Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. svako ko čita će naravno dati plus na definiciju koja je unaprijed spremana od strane dobrog autora, čini mi se da sam ja dao samo jedan minus od početka kupa do sada.

Zato i postoji ona izreka "pričaj u svoje ime", pošto ja to ne vidim tako. Kup je takmičenje, u kojem bolji prolazi. Prolaz mu je omogućen količnikom. Ako bi se rukovodili time da na "svaku dobru damo plus", niko ne bi prošao, sve bi bilo nerešeno.

Ja otvorim obe, i tek kada ih pročitam, BOLJOJ dam plus, lošijoj minus. Jer ipak je ovo kup, i fora je da se vidi ko se BOLJE snašao na zadatu temu. Jedine (mislim) dve kojima sam dao plus (u duelu) su bile Frenkijeva i Apofisova, jer su bile savršene i nisam mogao da se odlučim.

2. Ето, испао Френки, а ја остала, шта више рећи?

JA TI ČESTITAM :)

Добро бре бури, шта се дуриш,

e ođe si sto posto u pravu... ne znam koji mi je kurac bio, al' eto neću više :)

3. ja dobrim defkama dam plus, losim minus. cilj kupa je da se citaju dobre definicije. sta se palite na prolaz jebo ga vi :)

4. Ja otvorim obe, i tek kada ih pročitam, BOLJOJ dam plus, lošijoj minus. Jer ipak je ovo kup, i fora je da se vidi ko se BOLJE snašao na zadatu temu.

Е ово је прави приступ проблему. Браво за све који размишљају 'вако. Мада ја нисам од тих, често на обе дам плус. Шта ћу кад сам софт кити.

5. Kolfild

ja dobrim defkama dam plus, losim minus. cilj kupa je da se citaju dobre definicije. sta se palite na prolaz jebo ga vi :)

+1

6. Nego, nikako da pitam. Šta je nagrada za pobedu, drugo, treće mesto? Kifla?

7. Nismo mogli da sklopimo ugovor sa pekarom, ali smo uspeli nešto da izvučemo od zlatare, tako da će nagrada biti pehar. :)

8. Da okačimo i ovde:

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Strogo je zabranjeno pisati imena autora u definicijama dok traje glasanje.
    Od sada ćemo napominjati u komentarima svake definicije da je to definicija za kup.

Svako nepoštovanje ovog pravila i nakon upozorenja će rezultovati banom od 1 dan.

9. Имам питање за контролоре КУП такмичења.

Мој ривал у наредном колу Бурзум је банован http://vukajlija.com/recnik/autori/14505 малопре, до 6. 11. , а меч нам је заказан за 2. 11.

Istočna konferencija:
    Sreda 2. 11. 11.
    Burzum - Bobi Braun
    Natnat - Aleksandarkg

Како ће се меч регистровати, односно да ли ће се и када одиграти?
    Шта кажу правила?

10. Banovan je na četu. Biće odbanovan (najverovatnije) ili čim neki mod to primeti ili pred sam kup (kako bi bar malo odslužio kaznu), kako modovi odluče.

Nije ništa strašno uradio, tako da nema nikakvih problema. :)

11. Saće vidimo što je banovan pa će te izvestimo.

12. Spemovao namerno.

Nek' mu neko u sredu skine ban ako već igrate.

13. Stićko, uze mi ljeb iz ruke.
    Čestitam protivnici, alal joj suljpa.

Modova više nema u takmičenju, nadam se da ste srećni kmek.

14. Ne znam kako ste do sad izdrzali

15. Nemam net ni defku. Odlazemo za sutra uvece, ako nije problem? Janpi, sutra ti se javljam s posla da se sve dogovorimo. Javljam ti se u prepodnevnim casovima, da ne kazem ujutru!;)

16. Nemam net ni defku. Odlazemo za sutra uvece, ako nije problem? Janpi, sutra ti se javljam s posla da se sve dogovorimo. Javljam ti se u prepodnevnim casovima, da ne kazem ujutru!;)

17. Modova više nema u takmičenju

Југ се опасно потрудио на том пољу, избцивши два (бројем - 2) модератора већ у првом (бројем - 1.) колу! :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.