Prijava

Ne mislim da ustanemo, uzmemo sjekire i toljage i pomlatimo govna, već na smrt te opcije.
Prezirem tu opciju skoro pa više od postera. Zašto? Pa jednostavno zato što nije fer prema većini (u koju spadam i ja jelte). Pratioci ne predstavljaju problem kad ih neko ima do 30-40, mislim, opet daju prednost autorima, ali ne kao kad je ta brojka veća od 50. I dok se mi smrtnici useremo dok smislimo defku, dok je sklopimo fino da nema greškica, i dok podesimo sve nijanse, onda dok vidimo termin kad ćemo da je postavimo, neko (Straja na primer) koji ima 'iljadu pratioca dobije ideju i napiše defku i odma postavi bez razmišljanja. I šta je rezultat? Rezultat je da čak i govna koja Straja iskenja imaju skor preko 50 dok moje najbolje defke imaju otprilike takav skor. Okej, bolji je autor, nije slučajno prvi, ali samo zato što je prvi ne znači da svaka njegova defka mora da ima jebački skor. To je naravno tako zbog pratioca. Oni uđu na vuku, nalupaju pluseve na odabrane defke, i onda skrenu desno i počnu da lupaju pluseve autorima koje prate, čak i ako vide govno defku tamo u najgorem slučaju je neće ocjeniti.

Ova opcija mu dođe ko kapitalizam, bogataši se bogate još više a mi drkamo kurce. Nije meni toliko stalo da imam do jaja ocjenjenu defku ali ovakve stvari samo ubijaju kreativnost najboljih. Oni sada znaju da nema potrebe da se cimaju mnogo, kao ranije, dovoljno je da iskenja nešto i dobiće fin skor, bodovi će da rastu i boli ga kurac.

Jedino dobro koje pratioci donose jeste, što je ova opcija korisna nama kao čitaocima, kao autorima koristi samo malom broju ljudi, kojima ruku na srce plusevi uopšte ne trebaju.... A što se tiče čitanja omiljenih autora, mislim da nije problem da se upamti 10tak imena ili ako imaš problema sa memorijom ti fino lupi bookmark na profil dobrog autora i tako čitaj njegove defke.

SMRT PRAĆENJU, SLOBODA NARODU!

PS Straja je ođe iskorišten samo kao primer, svi napadi nisu upereni prema njemu lično, već kolektivno prema svim masonima koji imaju gomile pratioca.

zar je moguce da se ti cimas zbog toga???

БРАВОООООООООООООООООООООООО!!!!!11111.То је толиго Твитер говно да му је и сам Твитер скинуо капу. Конташ да има ликова које рецимо прати 200 људи а на иховим дефиницијама типа 50 оцена свеукупно. Ало, децхко, мојне да пратисх ако нећеш да оцењујеш, јасно?

Нико ни не користи опцију како треба. Да је тако сви би на дефиницијама имали минимум гласова колико имају пратилаца а сви знамо дља се то не дешава већ да дефиниције пролазе са 10, 20 гласова у врх главе. А и кога реално заболе уво за поене?

Sedplas stavi neki domino fut fetiš avatar kao Črč Pub i da vidiš kako će te pratiti.

Meni je to okej, jer ne propuštam do jaja defke autora koje pratim. Na svakih dva-tri sata prelistam naslovnu i čitam novo. Jedna od boljih opcija na sajtu.
Jebiga, pratioci se zaslužuju svojim pisanjem. I trebaju bolji autori da imaju prednost u vidu više pratilaca i poena, jer je to njihovom zaslugom. Piši i ti isto, pa će pratioci sami od sebe da krenu. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, jebiga.

Niko ne zaslužuje da ga pratim, a ni ja nisam ni od koga tražio da mene prati. Što se mene tiče, ova opcija je beskorisna.

DEFKA DANA FTW!
OMILJENOVANJE FTW!
DUPLI NALOZI FTW!

