Programi
  • Pišem Uz Vetar

Koji su najkorisniji programi koje imate?
    Ne moraju da budu freeware :)

• Pišem Uz Vetar

Za mene su to Songr, mnogo kul program za skidanje i slušanje muzike.
    I Revo Uninstaller, odličan program za uklanjanje programa iz kompijutera, plus ima još neke kul funkcije. Prva stvar koju instaliram na nov komp.

• Pišem Uz Vetar

Zilj prevodilac.

:p

• dusan1001

Meni subtitl workšop i nado se da će mi koristan biti i systran dok nisam skonto da nema srpski pač :)

• Towelie_

Google Chrome. Ima Internet na njega, ima sve.

• Hogar_Strašni™

AutoCAD 2007 jer pošteđuje mukotrpnog fizičkog posla.

• POSTerminal

CCleaner, зна да ослободи више од ГБ од кеша интернет претраживача,
    Pidgin, за дописивање на више различитих мрежа истовремено
    ... ...

• Richard Pryor

Da li neko zna neki program koji daje serijske brojeve za neki drugi program?

• Сидрашевић

Haha koje pitanje. Za koji program ti serial key treba ?

• Richard Pryor

Bio sam nejasan,za nod32 mi treba.Nađem ja serial,ali potraje par dana,pa moram svakih par dana da tražim.Moje pitanje je u stvari bilo da li postoji mogućnost nalaženja nekog serial-a koji će potrajati malo duže?

• свjecна свега

Za mene su to Songr, mnogo kul program za skidanje i slušanje muzike.

Spasio si me. :)

• p
    banovan

Da li neko zna neki program koji daje serijske brojeve za neki drugi program?

guglaj na netu generator za taj i taj program.....Nasao sam npr key generator za vecinu EA games pa ortak resio problem u igraonici sa istim serijskim brojevima...nema vise mis mech

• Сидрашевић

Aham. Saće pvt, nemaš problem.

EDIT: Za Kovača.

• p
    banovan

ja bi za ljubitlje animacije i klipova preporucio "vegas pro" radio sam ranije svakakve tripove i mnogo je dobar evo jednog ortakovog extra trip-a

http://www.youtube.com/watch?v=tV5-HuSEj78

• cornelije

Youtube Downloader and Converter.

• GM

http://ninite.com/
    Instalira sve poznatije programe odjednom. Dobro za posle formatiranja.

foobar2000
    za muzku.

dbpoweramp ili bonkenc za konvertovanje muzke.

kmplayer za video formate

mp3tag za tagovanje sjebanih pesama i albuma

paint.net i gimp za obradu slika

dup detector za otkrivanje slika koje su duplikati

jdownloader za skidanje preko rapidshara, megauploada i ostalih uan-klik hostera

irfanview za pregled slika

freelang recnici

superantispyware i malwaebytes' anti-malware

(revo uninstaler i ccleaner su isto korisni programi)

• mahavishnu

mp3tag FTW

ako pričamo o KORISNIM programima, taj mi je pomogao više no bilo šta drugo.

i, šta znam, photoshop svakako, alcohol.. mada da ne krenem tako da navodim winrar, notepad. e da, tuneup utilites, fan since version 2009

edit:
    džej jebeni daunlouder, daaaaaaa! ništa bez njega

• Mariocar

CCleaner
    BitDefender(antivirus i ostalo)
    DaemonTools
    Photoshop CS5
    Google Chrome
    Skype ( mada mi ga je pun kurac )
    BB Flash Back PRO - znaci keva program za snimanje ovako desktopa, snimis klip i editujes ga sa par minuta, preporucujem ga.
    BitTorrent - sve downloadove preko njega, ne cenim rapidshare i to, ne valjaju, torrent keva.
    Teamviewer za zajebanciju sa ortakom, udjem ja njemu na komp, on meni, pricamo ovo ono, svasta.
    Google Earth
    WinRAR ali izludim kad mi istekne licenca.
    i Syntesia - mnogo kul program, znaci otvara sve .mid fajlove i prikaze ti kako da odsviras to, plus mozes da menjas instrumente i sve, preporucujem svima koji oce da nauce neku pesmu da sviraju.
    --------
    Procitao sam ove postove iznad i stv ne znam da li vam trebaju svi ti programi, sve se to moze sa default programima iz windowsa.

Naravno koristim http://www.midomi.com/ za detektovanje muzike, nije program ali eto da ga pomenem.
    Znaci veoma koristan ako ne znate koju muziku slusate, samo snimi 10 sekundi pesme i detektuje.