Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
И то за сутра у 16:00.Шекослав има неких фазона.
haha, a ne može kad sam ' stariji' :)
Onda sam ja dupli... ček malo... JA NE POSTOJIM! www.dramabutton.com
Боби браун - НикоНемаВаки 21.30.
Директно са нашег највећег спортског објекта у ваше домове атмосферу ће покушати да дочара уиграна екипа за шанком сниматељ Благоје ееееее Топличић и моја маленкост Милојко еееее Пантић.
Боби браун вечерас наступа под блокадом, тј коктелом инјекција које му је уочи меча дао доктор Миша Букумировић. Ни температура, ни бол у грлу и плућима, ни стомачне тегобе, као ни обновљена повреда примицача, нису спречиле суровог професионалца, какав је боби браун, да истрчи на зелени терен, наше "Маракане" и покуша да одбрани част нашег народа у дуелу са бескомпромисним самурајем, потомком славних Шогуна и камиказа, који су знали како се брани част јапанског царства, НикоНемаВакијем!
VRH!
Могу ли ја да играм прексутра, а не сутра? Имам неке обавезе
Tesno ki u pičke!
OP! gusto ovde a? Ja ko za kurac mora krenem u osam. Propusticu sve duele.
Još minutiiii.. Ajmo šokeru da zgazimo, pa kud puklo!
Ajmo modovi, sprem'te se... da linkujete.
Sub Focus 30:7=4,28
Kolfild 34:7=4,85
http://vukajlija.com/bila-sam-tvoja-avantura/471426
http://vukajlija.com/za-mene-samo-broj/471425
Kako je štur ovaj Urrad! :)
Урраде, подели само те две цифре да се добије просек, значи
Суб Фоцус 30:7 - 4,28
Колфилд 34:7 - 4,85
И додај те резултате на теми за инфо, да све буде регуларно.
Evo, morao sam na brzinu da bih linkovao naredni duel.
Kako me naguzi čo'ek za 10 mindži.. :)
Ма ок, нема проблем, него мислио сам да ти можда нико није објаснио како и шта. Па као ја ту нешто објашњавам :Д
Drhtim ko jebena zečica!
ja cekam duba, nesto ga nema. nadam se da mu se nista nije desilo
:D
Ide Biošoker lagano dalje. :)