Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne znam izgleda mi dosta nerealno, najviše zbog činjenice da se troši 270.000 € na Milutinovića i Bogdanovića, a ovamo npr 350.000 € na Cirbesa i Dženkinsa. Za te pare su mogla da se dovedu dva odlična igrača za EK, a ne poluraspali igrači. Jebem li ga. Mislim na ove moje.
EDIT: I ovo za Mačvana, ako je ono bila novinarska patka za 8.000€ onda dobro, ali 8.000*12= 96.000, a ne 220.000. Ne znam, generalno, sumnjam da su sve ovo tačne brojke, ali ko će ga znati.
Pa ne verujem da bilo ko ko nije usko povezan sa upravom kluba zna tacne plate igraca. Sve ostalo je nagadjanje..
Looooool kakva tabela sa sve komentarima
Taj sto je ovo sastavi se gudrira opasno. Milutinovic 120 k? Pa taj igrao za kikiriki tamo u kojekakvim vukojebinama, on bukvalno igra za dzabe. Bezbradica, Vanja i Andric igraju za osnovni ugovor od 10 k po sezoni. Jedino je tu mozda tacno za Macvana, Saleta i Murica. Za Dragana znam da jeste. za Luku necu ni da komentarisem.
a tek za fmp nidje veze, sta su Dzenkins i Bobi pristali na smanjenje u odnosu na proslu godinu LOL A za Dangubica pis cuj mi mu nudili vise haha
i to ovima obecano ugovorom a dobice mozda 50% svega toga. Mi Pavlovicu ni za proslu god nismo platili, oprostio nam covek dugovanja.
Inace oko budzeta, nas nisu zvali u kvalifikavije za EL jer dugujemo Boga oca i nismo mogli da garantujemo budzet. Niko ko ima budzet manje od 3.5-4 mil ne moze vise da igra EL. To je cinjenica. Ako vi imate manji budzet ne znam kako onda igrate tamo.
I meni neke deluju pomalo nerealno ali opet smatram da su tu negde...sto opet povlaci da su nam budzeti negde u istom rangu i da sva kuknjava gubi smisao.
Slazem se i sa ovim da samo vrh kluba zna plate, pogotovo u partizanu, ali opet nije tesko pretpostaviti kolika je plata svakog igraca ili makar u kom opsegu.
Brate nisu zvali u kvalifikacije jer nemamo dovoljan budzet. Kontas ba? Nova pravila EL.
Jel stvarno verujes u ovo? Mislim da lupas majke mi
I odakle ti ovo?
Mislim da imate dovoljan budzet a da samo nemate bankarske garancije inace.
Dal ti stvarno veruješ da Bobi i Dženkins imaju po 170 000 a Bogdanović 150?
A kako si uspeo da djenki zaokruzis na 150? Jel nije blize 200?
edit: pogresno sam procitao, ali svakako za djenku pise 190
edit 2: a pogledaj sta sam ja napisao gore za bogdanovicevu platu
Mada bih voleo da Gusti ovo pogleda, on zna vise o platama nasih igraca
Marinković još nije potpisao ugovor s Partizanom, a prima 50 000
Milosavljevic je prvu sezonu u KKPu igrao za 10 k evra celu sezonu. Svi mladi igraci igraju za to. I gagiceva prva za te pare sad ima dosta vise normalno. Andric je toliko los i toliko nema kurca od decka i tu je samo zato sto nema boljeg. Bezbradica ne igra uopste i tu je zbog zalizanog koje pare njemu preko osnovnog ugovora jesi lud.
Bole kurci EL za garancije banaka ako ti imas pare. Nama dug za porez milion evra.
Sad koliko je pouzdan izvor nisam siguran ali čuo sam od lika koji je drugar sa Bezbradicom da on ima tek nešto malo preko 1 000 jevra mjesecno opet rekla kazala ali to mi je skroz realna cifra
Vanja decko jos nije potpisa prof ugovor, i da oce ne moze tolko da ima. Oplakao sam.
Pricaj ti sta oces ali Andrica mi ne diraj!
Ja stvarno nemam uvid u ugovore igraca oba kluba tj nijednog niti branim onoga ko je postavio ovu tabelu. I sam sam rekao da ima nelogicnosti i da ne tvrdim da je tacna vec SAMO DA MI POPRILICNO REALNO DELUJE MAKAR I OKVIRNO.
eto, ne znam ni za marinkovica da li ima ugovor...okacio sam da prokomentarisete jer znam da ima nekih koji su upuceni(ili se bar prave) u te stvari
Издувала Цедевита код куће од Задра, то је добро за нас.
Aj ti tucani ako ti nije tesko napisi makar okvirno koliko je ko kod vas placen? Vidim da si se za vecinu vec izjasnio
Bas sam se zainteresovao sada za temu
Pseto, dobar si decko, a ono je ispljuvak nekog sa RSB foruma, secem kurac.
Macvan je potpisao za 8000e mesecno!
Pavlovic je proslu sezonu igrao za 10k dolara, plus bonusi za titule. Vise od pola toga nije ni dobio.
Jedino sto je tamo tacno je za Kapitena (potpisao novi ugovor, smanjenje sa 200 na 170.)
Za Murica je tacno da ima oko 150.
Bogdanovic, Milutinovic, Dalo, Marinkovic, Bezbradica igraju za 100k godisnje, SVI ZAJEDNO Uz to, Bogdanovic ima potpisan otvoren ugovor, i nije predvidjeno da igra do kraja.
Sasa nije sigurno uzeo ove pare, a niko da napomene da Tepic igra za NULA dinara, jer nije primio nijednu platu od kako je dosao u Partizan (tako je bilo do letos).
A posto se pominju drzavne pare, da li pseto znas da vam je SC Tasmajdan sponzor?! Zbog? Zbog para koje je dobio za renoviranje pa ih prosledjuje u sponzorstvo?
I da, ono malopre nisam replicirao tebi, u vezi Vizure, nego ostalima koji su pominjali filijale. A paralelu sam napravio sa FMP, jer je taj neko pokusao da izjednaci OK Partizan Vizuru sa KK CZT ;)
EVo moja procena, i ono sto znam:
Gagi 170k
Macvan 8k mesecno
Sasa max 100k
Dalo, Andric, Milutinovic, Bogdanovic, Bezbradica max 3-5k mesecno ponaosob
Gagic oko 70-100k
Milutinov 100k
Tepic oko 60k
Marinkovic nema profi ugovor