Prijava

neka živu de ko oću.

Ako si Crnogorac ili, još bolje, s Kosova, ne moraš brinuti za posao šta god završio!

Ako si Crnogorac s Kosova, rođen si pod srećnom vezom.

Ako si Crnogorac s Kosova, rođen si pod srećnom vezom.

jel mora da bude ona Davidova zvezda?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/4/4b/20121111172243!SR_Montenegro_coa.png

Mislio sam na vezu. Al kad si već spomenuo zvezdu ne mora Davidova dovoljna je i ova komunjarska.

Ja znam barem dvadesetak ljudi koji su otisli da studiraju u Bg jer su mislili da je sprdnja kao u Americkoj piti. Samo jedan i dalje studira.

Ja ne znam ni jednog Crnogorca koji se vratio kući posle izlaska Crne Gore iz zajednice. Šta više od tada je došlo na studije još hiljade njih ponosnih đetića, a Srbija im je omogućila da se odškoluju do kraja jer su prihvatali državljanstvo! I danas imamo da isti ti žive i rade u Beogradu u raznim JKP-ovima, DB-ovima, ministarstvima, komorama, kombinatima i opštinama. Jednostavno šta će u onoj vukojebini kad ih ovde čeka fotelja koju su osigurali njihovi očevi, stričevi, dede, babe iz Andrijevice... Ujedno primetio sam da su isti ti prvi i najglasniji kad treba da se ubeđuju mladi da napuste Srbiju jer ovde kao nema budućnosti!

Pa naravno da nam nema budućnosti kad nam je Crnogorci kroje od kad smo se rodili! Treba ti veza da ti primi majku đetić na pregled, pa ti treba podmazivanje da se rodiš, pa ti treba veza da se upišeš u vrtić, pa ti treba veza za školu jer se u Bg-u državne osnovne škole dele na elitne i kaubojske. U eletnim školama su direktori šta misliš ko?! Pa ti treba veza na faksu jer te drka ponosni Podgoričanin na zameni koji ti uvaljuje- uslovljava svojom knjigom! Političke partije u svojim vrhovima imaju samo crnogorce dakle "široko" ti polje kad izađeš na izbore! Posle studija tražiš posao preko veze naravno crnogorska je najbolja... Ne dao Bog da ti nešto zafali tokom života... jer ćeš ponovi otkriti da je jedna od opcija (ako ne i jedina) crnogorska veza! Na kraju ispostaviće se da ti treba veza i da umreš ko čovek.