Zagonetke

1. Jer kapiraš, ako biraju koju boju treba da stave, a mi ne znamo šta su stavili onda su šanse 1:1, jer je svejedno koju će mi plavu kapu staviti na glavu, plavo je plavo.

2. A ako ide rendom onda su veće šanse da će da mi zapadne plava, naravno.

3. Овако, ти седиш и видиш другу двојицу који имају црвене капе.
    http://www.dodaj.rs/f/2N/Lp/17antrGv/untitled.jpg
    Ти ниси луд да кажеш које ти је боје капа и да се коцкаш па ћутиш. Колега број 2 ће да гледа тебе и колегу број 3. Ако је видео тебе да ћутиш јер не знаш која ти је капа на глави и ако ти и број 3 имате исте капе, он конта да он (бр. 2) и колега број 3 имају исте капе, дакле црвене и моћи ће да одговори на питање. Е, ако и колега број 2 ћути, значи да није сигуран које боје је његова капа јер се капе колеге бр. 3 и твоја разликују. Е сад, ако узмемо у обзир да кандидати за посао имају мозга :), а ти пратиш како један од њих реагује, и ако ћуте обојица, значи да ти имаш контра боју од њих, тј. плаву. ЈЕСАМ У ПРАВУ?! :)

4. U jee.... Dok ja nabodem na telefonu vi već roman napisali.....

5. Nisi, boja je crvena, ali si imao dobar način razmišljanja samo lošu direkciju.

6. Ja mislim da je već rekao da je crvena lololo.

7. Заборавио сам ногаре стола да нацртам, ал ко их јебе. :Д

8. Ovo sam i ja kontao, da gledam iz očiju ove druge dvojice ali sam se zbunio ubrzo lolol.

9. Па не мора да буде црвена, зависи све од тога како се остала двојица понашају, може и плава да буде.

10. Bira onaj ko zadaje test.

Tek sam sad video ovo. Eto vam bre, 'veća je verovatnoća'.

11. Momče od Kosjerića, ja mislim da prema šutnji ništa ne bi mogao da skontaš. :S

Zamisli da ti gledaš dvojicu koji imaju crvene kape i sad kontaš koje je boje. Zamisli sad da imaju različite boje. Opet šutiš i kontaš koja je boja. U svakom slučaju svi šute i svi kontaju, a muda k'o ljeljak.

12. Али немају различите боје.

13. Aj rešite prvo šta bi bilo da vidiš crvenu i plavu?

14. Ostale bi još jedna plava i dve crvene.

15. Мрзи ме да размишљам, одо играм игрицу.

16. Meni je sve isto. Može biti šta se njima ćefnulo da stave. Sve je sreća.
    Ja da vidim crvenu i plavu, rekao bih crvena (veća vjerovatnoća).
    Da vidim ovako obje crvene, rekao bih plava, iz istog razloga.

EDIT: Odo' da gledam Partizan.

17. http://www.youtube.com/watch?v=mhlc7peGlGg

Ja išao nekom ovom logikom i dobio crvenu lololo.

18. Pa ajde ovako, ja rešim za plavu i crvenu, a vi za 2 crvene? Čisto da vas usmerim?

19. a da vidim crvenu i plavu, rekao bih crvena (veća vjerovatnoća).
    Da vidim ovako obje crvene, rekao bih plava, iz istog razloga.

Pa nije veća verovatnoća.

20. Aje pisac reši sve lolol.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.