Vukajlija selendra

1. Znači ti li mi se valjaš po senu?!

2. Mrs.Raven

Znači ti mi se valjaš po senu?!

Ko se valja po meni?

3. More je*alo Vas seno,kurave i ostale zezancije

DI SU MOJE KOBASICE???

Bolje da se zlotvor javi sam ili ću da teram i do Strazbur ako treba.

4. Da se javi seoska snajper baba ili radio mileva, da ispitamo ko se to noću šunja po selu, taj sigurno i rastura seno i krade kobasice i rakiju!

5. Da se javi seoska snajper baba ili radio mileva, da vidimo ko se to noću šunja po selu, rastura seno

Tebi bih dozvolio da me rasturiš u svakom trenutku.

6. Mogu samo vilama da te pokupim. :)

7. Ali onim dobrim vilama ... kao u bajci.

8. Седплас
    čuvam ovce na livadi, blejim u 'ladovini i čekam da naiđe neka Vukajlijašica sa svojim ovcama

да јој појебеш овцу?

9. Тријебим пасуљ.

10. елем, ја се вратијо из аустрију, мето лабудове на капију и леприконе камене у двориште, купио 7 коза, музем, продајем млеко, млата има попуст, планирам да од инвалидске пензије аустријске, кад сам пао са скеле, купим комбајн и балирку, да радим људима по селу, редовна сам муштерија код лемаје. ГЕЈ СТОП, МИЏЕТИ СТОП, ЦИМАЊЕ СТОП, БИСЕКСУАЛЦИ МОЖЕ

11. Lemajo, moram da ti se požalim, nisam zadovoljan uslugom. Zašto nisi lepo obučila i vaspitala devojke? Kažeš prate trendove, a meni je izgleda zapala gluva. Kad sam rekao LATEKS nisam mislio na LASTEKS!!! Umesto onog lepog sjajnog fetišoidnog materijala, ja sam dobio curu umotanu u gomilu socijalističkih hulahopki, čini mi se da je imala i češki naglasak. E ne može tako. Vraćaj pare.

12. Претерујеш, ономад кад је лего Јануарски део пензије, пола одма отишло на Лемајине придошлице, немој да грешиш душу, добре су јој све!

13. Jel to znači da Madam Lemajine ženske mogu da se mere sa Austrijskim ali ne i sa Francuskim profesionalkama?

14. Kako je dobra muzika ovih Brkova, ali džabe kad je vokal skroz narodnjak. Odvratno zvuči, blam me dok slušam.

15. Недља. Одмарам уз жикину шареницу, недељно поподне са леом лиш и јебем жену.

16. Jel to znači da Madam Lemajine ženske mogu da se mere sa Austrijskim ali ne i sa Francuskim profesionalkama?

није било у швабији аустријанки.. имо си мађарице, румунке и украјинке... лемајине молдавке су вазда боље!

17. A ja moram oko vinograda, ovo toplo vreme, oće več loza da krene, a sad je treća godina kako sam je zasadio, treba da formiram sasvim kako će ići i rasti. Nešto razmišljam i dvoumim se, koliko da dignem prvu žicu... Komšija kaže da treba da bude nisko, na pola metra, al jebi ga, oće pepelnica ozdo dovati... Dignem ja to na osamdeset centima, pa nek ide život... Ali onda moram da stavim duplu žicu u prvi red... Imam gore mesta za još četiri reda, u poslednji ću da stavim jednostruku žicu, pa neće valjda sunce li mu jebem da grožđe rađa na dva i po metra!!! Ta poslednja da mi bude samo za lastare. U pizdu materinu, treba mi trista metara pocinkovane žice, a nešto stegla kriza, imam samo za leba i piva.
    Ozbiljno, ako se neko razume u ovo i ima iskustva, neka mi napiše koje su prednosti i mane dizanja roda loze na veću visinu. Ja sam relativno neiskusan, a to sam rekao i onoj sa hulahopkama u Lemajinom burdelju, pa ispade da je ona još veća seljanka od mene.
    Edit: i da li da natežem krajnje stubove ili da stavljam kosnike na njih? Ako natežem, zemlja je nekako meka, takvo je zemljište, hoće da se iskrive i za dve godine se otrembese one žice i ode opet sve dole. A za kosnike, treba didem sa sekirom u komšijinu šumu, trebaju mi dva drveta bar dvaes santima u prečniku, a dužine oko metar sedamdeset. Čuće čovek da mu sečem šumu, doći će sa sačmarom, odavno smo se zavadili oko međe. Il možda s ručnom testerom da mu upadnem u gaj... Ne znam.

18. Kako je dobra muzika ovih Brkova, ali džabe kad je vokal skroz narodnjak. Odvratno zvuči, blam me dok slušam.

:oštri sekirče na Leprijevom tocilu:

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.