Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kud ne videh ovu sliku ranije, najopustenije bih napravio poster kad je tema bila aktuelna
http://www.kosarka24.com/images/_upload/2013/septembar/nebojsa-covic.jpg
Na predstvljanju prototipa navijaca za obaranje rekorda u Areni
JEBAĆEMO KURAC KRASNI!!!
Zajebana je povreda koju je Milosav imao, retko koji igrači budu isti, evo primer Bertansa, Falkao-a, igra u grču, vidi se da se malo plaši.
Jebote ova arena stavila Marko Nikolić - trener Crvene zvezde. lol
Ja spomenuo Milosava, on zveknuo 4 trojke zaredom.
Bice Milosav onaj stari,al ne verujem pre februara.
Zeljan je kosarke i fali mu kosarke.
Po mom misljenju cak ga i previse opterecuju sad.. Prve dve tekme dosta napada on resavao, i to na silu. I u odbrani nije jos ni blizu maksimuma.. Drago mi je da je danas imao 5/6 trojke, da se podigne psihicki..
Tekma ladovina, a utisak veceri je ovo
https://pbs.twimg.com/media/B4gp64fCAAAAGZc.jpg:large
Maximuma jebeno cuvaju i kad bacanja izvodi
Draganu je u napadu trebalo malo vremena da izađe iz grča, koji se video prve dve utakmice, ne očekujem da u ovim procentima rešeta, mada ruku na srce, ne bih se bunio :) , ali se vidi da još uvek ne sme na ulaz kao pre što je smeo, setite se samo prvog derbija iz prošle sezone, i onih par komada što je imao preko Bobiške.
E sad, u odbrani je druga priča, znam da će je igrati na maksimumu, ali da li će biti onaj stari to je pravo pitanje, nadam se da hoće, a da li je na dobrom putu da bude kao iz prethodne sezone će se tek videti u februaru mesecu.
I da, Milutinov izdominirao u skoku.
Milutinov dominira u skoku vec metar ipo dana. Mislim da je vezao cak 10 tekmi da je ili ostvario dabl dabl ili mu falio poen/skok ili dva.
I Tepa prodisao od povratka Sase i Kapitena, jos samo ono crnce da izvucemo iz kanala i imamo dosta upotrebljivih igraca
Evo Truć,prelistao sam malo, mislim da je sledeca situacija u pitanju. U drugi isplatni red ulaze potrazivanja po osnovu javnih prihoda koja dospevaju u poslednja tri meseca pre otvaranja stecajnog postupka.E izgleda da Zvezda nije bila duzna nista za porez u poslednja tri meseca, tako da drugi isplatni red ostaje prazan,pa verovatno radi lakseg snalazenja,spustili su razlucnog poverioca u prvu klasu,a inace razlucni poverilac nije stecajni poverilac, pa onda oni batovci stoje u drugoj,mada to nije ni bitno toliko,uradjeno verovatno radi lakseg snalazenja. E sad,taj porez od oko 100 000 evra sto kazes da je u trecem isplatnom redu, pored njega pise "Neizmirene poreske obaveze treceg isplatnog reda".Posto u drugi ulaze samo oni koji su dospeli tri meseca pre otvaranja stecajnog postupka,ovo su kontam ona potrazivanja koja su dospela ranije i koja onda spadaju u trecu klasu pa se isplacuje 2,5% na to,mislim da je ta prica.
