U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pirsing na sisi je do jaja, slažem se sa sedom. Tea FTW!
Ja ženim Teu, boli me kurac, što se tiče diplome i ja ću jednu da joj kupim, neka se nađe.
МОЈА РИБА ИМА ВЕЋИ ПРОСЕК ОД ТВОЈЕ РИБЕ! ОПААААААААААА
Тебра, нико нема већи просек од твоје рибе.
Елем, у Београду треба да се васпостави пројекат иницијалне територијалне сегрегације. Коме у личној карти не пише БГ као место рођења, да се на свим наплатним рампама које иду ка Бегеу поставе контролори са ватреним оружјем који би лепили придошлицама извесне ознаке на одећу, те им дозволили да најближе центру могу бити у Земуну, у дворишту Пољопривредног факултета, евентуално испод Панчевца. Или дозвола на 24 сата кретања по ужем центру, под условом да покажу индекс неке од високообразовних установа из СПОЉАШЊОСТИ.
Што се налепнице тиче, овако нешто би одговарало:
http://www.edupics.com/star-of-david-t20916.jpg
Капирате, шест крака као шести степен образовања, што је виша школа.
ТО РОЛЕРУ!
Ja sam došla iz unutrašnjosti da studiram u Bg i fala Bogu evo i završila, a i odmah se zaposlila. Razlozi dolaska a ne ostanka u mom, inače univerzitetskom gradu, Kragujevcu, su razni:
1. Fakultet koji sam htela da studiram tamo nema
2. I da ima, što rekoste par puta "zna se šta je dobro", a dobar sam đak bila, zašto da se bakćem po kragujevačkim pmf-ovima, ekomijama i dobro poznatom pravnom-završi-u-prolazu faksom?
3. Moja lična želja za koliko-tolikim osamostaljivanjem. Imala sam mogućnosti pa zašto da ne? Verujem da bi mnogo ljudi koji upisuju faks voleli da imaju mogućnost da odu u drugi grad, žive bez roditelja (dom, stan, štagod). Lepše i lakše je blejati, svakako, samo još da se faks završi i ojha!
A te face koje dođu samo da ubiju koju paru roditeljima i zableje, da znate da nisu oni krivi već ti koji ih finansiraju. Znam za ljude koji po 5 godina završavaju jednu, eventualno dve godine, a i one koji sa svojih 30 sede u Studenjaku, žickaju od roditelja pare i vade se na faks.
MARŠ BRE U PIZDU LEPU MATERINU.
E sad, što se tiče lokalaca kojima to smeta, mislim da smetnja nije opravdana. Svi se bore za svoje mesto pod Suncem. Prijemni nam je bio isti, ja sam upala, ti nisi (što me podseti na onu ruskinju sa eplom "ja bogata a ti govno" lololo, zezam se) i koga briga odakle sam? Mogla sam da ti budem i prva komšinica, nema veze odakle sam, već koliko sam poena imala.
I da, finalno, poštujem braću Crnogorce, sa par njih se i družim, ali na nekom globalnom planu, da, smeta mi što se njima ne naplaćuje studiranje kao stranim državljanima + što imaju pravo na domski smeštaj kao naši studenti. E, to mislim da nije ok. Nemam ni trunku netrpeljivosti, samo nešto zdravog razuma.
Opet ti, Fenderu, generalizuješ i stavljaš sve u isti koš, a ako me nešto nervira, to je kad neko na osnovu nekoliko primera izvodi zaključke i lepi etikete svima iste. Probaj da se oslobodiš tih generalizacija, nije lako, jer smo svi mi previše subjektivni, ali samo probaj da sagledaš malo širu sliku i daj priliku devojkama koje nisu ni 'kamenjarke', ni kurve, ni mamine i tatine mezimice, ni sponzoruše.
http://www.youtube.com/watch?v=EXm0wV_Bk4Y
Jebote, ova pjesma je idealna muzička pozadina za ovu temu. Pustite je i čitajte, oduševićete se.
A mi Bosanci? Jesmo i mi u istom košu, a? lololo
рајдард искидо.
