Nije mu promaklo nego je legalno tu gde jeste.
Umesto tog ladno ne prolazi predlog da se u profil stavi Moje top 3 pa da ljudi tamo stave svoje tri definicije koje su im štajaznam po njihovom mišljenju najbolje ili tako nešto.
Ja sam protiv, postoji mnogo drugih stvari koje su čak i manje komplikovane da se naprave, a korisnije su.
Nije mi jasna poenta ovoga, nema dovoljno definicija u odabranim? Onda treba kriterijum da se spusti. Uvođenjem nekog dugmeta nećete poboljšati kvalitet defki na sajtu.
Постоје и гласине да ако се Каизен не огласи можда цирка пиво на тераси, али није сигурно :)
Ja pokušavam ljude vratiti čitanju a ti koje opcije i u koju svrhu predlažeš?
Слажем се. Не верујем да ће бити више дефиниција на насловој, него само бољих. Има гомила аутора који се убише од читања и који налећу на заштекане добре дефиниције које имају скор 11-2 и нико их не види.
Што се предлога тиче, да резимирам свој:
Одређени број најбоље пласираних аутора (можда и аутора са најбољим просеком, штазнам) 1000, 2000 да има опцију "предложи за одабране". Малверзације су неизбежне, јебига. Опет, ово би био само начин привлачења пажње модовима на дефку, не гаранција бирања, тако да САМО модови имају могућност да виде предложене тог дана.
Zar nije jednostavnije da se ponovo otvori tema za predlaganje za naslovnu? Ljudi će da muljaju, pa će da muljaju. Moderatori bi trebalo to da spreče i da sankcionišu.
I ja sam, ali kako rekoše- ništa od tog više nikad.
Pa ovo nije toliko različito od te teme. Gotovo je isto.
Samo je drugačije upakovano.
e pa nije isto jer tamo čim osvane link neke definicije automatski je bačena javno reklama, ovde- ne znaš koliko ima klikova jer ti nije vidljivo. Kako može biti isto? Tamo se izdvoje par a ovde svaka ima opciju ali niko sem modova ne vidi šta se dešava sa ciframa.
Kako je definicija k'o konj imala preko 250 ocena pre nego što je danas dospela na naslovnu? A mali ker, a? Uostalom ja ću ti prva na neku staviti možda da je za naslov al da se meni lično ne sviđa pa puknem minus, istovremeno. S druge strane ima zilion definicija na koje stavim plus a da ne mislim da im je mesto na naslovnoj. Uključujući i par svojih koje su završile tamo. Ono- mi smo kao autori ovde zatvoren krug ljudi a tamo šibaš nešto što znaš da će čitati široke narodne mase (ne mislim na debele ljude).
Dejs nema Fejs, i nisam ni pomisljao da moze covek da omiljeni sam svoje definicije... Ja sam bre dobar! Sad sam shvatio, sa dvaes i nesto!
Kako Kaizenu promaklo to omiljenovanje svojih definicija?
Nije mu promaklo nego je legalno tu gde jeste.
Umesto tog ladno ne prolazi predlog da se u profil stavi Moje top 3 pa da ljudi tamo stave svoje tri definicije koje su im štajaznam po njihovom mišljenju najbolje ili tako nešto.
I šta, postoje ljudi koji omiljenuju svoje defke? Pa takvi sami treba da odu sa ovog sajta!
Kaizen ako se ne oglasi on je protiv
Nije mi jasna poenta ovoga, nema dovoljno definicija u odabranim? Onda treba kriterijum da se spusti. Uvođenjem nekog dugmeta nećete poboljšati kvalitet defki na sajtu.
+1
Isto glup predlog.
Za šta korisnije? Ja pokušavam ljude vratiti čitanju a ti koje opcije i u koju svrhu predlažeš?
Постоје и гласине да ако се Каизен не огласи можда цирка пиво на тераси, али није сигурно :)
Слажем се. Не верујем да ће бити више дефиниција на насловој, него само бољих. Има гомила аутора који се убише од читања и који налећу на заштекане добре дефиниције које имају скор 11-2 и нико их не види.
Што се предлога тиче, да резимирам свој:
Dobro, vito, dobar rezime, jedino što se ja ne bih pridržavala tog sistema od 24 sata, šta fali danima da se kupe potencijalni glasovi za tako nešto?
Zar nije jednostavnije da se ponovo otvori tema za predlaganje za naslovnu? Ljudi će da muljaju, pa će da muljaju. Moderatori bi trebalo to da spreče i da sankcionišu.
Aman čoveče decidni su da se to više nikad ne otvara. Zar bih predlagala ovo inače?!
jeste, decidni smo.
Ja sam dosta dobrih defki procito na onoj temi.
Pa ovo nije toliko različito od te teme. Gotovo je isto.
Ma i internet bih im zabranila.
Ja sam dosta dobrih defki procito na onoj temi.
I ja sam, ali kako rekoše- ništa od tog više nikad.
e pa nije isto jer tamo čim osvane link neke definicije automatski je bačena javno reklama, ovde- ne znaš koliko ima klikova jer ti nije vidljivo. Kako može biti isto? Tamo se izdvoje par a ovde svaka ima opciju ali niko sem modova ne vidi šta se dešava sa ciframa.
Ali kako bi defka dogurala do nekoliko stotina klikova kad jedva dobije 20-30 pluseva i ode na 6-7 stranu, i niko je više ni ne pogleda?
+1
20-30 ocena.
Kako je definicija k'o konj imala preko 250 ocena pre nego što je danas dospela na naslovnu? A mali ker, a? Uostalom ja ću ti prva na neku staviti možda da je za naslov al da se meni lično ne sviđa pa puknem minus, istovremeno. S druge strane ima zilion definicija na koje stavim plus a da ne mislim da im je mesto na naslovnoj. Uključujući i par svojih koje su završile tamo. Ono- mi smo kao autori ovde zatvoren krug ljudi a tamo šibaš nešto što znaš da će čitati široke narodne mase (ne mislim na debele ljude).
Какве бре стотине?
Пет, шест, максимум.
И то је пуна капа.
Модови виде, и то је то.
Ne može mali broj jer će onda brdo imati takav skor a samim tim i Helou zloupotrebe- dobro došle kući svojoj!