U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Izvinjavam se, puk'o mi net, vec vise od pola sata se jebavam s njim.
ne verujem da ce doci veceras, neko drugi ce morati da zatvori Facin i Tetkin mec.
Kole idi odmaraj, kup je siguran.
Електричар, ово за шекослава није бесконачно него се множи са 1.5 и добијаш 27
je l sad ja ovo treba da prepišem tamo? a?
Ispravljeno SMare. Može Luli.
odrad'la! :)
Ja se zahvaljujem svima na glasovima, i čestitam Vagini na borbi.
Вагина се борила али се раширила и примила лололо
Tetka Drol
http://vukajlija.com/ne-brinite-puska-je-zakocena/483498
14:2
7
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Facafacaa
http://vukajlija.com/ustaj-sine-oci-majkine-dosla-milicija-da-te-vodi/483502
32:5
6.4
Тетки искрене честитке, грувај даље!
Bila je penal završnica, sjeb'o te sistem bodovanja.
Tetka se izvukao na prosek lololo
Žabarski stil igre, jakom odbranom do pobede. :)
Ништа мене није сјебало, драго ми је да си ти прошао. Као аутор си квалитетнији, биће занимљивија завршница, а мени је ионако смор да пишем на задату тему. Нисам тај тип чо'ека :)
Čestitke Šekoslavu i ovde, već mu čestitao posle 10og minuta meča na pvt, očigledno sam ga potcenio i krenuo sa pogrešnom taktikom, s jednim špicem u napadu. Šeki, jebi ih sve :)
Sranje što je opalo interesovanje za ovaj kup. Nit' ko čita, nit' komentariše.
Fala ljuti protvniče, daću sve od sebe. Taktička omaška, dešava se i najboljima. :)
Skinuli ste mi to infinity and beyond, sram vas bilo! :)
edit: Vadžajna je 'ladno imao 22/7. Jeb'o moju nulu, liku je prosek PI. :) Šteta što ispade čovek.
Ox i ja tek sutra uveče igramo pošto čovek ima neke obaveze ovih dana. Izvinjavamo se vernim navijačima na kašnjenju :)
Alo dajte teme madafakeri???
Helouuuuu, ima li koga??? Moj protivnik i ja bismo hteli da vidimo teme za sutra!!!!