како би било предобро да се развије још неки центар градски у србији и да ту багру дошљака истерамо из јебене кнез михајлове
да се цитирам:
делује тешко али ваљда има наде и за то, мада јеби га ко зна кад, да народ мало иде негде другне осим у бг.
да се разумемо, имам ја другаре из унутрашњости, и до јаја су, али доста више непотребног прилива.
A, sad videh i ovo
Znate na šta mi ovo liči? Na ono:
"SVE ŽENE SU KURVE! KUUUUUUUUUUUURVE!"
:)
Fender, ima nas svakakvih. Ima devojaka zbog kojih mi je žao što sam devojka jer će da me svrstavaju u bar neki isti koš sa njom, ima ljudi zbog kojih se stidim što sam iz svog grada, svoje zemlje...
A ti se hvataš baš za ekstreme.
Hoćeš moju priču? Gimnazija, prosek 4.90 u sve četiri godine, moji mi rekli - studiraj šta ti volja, gde ti volja. Ja rešila FON. Nisam imala od čega da bežim, došla sam da osetim neku samostalnost i da učim. Završila faks sa prosekom 9.4, zaposlila se odmah i izvini, šta sam tačno kome ukrala i ko na mene treba da se ljuti?
UKRALA SI NEKOJ BEOGRAĐANKI JEBAČA!
To sto pokusavate da Fendera skrenete sa puta i pokolebate sa pravilnog razmisljanja nije ni malo kul. Vi ste od onih ljudi koji ce likovati jer mu ljubav zarucenu od rodjenja taslaci neki beogradski drogos. Vi ste od onih sto ce ga potapsati po ramenu i kazati mu da ce sve biti okej kada mu golub pismonosa donese arhivirano blajvanje kobaje njegove zarucenice. Vi cete biti srecni sto je zbog svega toga do kurca otisao miraz u vidu 4 kokoske i 5 jutara njivetine. Zbog vas se ljudi kolebaju. Fendere, ne slusaj ih. Nista ispod sestog stepena obrazovanja i besprekorno cistog dosijea polnih odnosa van svog sela ne uzimaj u obzir.
slazem se, prije bih vodio po kaficima neku Teu sto joj cale platio diplomu, nego neku Milijanu sa planine koja crnci po cijeli dan u caletovoj njivi. msm Tea ima diplomu. vjerovatno i pirsing na sisi. a pirsing na sisi je do jaja stvar, realno.
Ја не знам да ли си ти икад био на селу? Девојке које чувају овце и раде на њиви су реткост и на Златару, Златибору и Старој планини. Пре бих ја био са неком Милијаном ако је из домаћинске куће, него са неком из малог града која нити има нешто, нити има образовање, нити уме да се понаша. Та што ради на њиви ће једног дана бити газдарица и власник свог динара, а неће се качити мужу као паразит.
Fender u ovom momentu vjerovatno uzvikuje AJ EM D GOD OF HELFAJER END AJ BRING JU FAJR, AJL TEJK JU TU BRN....
To priznajem. Nek' mi Bog oprosti.
ja sam upisala fakultet u beogradu jer sam rešila da se udam. na filozofskom ima dosta beograCke dece sa dva stana u starom gradu i vikendicom na kosmaju. kao što je david na primer.
DAVIDE OŽENI ME DA MI NE PROPADNE MLADOS'.
tako to biva, ribe iz provincije za drugo nisu.
a momci.. pa, upisali su azerbejdžanski na filološkom da bi vama, beograđanima, skidali ribe. SRAM IH BILO, NEK SE VRATE NA NJIVU!
Пих, имам само један стан... Имам двоје кола, може тако?
И неку уштеђевину?
Нешто да се погодимо, а?
miraz ne donosim.
otac prod'o jedinu kravu da bi školov'o ćerku.
a šumu ne daju, pa ne daju.. jebi ga.
sve zavisi od ušteđevine, moram da znam, da prostiš, kol'ka je :D
Па код мене је све велико, ој мала моја брђанко!! хД
Mesalina koj si smer završila na FON-u?
Ja mislim da nije u redu da zajebavate Fendera jer je dečko lepo postavio problem, ja sam ga već posavetovao da postane lokalni biznismen i još uvek mislim da je to najbolje rešenje.