Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Brate sestro, ladno si sama sebi zadala stihove! Kuku! :)

Video sam teme i želim da unapred čestitam janpiju! (Na fer borbi i časnom porazu, naravno...) :)

2. ladno si sama sebi zadala stihove!

A - A. Grešiš, ovaj, grešiš grdno sinko. :)

3. A - A. Grešiš, ovaj, grešiš grdno sinko. :)

Protekcija. Nepotizam. Korupcija. Ua! :)

Što ne dadoste ovo, da se muče malo više:
    http://www.youtube.com/watch?v=_0la_a4Q9IA

4. Protekcija. Nepotizam. Korupcija. Ua! :)

:Gleda unezvereno po sobi:

Vatafakarjutokinabaut nigga?

5. Brate brate Stićko mi odabr'o temu. Jes' da sam dala par pesama kao predlog, al' on izabr'o.
    Stićko, pusti Kerbera na njega.

6. KERBERA!? Nemoj Mess, to je presurovo! Mora da postoji humaniji način, mora!

7. Šteta što je ortakluk ponovo usrao jednu dobru ideju (za one sa jeftinijim ulaznicama, misli se na Kup). I prošli je bio namontiran, ali ovo sada je brutalno.

8. Кад ће теме за југ?

9. Право кажу из СМарковине, прошло подне тема нема....

10. Hoćemo teme! :vadi vile ispod kreveta, zatim odlazi da napravi baklju:

11. Relax, take it easy...
    Biće ubrzo teme...

12. Šteta što je ortakluk ponovo usrao jednu dobru ideju (za one sa jeftinijim ulaznicama, misli se na Kup). I prošli je bio namontiran, ali ovo sada je brutalno.

Troluješ ili si ozbiljan?

13. ne znam da l' on troluje al' da je par puta izgledalo da je namješteno tako što su likovi otkrivali čija je definicija kroz komentare jeste svakako...

14. Kramponom već jednom predloži, a ja bih da ga podržim u ideji da se banuje onaj kog modovi provale da mulja i da se okači na stub srama da pišamo po njemu onako s apetitom ako može.

15. ne znam da l' on troluje al' da je par puta izgledalo da je namješteno tako što su likovi otkrivali čija je definicija kroz komentare jeste svakako...

To je takvo sranje da ja reči nemam. Ako hoćeš da ciljno glasaš za nekoga, odeš lepo u terminu kačenja na njegov profil i oplusiš mu defku, ne vidim ništa spektakularno u tome. To sa komentarima jeste donekle delotvorno, ali ako je neko zapeo da nekome da plus, ne možeš da sprečiš pa bog. Ja prva nisam znala da je zabranjeno komentarisati pa sam odgovorila na neki komentar na mojoj defki u kupu, ali su me odmah upozorili da ne sme pa sam obrisala.
    Jebo ga kup, kao da je od zlata, ovo je zajebancija, ne znam što svi shvataju to toliko ozbiljno.

16. Sranje ili ne, ali čovjek mi je pričao da su ga sjebali na te komentare iako je dobrano šio u prvih sat vremena drugog autora. Uostalom, boli me kurac da o ovome raspravljam jer ne učestvujem u još jednom pokušaju navlačenja glasova!

17. da i ja rečem dvije, onako iz, ćoška. ne znam da li je i ranije predlagano ali mislim da ovaj sistem ocjenjivanja možda i nije najbolji, svako ko čita će naravno dati plus na definiciju koja je unaprijed spremana od strane dobrog autora, čini mi se da sam ja dao samo jedan minus od početka kupa do sada. mislim da pobjednika u potpunosti ne odlučuje kvalitet već slučajnost. možda da se oformi nezavisan žiri koji bi ocjenjivao? samo me nemojte banovati ako sam nešto izvalio, ovo mi je prvi kup koji posmatram.

18. Ja sam i u prvom i u drugom Kupu ispao u prvom kolu, oba puta su mi protivnici bili fer i pošteni i bilo mi je krivo u pičku materinu što sam ispao ali ne vidim razlog za ovoliku galamu...

19. Ukoliko se sazna da neko vara na neki način, biće diskvalifikovan, naravno.
    Moderatori ne mogu da prate svaku definiciju, pa kada vidite da neko u komentaru napiše ime autora, slobodno pošaljite nekom modu da ga obriše.

Napominjemo to stalno, ali jebiga, narod neće da sluša.
    Ma kakav narod, narod treba je...

20. Добро бре бури, шта се дуриш, само констатујем на разне рупе које постоје и баш због којих ово не треба схватати озбиљно, јер као што рече панинаро, није мерило квалитета, већ јебем-ли-га-којих фактора.
    Ово је више парола "снађи се". Везе нема са тиме колико је неко добар аутор. Ето, испао Френки, а ја остала, шта више рећи?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.