Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Ode u kurac sve, čestitam unapred Maggotu, dobio me u zadnjih pola sata. Krenuo sam odlično al' onda udariše minusi i izjednačenje, pa preokret.

2. Eh, svašta je tu Maggot radio ako su odjednom minusi dolazili Dželo. :)

3. E, da, čestitke Kolfildu :)

4. Džela 27:11=2.45
    Maggot 30:7=4,29

5. Čestitke i Maggotu :DD

6. Čestitke Maggotu, bilo je tesno, zadnjih 20 minuta je odlučilo.

7. uuuuuuuu jbt koliko mi je ovo zivaca oduzelo! Hvala svima! Dzelo iskreno da ti kazem, kad sam procitao defke tvoja mi je izgledala bolje, ali izgleda da sam ja imao vise srece.

8. Cestitam pobednicima, hvala uradu sto je bio tu, sad cu ja rezulete da upisem tamo.
    :) i da vidim ove dve definicije :)

9. janpi
    ja cekam duba, nesto ga nema. nadam se da mu se nista nije desilo

e ako si ubio duba zbog kupa, stvarno nije u redu....

kselomire kleci na kukuruz!!!

10. Dechak otiš'o sam kolo više od tebe!!!!111

11. E da, kod Maggot nije ovo konačan rezultat, 30 - 7
    nego 31 - 6 jer sam ja ujebala stvar.
    Od mene imate svi plus, jer je jedino tako fer pošto vas linkujem i to sve, a ja sam se zanela pre toga sam nešto brisala i mahinalno spičila minus za 0-1.
    Tako da računam minus manje, plus više, i prosek je onda 5,16

12. eto ko muti, samo da znamo lolo

13. crco priznaj da si mi dala minus jer sam iz bosne!

14. NIiiisam ja baš bosance vooolim, upoznala sam čak dva komada sa sajta, a to je 50% od ukupnog broja ljudi sa sajta koje znam pa ti vidi :))

15. eto ko muti, samo da znamo lolo

Aha, tu smo!

16. NIiiisam ja baš bosance vooolim

Тако ти је мала моја кад љуби Босанац и те форе? Цццц, није ни Чрчила наивна...

17. HLadnokrvno ovaj Maggot dere sve redom, opaaaa

18. Меч Боби браун - НиконемаВаки почиње са 15 минута закашњења. У 21.45.
    Молим за мало стрпљења.

Драги гости из земље излазећег сунца су имали проблема са уласком на стадион.
    Наиме, управа домаћег тима је одлучила да у част гостију подели бесплатно саднице јапанске трешње, па је дошло до мање гужве око стадиона.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.