Izvinjavam se, puk'o mi net, vec vise od pola sata se jebavam s njim.
ne verujem da ce doci veceras, neko drugi ce morati da zatvori Facin i Tetkin mec.
Ништа мене није сјебало, драго ми је да си ти прошао. Као аутор си квалитетнији, биће занимљивија завршница, а мени је ионако смор да пишем на задату тему. Нисам тај тип чо'ека :)
Čestitke Šekoslavu i ovde, već mu čestitao posle 10og minuta meča na pvt, očigledno sam ga potcenio i krenuo sa pogrešnom taktikom, s jednim špicem u napadu. Šeki, jebi ih sve :)
Izvinjavam se, puk'o mi net, vec vise od pola sata se jebavam s njim.
ne verujem da ce doci veceras, neko drugi ce morati da zatvori Facin i Tetkin mec.
Kole idi odmaraj, kup je siguran.
Електричар, ово за шекослава није бесконачно него се множи са 1.5 и добијаш 27
je l sad ja ovo treba da prepišem tamo? a?
Ispravljeno SMare. Može Luli.
odrad'la! :)
Ja se zahvaljujem svima na glasovima, i čestitam Vagini na borbi.
Вагина се борила али се раширила и примила лололо
Tetka Drol
http://vukajlija.com/ne-brinite-puska-je-zakocena/483498
14:2
7
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Facafacaa
http://vukajlija.com/ustaj-sine-oci-majkine-dosla-milicija-da-te-vodi/483502
32:5
6.4
Тетки искрене честитке, грувај даље!
Bila je penal završnica, sjeb'o te sistem bodovanja.
Tetka se izvukao na prosek lololo
Žabarski stil igre, jakom odbranom do pobede. :)
Ништа мене није сјебало, драго ми је да си ти прошао. Као аутор си квалитетнији, биће занимљивија завршница, а мени је ионако смор да пишем на задату тему. Нисам тај тип чо'ека :)
Čestitke Šekoslavu i ovde, već mu čestitao posle 10og minuta meča na pvt, očigledno sam ga potcenio i krenuo sa pogrešnom taktikom, s jednim špicem u napadu. Šeki, jebi ih sve :)
Sranje što je opalo interesovanje za ovaj kup. Nit' ko čita, nit' komentariše.
Fala ljuti protvniče, daću sve od sebe. Taktička omaška, dešava se i najboljima. :)
Skinuli ste mi to infinity and beyond, sram vas bilo! :)
edit: Vadžajna je 'ladno imao 22/7. Jeb'o moju nulu, liku je prosek PI. :) Šteta što ispade čovek.
Ox i ja tek sutra uveče igramo pošto čovek ima neke obaveze ovih dana. Izvinjavamo se vernim navijačima na kašnjenju :)
Alo dajte teme madafakeri???
Helouuuuu, ima li koga??? Moj protivnik i ja bismo hteli da vidimo teme za sutra!!!!