KK Partizan

1. Mislim uprava je kriva za mnogo stvari, porez, Klobucar itd ali to oko privatnog sponzora nidje veze.

2. Pa onda da gazimudo izblajva Putinu da nas sponzorise Gazprom. Jedino oni imaju para.

3. Трућ, на том сајту сам и гледао неке податке али је све разбацано јер се они фокусирају на то колико су државна предузећа "дала" пара пасу посложили по њима а ја хтео да нађем где је посложено по клубовима јбг јер ме је то занимало...

Ту ми је запало за око и да је Дуле пар пута кукао како је у ципирипи купу скуп превоз па се не исплати играње јбг а ер србија партизану кроз превоз дао 250к евра. Лол

Видео сам и то за Српску банку и баш сам се питао зашто је нема на списку...

Као и неких КОМУНАЛНИХ предузећа, поште србије која поклања и шаком и капом итд итд и дошао сам до закључка да јебем матер и једнима и другима.

Само да напоменем, нисам дебилчина да верујем у њихове приче и мазање очију али ето, занимало ме да видим, ако успем, колика је количина пара упумпана у оба државна пројекта.

Ко ми каже ВИ СТЕ ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ ВУЧИЋ ЧОВИЋ ФМП АРАПИ РУСИ МИ НИСМО МИ СМО АВАНГАРДА нек ми се слободно насиса јаја па ћемо се прозивати, није фрка.

Право да вам кажем, највише сам кренуо да ту нешто гледам јер не могу више да поднесем Дулета који брате кука као да га кољу. Ок, капирам, најгоре је имати па немати...сад је време да ми имамо а ви немате јбг АЛИ БРАТЕ ЈЕБОТЕ ОДАКЛЕ ТИ ОБРАЗ да вас запљускују парама а ти вичеш нико не да паре??

Све у свему, боље да нисам ни тражио податке јер се од неких цифара заврти у глави а и говна су ми се пријела мало.

4. Bezbradica ima 12000€ godišnje.

5. То је и одговор Туцаном који каже да сада даје само нис...лол брате, поздрави Дулета и погледај поменути сајт а има и других...

6. Bezbradica ima 12000€ godišnje.

За Безбрадицу случајно знам јер дечка лично познајем.

7. Za putovanja i prevoz je debeli kukao prosle god u EL a ne ove za EK. Tad nas nisu sponzorisali.

8. Пазите ово:

Srpska banka Donacija KK Crvena Zvezda 2013 donacija 26,528,884.73

Ово је прелол::

Galenika Ugovor o generalnom sponzorstvu/razvoj kluba pokrivanje dela troškova takmičenja u Jadranskoj ligi i Fiba kupu Evrope, u takmičarskoj sezoni 2011/12 Ženski košarkaški klub Partizan 2012 sponzorstvo 25,000,000.00

Има и за Муту слепца:

Aerodrom Nikola Tesla Sponzorstvo - novčana sredstva u iznosu od 150.000 Eur-a, u periodu od 01.09.2012. do 30.06.2013. Korisnik se obavezuje da obezbedi vidljivost reklame Aerodroma na led panelima tokom trajanja utakmice Košarkaški klub Radnički, Kragujevac 2013 sponzorstvo 18,082,807.24

Ту сте и ви:

Air Serbia Sponzorstvo za marketinške promocije putem kompenzacije po osnovu izdatih avio karata ili zakupa aviona za čarter letove KK Partizan 2012 sponzorstvo 14,323,811.00

Да не копирам више...има тога колко оћеш

9. Evo sa sajta za 2014. godinu (predpostavljam da su dinari u pitanju):

KK Crvena Zvezda ukupno: 15 038 755
    KK Partizan ukupno: 0

sad cu da idem u nazad, do 2011. posto do tad ima tabele..

10. Za putovanja i prevoz je debeli kukao prosle god u EL a ne ove za EK. Tad nas nisu sponzorisali.

Али вас јесу спонзорисали! Највише 2012 а и осталих година су, само је питање да ли су у тој мери па је Дуле хтео више...
    (ако ја напишем дебели крећемо у прозивке лоло)

11. Гази, јесу ово оне паре као за неке успехе нешто? Мислим ко је дао, зашто је дао?

12. Brate u top 16 nam neki likovi platili carter jer air srbija nije htela. Nije fazon da putujes na tekmu u pizdu materinusa 6 presedanja, takvo sponzorstvo ti kurcu ne vredi.

13. 2013 godina

KK Crvena Zvezda ukupno: 28 828 210
    KK Partizan: 0

14. Ja nisam pao sa kruske znam ja da sve pare idu iz drzavne kase al cinjenica je da nas mts ne sponzorise vise, jebes ti ova kurceva sponzorstva 20-30 k ako ti ukinu lupam 300 k.

15. Има разних бисера:

Aerodrom Nikola Tesla

donacija - u cilju boljih priprema za predstojeća takmičenja u ABA Ligi

Košarkaški klub "Crvena Zvezda"

2013

donacija 500,000.00

Лол. Добро, нису неке паре, али укупно има више од 100.000 евра. Што није ништа у односу на Раднички који је добио од Аеродрома 4 пута више него Звезда.

Јесте мало непрегледан сајт, али можеш да сортираш по извођачу, па да ставиш 100 резултата по страни и онда видиш кошаркашке клубове на 13. и 14. страни.

16. A da mi lepo damo vama Duleta a vi nama ćoravog na jednu sezonu pa da vidimo kako će da bude?

17. I ono sto je najbitnije vi ste zvanicno privatni klub pa mu svako ulaganje drzavnih preduzeca u privatni klub dodje nesto kao kriminalna radnja i posao za sud i policiju.

18. Па ја зато кажем ја капирам да је најгоре имати па немати али оно што Вујошевић ради је силовање у мозак брате...

Треба им завести терорчину најгору брате, поставити све јавно, сваки извод, сваку уплату, исплату све... Па да видимо сви одакле њима губици и шта икако плаћају и ко их и колико финансира.

Или их приватизовати па нек троше колико хоће.

Сад већ почињем да серем али немају пара да укину НВО да би исплатили отпремнине али имају за клубове...

Газимудо, шта качиш брате??

19. 2012. godina:

KK Crvena zvezda ukupno: 6 078 743
    KK Partizan ukupno: 17 323 811

20. Лол. Добро, нису неке паре, али укупно има више од 100.000 евра. Што није ништа у односу на Раднички који је добио од Аеродрома 4 пута више него Звезда.

Зато и написах тамо да има и за Муту слепца! Добијали су од свих живих плус од Фијата брутално.ТАТИЦ

Јесте мало непрегледан сајт, али можеш да сортираш по извођачу, па да ставиш 100 резултата по страни и онда видиш кошаркашке клубове на 13. и 14. страни.

Па то ми кажи јбт...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.