Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Могу ја ако не дође Ефрам да се такмичим сам против себе , то јест да објавите две моје које напишем,напишем термин и ви објавите и све по процедури? :)) Да видим баш да ли бодем ту жицу ....

2. laki ne rizikuj! mozda izgubis tako lolo

3. Hahaha Laki! Vrh ideja :)
    Toliko ti se svidjaju teme :P

4. Могу ја ако не дође Ефрам да се такмичим сам против себе

Koji kralj...

Evo mogu ja da probam da ti glumim protivnika, a da ti prođeš u svakom slučaju... Treba i meni trening da se ne opuštam! lololo

5. Lukav je Dejs lolo

6. Ne, Dejse.

ISPALA!

7. church pub
    Ne, Dejse.

Zajebavao sam se, i samo sam čekao ovu partibrejkerku... :D

Realno razumem da vam (ti) je preko glave ovoga, ali sam čekao tvoju blažesnu reakciju! lololo

8. Ne, Dejse.

Ономатопеја - :спушшшшшшшшшшшшшшшшшшт:

9. Ne volim ni kad se sprdate mnogo pa dajete ideje drugima pa onda mene smaraju, šta da ti kažem :)

10. Ономатопеја - :спушшшшшшшшшшшшшшшшшшт:

onomatopeja nećeš moderisati :stić stić stić: :D Opaaaaaaaaa

11. onomatopeja nećeš moderisati :stić stić stić: :D Opaaaaaaaaa

Ономатопеја - :спушшшшшшшшшшшшшшшшшшт:

ОЛОЛОЛОЛО

12. E, ljudi, odo ja do grada.
    Bilo je odlično, Leksa je objasnio i drago mi je što se potrudio.
    I Aca i Crno su isto odlične defke izbacili. :))

13. Ja i don smo trebali u 9, ali ga nema još. Reče mi da je javio Črči. Pa ako okasni malo, valjda je ok. I ja sam propustio dodjelu medalja da stignem na vrijeme.

14. Nije mi javio. Prvi put čujem. Nemam nikakav pvt od njega.
    Nije problem.
    I'm ready if u two are.

15. НАПЕТОООООООООООООООООООООО1!!!!!!!111

16. Evo ga i zvanični sat turnira:
    http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35

:)
    Po njemu rifrešujem definicije i zaključavam glasanje i dosta vas po njemu kači.

17. Честитке Александру и Лекси!!!

18. Črčo, meni je rekao da će ti javiti, a sad nije tu. Pa propustio sam dodjelu medalja, nakon pet setova i sad čekam. Javimo ti se kad on navrati.

19. оћу ја да се такмичим ако неко не дође, заслужијо сам!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.