Poređaj po popularnosti... kaizene

1. :чека стефана костића да да листу 10 најпопуларнијих дефиниција:

2. Uzdržana.
    Kada smo kod dugmeta "Poređaj po popularnosti" bilo bi dobro da se uvede za omiljene defke i postere. Šta mislite o ovom predlogu?

3. Pitao sam kaizena već ovo na ktitor podforumu. Rekao je da neće ovo da uvodi jer bi došlo do popularizovanja defki koje su već na vrhu, a to je loše.

4. Pitao sam kaizena već ovo na ktitor podforumu. Rekao je da neće ovo da uvodi jer bi došlo do popularizovanja defki koje su već na vrhu, a to je loše.

Pa dobro je i rekao.

5. Ем сте лењи да погледате ван оквира одабраних, ем треба још казан да вам ређа шта да читате. Багро црногорска, мрште у Никшић!

6. Šta mene sprečava da pomoću kalendara pretražujem najpopularnije definicije za određeni datum, naročito iz perioda kada su, prema opštem mišljenju, definicije bile bolje. Uzgred, dobar skor ne znači i dobru definiciju, već samo da je marketing dobro odrađen. Dokaz je definicija sa najvećim brojem pluseva, koja, ako se ne varam, ima i ubedljivo najveći broj minusa. Postoji nekoliko opcija za pretragu, tražite one teme koje su vama zanimljive i gde očekujete da ćete pročitati ono što vam se dopada.

7. Zasto si se napio Kaizene pa si svog kuma koji te je inace castio stavio na prvo mjesto umjesto straje?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.