Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. obrisala, aleksandrekg, to je jedan što se navadio jbt

Добро је, ја мислио да је за мене рек'о ололо

2. e pazite na sve defke, pa odma' prijavljujte slučajeve što neregularnog komentarisanja, što ovakvog spemovanja, da ne bi uticalo na skor, i to opasno!

3. Kako je napeto, k'o na WC šolji.

4. Одличне дефке! Жао ми је што нисам прошо даље да објасним главној групи!

5. Одличне дефке! Жао ми је што нисам прошо даље да објасним главној групи!

E jebiga, ko ti je kriv što si kasnio. :)

6. mojne se šprdaš s tamo nekim bagvima, može, šomara?
    što se odabranih defki tiče - biće.

7. наравно Лули, зезо сам се мало :)

8. наравно Лули, зезо сам се мало :)

a onda u igrama to ubuduće :)

па добро. можда квалитетом и нисмо толико оправдали епитет дербија (бар по мом укусу), али неизвесношћу свакако јесмо!

u paru "zuce iza škole" stvarno ne znam koja je bolja. obje su originalne i dobre, da ne povjeruješ! e - to pratim baš napeto, podsjeća me zamalo na onaj proljetni meč između casperkaza i zapate, kad jednostavno nisi mog'o da se odlučiš koja je bolja, samo je ovdje dodatno vrh to što imaju isti naziv, a tol'ko su različite.

9. Grupa C neka počne polako da se dogovara i javlja mi termine... I ko nije potvrdio pomeranje neka potvrdi.

10. A šta se dešava ako obe defke imaju isti prosek posle 2 sata? :) Jel se produžava dvoboj ili...?

11. Igraćemo 10 minuta produžetak.

12. obrisah dejsov post, malo se isparanoisah da je presugestivan.
    ali nije kao da je komentar ostavio, samo sam se istripovala, jbg. :)

a da, napeto je! :)

13. Lulo ništa te nisam razumeo... :D

Da ponovim čestitke svoj četvorici...

Jedan duel je skroz neivestan, a i ovaj drugi bi mogao da bude :D

Šomaro mojne nas prozivaš, sledeću put navij budilnik :D

14. :))) opusti se luli. Idi briši nešto da se smiriš :D

Elem, šta sam htela da vam kaaaažem, aaa da!

Najbolja definicija iz prvog kola ide na naslovnu. Samo još da smislim da li će po količniku ili po broju pluseva, verovatno ovo drugo.
    I najbolja iz drugog kola.

Za kup ćemo videti šta će biti što se nagrađivanja tiče.

15. Za kup ćemo videti šta će biti što se nagrađivanja tiče.

Месец дана ктитор и то ти је. :)

16. opusti se luli. Idi briši nešto da se smiriš :D

pa brisala sam komentare koji obavještavaju o skoru i o autoru, pa sam sva napeta uf :)

17. Črčo nije u redu po plusevima, jer pratioci to kasnije lako nabudže, nek ostane isto količnik...

A zašto pravite to pravilo? Mogu jedan dan da se pojave 3 defke za koje ne znaš koja bi pre ležala na naslovnoj, a drugi dan može da omane, i opet zbog "pravila" morate neku da okačite... Predlog se odnosi na to da ne mora samo jedna na naslovnu, ako postoje i dve dobre :D

18. Najbolja definicija iz prvog kola ide na naslovnu. Samo još da smislim da li će po količniku ili po broju pluseva, verovatno ovo drugo.
    I najbolja iz drugog kola.

-.-
    Da sam ovo znao potrudio bih se.

19. Anchor
    Месец дана ктитор и то ти је. :)

Ne, mislila sam kako će se deliti odabrane.
    Na koliko. Da li po konferenciji ili po kolu ili kako već...

20. Predlog se odnosi na to da ne mora samo jedna na naslovnu, ako postoje i dve dobre :D

Ахааа, видим ја шта је овде између редова. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.