i padarajza uz to
Nego to pre godinu dve sam mislio da je potpuno normalno jesti paštetu i majonez i to krkam otkad znam za sebe.Pavlaku i majonez već ne,a inače pavlaku mešam sa svim vrstama musaka,punjenih paprika i tako toga,u kajganu obavezno.Dok se gadim jedino kajgane i majoneza:baca peglu:
Jedna od najboljih kombinacija je i gust pasulj s kuvanim kiselim kupusom bez išta.
Jednom prilikom pričao ja nešto kod ortaka u gostima šta volim da jedem i nešto pominjao tu kombinaciju i posle nevezano pomenuo neko kiselo mleko. Dođem ja opet nekom zgodom kad mi domaćin sav ponosan iznosi dobar pasulj, kiseo kupus skuvan al dente i kiselo mleko i očekuje da ja to sve izmešam i jedem, al baš onako sav ozaren, kao "vidite komšije moje kakvog sam ja čudaka uspeo da ugostim, ej BRE, nije Ljuba dugme". Nije to bilo baš ono što sam imao na umu ali sam čak bio malo radoznao tako da sam na kraju slistio sve prema očekivanjima, čak i nije bilo loše.
Kad sam bio u Njeačkoj vidio sam nešto nezaboravno: moj tetak uzme krišku kruva, odozgo je nutela, odozdo namaže paštetu pa to roka skupa. Kaže da je odlično, nemam muda da probam.
A tetka jede bananu uz kiflu. To je zanimljiva kombinacija,
Čips i onaj "Tufi" krem sir (odlična kombinacija sa milion kalorija), ili čips sa jogurtom (to sam večito doručkovla kao srednjoškolka).
Čorba od kiselog kupusa sa suvim mesommmm....mljac!
Čorbuljak od zelja,a salata od barene boranije (zelene) sa belim lukom i maslinovim uljemmmm!!Divota.
Хлеб, маст и кафа.
Поховане банане.
Лубеница и хлеб. Сад сам се и тога сетио...
Mojne izmišljaš.
лолол
Озбиљно. То сам видео од моје бабе, и свидело ми се.
Au a ja mislio da je čudno što ja volim džem i pavlaku, šta sve ljudi jedu ovo nema smisla lololo
Баш морам да пробам то.
Звучи укусно. :)
i padarajza uz to
Nego to pre godinu dve sam mislio da je potpuno normalno jesti paštetu i majonez i to krkam otkad znam za sebe.Pavlaku i majonez već ne,a inače pavlaku mešam sa svim vrstama musaka,punjenih paprika i tako toga,u kajganu obavezno.Dok se gadim jedino kajgane i majoneza:baca peglu:
Znam jednog lika koji umače čips u majonez. Jednom sam probala, ljudi moji koja je to grozota!
moj mladji brat namaze po hljebu pastetu i preko stavi krisku salame...
Jedna od najboljih kombinacija je i gust pasulj s kuvanim kiselim kupusom bez išta.
Jednom prilikom pričao ja nešto kod ortaka u gostima šta volim da jedem i nešto pominjao tu kombinaciju i posle nevezano pomenuo neko kiselo mleko. Dođem ja opet nekom zgodom kad mi domaćin sav ponosan iznosi dobar pasulj, kiseo kupus skuvan al dente i kiselo mleko i očekuje da ja to sve izmešam i jedem, al baš onako sav ozaren, kao "vidite komšije moje kakvog sam ja čudaka uspeo da ugostim, ej BRE, nije Ljuba dugme". Nije to bilo baš ono što sam imao na umu ali sam čak bio malo radoznao tako da sam na kraju slistio sve prema očekivanjima, čak i nije bilo loše.
namažem eurokrem na hleb i pijem jogurt. volim i grisine sa eurokremom...
pospem višnje na parče hleba , počećerim i gruvam-milina jedna...dodje mu ko neki brzopotezni kolač :-)
obožavam ljuto u bilo kojem obliku...
Bešte ukurac, ogladneh a jeo sam pre sat vremena.
Ja krnem pavlake na leba, na to sir i zalivam mlekom ili jogurtom.
Kad sam bio u Njeačkoj vidio sam nešto nezaboravno: moj tetak uzme krišku kruva, odozgo je nutela, odozdo namaže paštetu pa to roka skupa. Kaže da je odlično, nemam muda da probam.
A tetka jede bananu uz kiflu. To je zanimljiva kombinacija,
И ја то радим.
С тим што некад мајонез помешам с кечапом.
Neko pomenu i paradajz preko paštete, to je jebeno savršenstvo neko vreme sam jeo svaki dan to lolo
I volim takođe da mećem majonez svud ali baš svud.
Ja uvek mesam majonez sa kecapom, apreko pastete uvek stavljam kecap. Paradajz i pastetu nisam probao, moracu da probam
Čips i onaj "Tufi" krem sir (odlična kombinacija sa milion kalorija), ili čips sa jogurtom (to sam večito doručkovla kao srednjoškolka).
Čorba od kiselog kupusa sa suvim mesommmm....mljac!
Čorbuljak od zelja,a salata od barene boranije (zelene) sa belim lukom i maslinovim uljemmmm!!Divota.
jogurt i smoki ....
ne verujem da niko do sad nije staviJo stare prima grisine i eurokrem
Volim da stavljam čips u pecivo i sendviče... :)
A šta, zar ispade da ipak nije normalno? :-/ Ispečem hleb u tosteru, namažem paštetu, pa odozgo majonez, milina jedna! Mogla bih na tome živeti.
Uuuu +1000