Filozofe, ja se slažem da je to zasluženo, sigurno te ne prate jer imaš seksi avatar ili jer si pokazivao sise na četu (mada opet....) nego zato što si pisao dobro, ali kao što rekoh, pisao si dobro i sad šta god da nalupaš prolazi mnogo bolje nego nešto moje na primer.
Muda bi dao koliko sam siguran da ja i Straja npr postavimo identičnu defku, on bi imao bar za 60 skor više a to nije fer jednostavno.
Dobrim autorima ne trebaju pratioci da im defke prolaze dobro.

LOLe, defke su slabo ocjenjene isključivo ljudima koji imaju manje pratioca (lupam sad, ispod 40 npr) što opet nije fer, ako ja moram da tražim dobar termin za defku moraš i ti jebalo majku.

Skočimiš

DEFKA DANA FTW!
OMILJENOVANJE FTW!
DUPLI NALOZI FTW!

+11111111111111111111111

БРАВОООООООООООООООООООООООО!!!!!11111.То је толиго Твитер говно да му је и сам Твитер скинуо капу. Конташ да има ликова које рецимо прати 200 људи а на иховим дефиницијама типа 50 оцена свеукупно. Ало, децхко, мојне да пратисх ако нећеш да оцењујеш, јасно?

a ima i toga, što je samo retardirano jer ne vidim poentu, kao što na primer onaj gasstozz ima 100 i kusur pratioca a 0 defki!

sigurno te ne prate jer imaš seksi avatar ili jer si pokazivao sise na četu

http://newsimg.ngfiles.com/228000/228909_Is_this_real_life.jpg

Мени кул ово. Не због мојих, јер и моје не скупе много, без обзира што имам пуно тих пратилаца. Скупим око 50, 60 гласова, некада више, некада мање. Бар знам да ме оцене кол'ко-тол'ко добри аутори, јер ме прати рецимо неких 40, 50 познатијих аутора, па ми ето значи више кад ми неко од њих прочита дефиницију и цепне минус, него ми гомила анонимуса читајући "Најомиљеније данас" набије 200 плусева на дефиницију.

Нема идеалног система, а опет немојте да кењате како се не може доћи до већег броја тих пратилаца, јер постоји гомила аутора који су на сајту од почетка године или мало раније, па су опет успели да се изборе за статус. Окс, Апофис итд.

Мада је углавном ствар у томе да људи не знају ово да користе.

Ja bih mogao bez ijednog pratioca, ali što da ne da mi defke budu bolje ocenjene? Kad već pišem i zaslužio sam?
Jebiga, sedplase, moraš da se trudiš. Sad je teško bez pratilaca, ali biće lakše. Sve to ide polako, i po zasluzi.

Meni je najbolje to što pratim autore koje gotivim, i u toku sam sa njihovim najnovijim umotvorinama. Kažem još jednom, jedna od najboljih opcija na sajtu.

Падајте пратиоци, синови капитализма нечастивог!

http://www.youtube.com/watch?v=gm6nNoipWFs

Opcija je odlična ko ume da je iskoristi. Tačno je da su mnogi dobili gomilu pratilaca zbog svog minulog rada, al veze sa mozgom nema da će neko da pomisli "uuu, do jaja, sad imam 140 pratilaca, znači, mogu da pišem 60 posto slabije, imaću opet dobro ocenjenu definiciju".
To su gluposti. Takođe je tačno da neki slabiji autori imaju više pratilaca nego neki kvalitetniji, al to je opet stvar ukusa, svako bira onog kog će da prati prema nekim svojim parametrima kvaliteta.

LOLe, defke su slabo ocjenjene isključivo ljudima koji imaju manje pratioca (lupam sad, ispod 40 npr) što opet nije fer, ako ja moram da tražim dobar termin za defku moraš i ti jebalo majku.

Па ја имам 50 пратилаца па и нисам нешто оцењен, али већ рекох боле ме рац јер су оцене пренадуване...