Inace,smeje se neko fransizingu,ali mislim da niste ni svesni koliko kosta brend Zvezde i Partizana.Covic je izasao sa podacima da je Telekom od prodaje onih Zvezdinih kartica i dopuna za pripejd zaradio 21 milion evra za par godina.Lavu se isplatilo da stavi grbove na limenke i od toga sto su zaradili postavi 30000 stolica i kupi autobus.Mislim da sam cuo podatak da su kupili one najjeftinije stolice od 4 evra,ali opet je to 120 000 evra,a ni autobus nije jeftiniji, pa zamislite koliko je onda Lav bio dobar kad moze ovo da iskesira.Da ne govorimo o majicama, soljama, olovkama i ostalim stvarima sa grbom Zvezde i Partizana kojih se godisnje kupi u vrednosti od nekoliko miliona,mada je tu dosta prodavaca koji ne placaju klubovima za upotrebu brenda. I onda se pojavi A.V. i kaze da su Zvezda i Partizan rupe bez dna i da treba biti srecan ako ih neko uzme za dzabe. A nijedan sportski klub na Balkanu nema tako snazam brend kak ova dva kluba,ni Grci jer su navijaci vise podeljeni na vise klubova,mozda Galata i Fener(oni su u Aziji vec :P) jer Turaka ima pun kurac
Tako je, to je ona kinta koju su gomilali godinama, a ne moraju da je plate, dok KKP mora da plati svaki dinar (pa makar i od pre 10 godina) sa sve zateznim kamatama.
ovo mi je presmesno. Pa nije to seminarski rad i tabela pa kao "preglednije je ovako" nego se valjda zna neki red :)
Za Teparu se slažem i bilo je očekivano. Poslednje dve je odigrao na mnogo boljem nivou, eto šta tri igrača naprave od Tepe, dobrog bekap pleja. :D
A Dalou će njihovo prisustvo više značiti (ja se nadam). Sada ćemo konačno moći da raširimo protivničku odbranu, pošto imamo dosta solidnih i dobrih šutera. A ovome je jedini košarkaški kvalitet, solidan ulaz, tako da bi trebao to da počne da ga koristi, a šut mu zabraniti, povlačim ono što sam napisao posle Šolnoka, da izgleda kao da je popravio šut, NIJE, mehaniku možda jeste, ali preciznost nikako.
I da, mogao bi Dule da počne da daje Bezbradici neke minute, pošto izgleda ne planira Bogdanovića uopšte, ovaj dečko će biti borben tih svojih 5-10 minuta, to je sigurno, taman da menja Mačvana.
Nije gomilano godinama, ukupan iznos tog poreza je manje od 100 000 evra, sto mozes procitati u UPPR-u, ali ti ne zelis vec teras svoje da je dug za porez nekih 800 milijardi evra.
Nisam siguran, kazem da kontam da je takva neka prica, nisam ja sastavljao plan,a i nisam dovoljno strucan za tu oblast, samo moje tumacenje onoga sto pise posto neko i ne zeli da cita, a nekome nije uopste jasno sta pise. Probacu da se raspitam kod nekog da saznam malo vise, sad me zainteresovalo kad sam detaljno procitao, ranije sam preleteo samo. Truc je odlican sagovornik za ovu temu jer je upoznat sa materijom i ima korektna i nepristrasna zapazanja. A ti brate posto znas da si ti u pravu, da je ovo neka prevara, pokreni postupak za ocenu zakonitosti pred Ustavnim sudom, mozda prodje, bices car medju Grobarima onda :)
Nemoj vise da gusimo temu ovom pricom. Ziv bio.
Џабе им то кад ће сад због Душковог апела да изгубе два пута толико, лол.
Не знам баш, мени нешто не изгледа да тај бренд може толико да заради. Прво, сва та зарада би се разлила по различитим клубовима, члановима спортског друштва, што је онда значајно мање пара по клубу. Друго, нешто не верујем да је неко узео картицу и телефон због Звездиног бренда, него зато што му треба телефон и картица, тј. зарадили би на продаји картица да су их звали другачије.
Jel potpisao Marić i plej?
Ne bi verovao koliko klinaca ima one zvezda i partizan mobilne...
Jel potpisao Marić i plej?
Jok brate, u ponedeljak će, reko sam ti
јел се зна ко је плеј, и јел финац? :Д
Dule kaže ništa od toga http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=10&nav_id=934878
Armstead je plej. Čemu priča više.
Što troluješ decxko?