Slanine i paradajza

1. Samo mi nije jasno KAKO neko ne može da voli paradajz?

2. Е, а који је фазон са називом теме? Зашто "Сланине и парадајза", то је као нека црна комбинација, шта?

3. Sad sam skontala da sam svežder,osim piKtija i onih krvavica(i škembića i kavurme)...

4. ParadaJIZZ ima najkulji nick ovde! :))

:)

Samo mi nije jasno KAKO neko ne može da voli paradajz?

:(

5. Е, а који је фазон са називом теме? Зашто "Сланине и парадајза", то је као нека црна комбинација, шта?

NE, to je najbolja kombinacija ikad. Sad otkrivamo one malo čudnije.

6. Danas sam jeo ''živ'' kukuruz, svega mi.

7. @ Маестро ♦

Danas sam jeo ''živ'' kukuruz, svega mi.

A jesi ko konj. Sada malo ladne vode da te proćera. A đe ti je skrndelj. Jesi li je opalio?

8. NE, to je najbolja kombinacija ikad. Sad otkrivamo one malo čudnije.

То већ има смисла. :)

9. Živ kukuruz? Kako si sažvakao to jebote?

10. ko god da je napisao slanine i paradajza 100% je u pravu, ja to volim vise od svega, a znam jos mnogo ljudi koji to isto misle...slanina i paradajZ!

11. Živ kukuruz? Kako si sažvakao to jebote?

Kao kikiriki.

12. Maestro je jebo skrndelja, možda ju je toliko dobr jebao da joj je turao u usta kukuruz da ona sažvaće pa da ga narani kašastim oblikom hrane, ka sivog tića, da se on ne muči.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.