz njega. U manjem ostaje litar. Prospeš veći i naspeš mu litar. Napuniš manji i prespeš u veći.