KK Partizan

1. можда је са хаваја? колико је тамо сати?

2. срећа па тражите плеја, реци да вам дође центар са хаваја...

3. Inace, sinoc je na racun KK Partizana legla jednokratna uplata od FK Partizan, sasvim znacajan novac dovoljan da se pokrpe neke zaostale zajebancije... Pregovara se sa dva igraca, sansa da dodje jedan je otrpilike 30 %, a oba ne vise od 5%. Najverovatnije nece biti pojacanja.

4. Ajde Vucicu nemoj da seres i da pricas tu u zagonetkama nego lepo reci koji je taj od 30%.

5. Jel crnac ili govno taj kombo?

6. Neam pojma za Havaje. :(

Pregovara se sa dva igraca, sansa da dodje jedan je otrpilike 30 %, a oba ne vise od 5%. Najverovatnije nece biti pojacanja.

Pa ako ćemo da dovodimo dva stranca za KLS bolje da sebi pucamo u kolena. PS možemo da registrujemo još samo jednog igrača za ABA ligu, tako da su šanse 0% da se angažuju oba.

EDIT: Da ne bude da izvlačim iz konteksta, nisi napisao da je stranac u pitanju, ali mi ne pada napamet nijedan naš igrač koji je trenutno slobodan.

7. Nije crnac i nije 100% proverena informacija. Ali je prilicno pouzdana.

Jebiga, pa valjda i kosarkaski laik shvata da je kasno za uigravanje crnca i da bi njegov doprinos bio mali, ako ne nikakav. U ovom trenutku samo onaj ko dobro poznaje filozofiju Partizana.

8. Ali rekoh, sanse nisu velike. Pare bi se iskopale, ali bi skocili sami sebi usta sa pricom da smo svorc. Sto svakako jesmo. Najverovatnije ne dolazi niko, to je moje glediste.

9. Ne slušaš dobro izijem, Arojo nije kombo, on je samo plej.

10. Jeste, bas ce Arojo iz jednog siromaha u drugi.. buva samo.

11. JEBE MI SE, VREME JE DA UZ PRAVO POJACANJE SACUVAMO PRESTO OD MLADIH LAVOVA IZ ZELEZNIKA KOJI SU NAVALILI DA NAM GA OTMU, VRACA SE STARI LAV TAMO GDE JE BIO. ZIVOT SLADAK KO BOMBONA NOVCANIK OD KOZE SLONA GDE GOD UDJEM IMAM MESTO OVOG KRALJA CEKA PRESTO! NUSKNVP

12. Čekam da Gazi izbači pravu informaciju...

13. Pročitao sam na par mesta da se pregovara sa Džošom Akojonom (Josh Akognon)