Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. u stvar, kad malo bolje razmislim, idem malo gledati u ovo da se oslobodim stresa i anksioznosti :)

http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=44#post_1625429

2. Najbolja definicija iz prvog kola ide na naslovnu. Samo još da smislim da li će po količniku ili po broju pluseva, verovatno ovo drugo.
    I najbolja iz drugog kola.

protiv! doduse ne znam koja ima najvise pluseva, ali ako se vec u kupu gleda kolicnik onda bi trebalo kolicnik da odlucuje i koja ce na naslovnu.... al aj, ti si sef....

3. Дејс!
    Črčo nije u redu po plusevima, jer pratioci to kasnije lako nabudže, nek ostane isto količnik...

Ubeležen je svima broj pluseva po isteku 2 sata. To bi se gledalo, ne ovaj posle... to me ne zanima.

sedplase, imam još dva dana da razmislim o tome, samo sam spomenula... :) nije ništa konačno...

4. Onda Maggotova najverovatnije. :)

5. Ubeležen je svima broj pluseva po isteku 2 sata. To bi se gledalo, ne ovaj posle... to me ne zanima.

Pa ni to nije baš merodavno, zavisi od termina, naravno da su defke u udarnom terminu imali najviše ocena.

6. E zato ja vama kažem nešto tako, da čujem sve stavove :D
    Da, nisam razmišljala o terminu toliko.

Ajd ovo u 9 da zaključavamo, pa u 10 još jedan pa da se razilazimo.
    :D

7. Črčo, zajebi pravila, kačite po sopstvenom osećaju, neki dan tri, neki dan nijednu, zavisno od kvaliteta definicija... I kraj... Tako je najbolje!

8. Pa ni to nije baš merodavno, zavisi od termina, naravno da su defke u udarnom terminu imali najviše ocena.

Па што се нису договорили за бољи термин?

Иначе добра идеја, само би можд абило боље да модератори по субективном осећају то изаберу и да умодујете Елека...

9. Najbolje da vi kačite koje mislite da trebaju u odabrane i to je to.

10. Loksi
    Najbolje da vi kačite koje mislite da trebaju u odabrane i to je to.

To i ja rekoh...

11. Najbolje da vi kačite koje mislite da trebaju u odabrane i to je to.

To, da ne bude posle povlačenje za rukav i cviljenje ,,Mama mama, a što ja neeee!!! Kme kme crk''

12. Nemoj posle neko da bi me pljuvao :))))

13. Bolje i to nego da bude, e on postavio defku u 9, a ja sam u 7, pa njegova imala više pluseva... Ili, on ima više pratilaca, pa zbog toga dobio 3 plusa više... Ili možda je sve to zbog Rusije, ili je član Masonske lože...

Pogubno bi bilo odrediti neko pravilo, a imaš dve izuzetne defke danas i samo jedna može na naslovnu, a sutra se zadesi da defke budu osrednje i opet kačiš jednu na naslovnu...

Brojevi i pravila ograničavaju ljude... Jbg, tako je!

14. Треба нешто и да се обари, шта смо писали дефке 334 сати који дик? :Д
    Ал нисам зато дошо на тему, дођох да похвалим вечерашње дефке, које сабијају. Стварно је сајт добио добио добре дефке овим такмичењем, а тек ће да добије. Мислим да још несам дао нусмија на неку дефку ође. Него, кад играмо ми од јуче друго коло? Нисам нешто пратио то...

15. Dejs nači za precednika!

16. Nemoj posle neko da bi me pljuvao :))))

Неће нико, значи бирај које ти хоћеш и мод место за Елека :))

17. Smisli ti nešto, Črčo.

18. Nemoj posle neko da bi me pljuvao :))))

Samo ti biraj šta hoćeš, nema pljuvanja i ljutnje. :)
    Iskuliraj sa Elekom Lole.

19. Iskuliraj sa Elekom Lole.

Заслужио дечко бре!

Иначе, порука за квалификанте:
    http://www.obraz.rs/pocetna/u_zizi/Cekamo-vas-800.gif

20. Ima još njih koji su zaslužili al' jebiga. DOLAZIM!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.