KK Partizan

  1. гонзо, ценим да је јерихон мислио на коментаре на вест, а не на твој коментар.

    И КОМЕ ТИ ДА ЈЕ ДУШКО НЕПОШТЕН!?

  2. A ok, onda sam pogrešno skapirao.

    И КОМЕ ТИ ДА ЈЕ ДУШКО НЕПОШТЕН!?

    Svima bre, sve bre lopovi, vucibatine i secikese :)

  3. Али наш Душко није!

  4. Kad je i u koliko ova utakmica vaših legendi?

  5. vcrs u 19 i 30

    @gonzo

    Kad moze da se svede dug od 16 miliona na 2,5% moze vala i da se duguje Vosi za Milenka (ionako cigani tvrde da on nije kosarkas, tako da nema sta ni da se plati)

  6. Na stranu to sto ima para jer sigurno ovaj Akojon ne bi dolazio da nema vec bi pobegao cim mu prvi put okasni plata, ali recimo da stvarno nema para kao sto Dule kaze.
    Ja da stvarno nemam prebijene pare, ne bih dovodio Macvana, Pavlovica, Murica, Akojona koji kostaju dosta, nego bi mi igrali Luka Drca, Strahinja Milosevic i klinci od 16,17 godina.
    Pa jebem mu mater, da sam milioner i da sam ceo zivot navikao da jedem kavijar, pa sad izgubim sve pare, jeo bih pastetu u crevu i parizer Matijevic da prezivim, a ne bih opet jeo kavijar pa trazio od drzave da ga plati jer sam ja nekad bio milioner.
    DULO GOVNO

  7. ZVERKO FRUSTRIRAN :(

  8. http://www.sportske.net/vest/kosarka/partizanov-budzet-veci-od-zvezdinog-216774.html
    lololololololololollolololoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

  9. Ћоки само прави алиби за евентуални неуспех. Искусно се завукао дубоко навијачима у дупе и сад чува позицију.

  10. ''Mislim da smo mi tek na četvrtom mestu po budžetu u ABA ligi. Da ne govorim o Budućnosti i Cedeviti, a i Partizanov budžet je veći od našeg. Samo što mi ne kukamo

    A dobro nije reko i da levski ima veći budzet :)

  11. zverko1

    Na stranu to sto ima para jer sigurno ovaj Akojon ne bi dolazio da nema vec bi pobegao cim mu prvi put okasni plata, ali recimo da stvarno nema para kao sto Dule kaze.
    Ja da stvarno nemam prebijene pare, ne bih dovodio Macvana, Pavlovica, Murica, Akojona koji kostaju dosta, nego bi mi igrali Luka Drca, Strahinja Milosevic i klinci od 16,17 godina.
    Pa jebem mu mater, da sam milioner i da sam ceo zivot navikao da jedem kavijar, pa sad izgubim sve pare, jeo bih pastetu u crevu i parizer Matijevic da prezivim, a ne bih opet jeo kavijar pa trazio od drzave da ga plati jer sam ja nekad bio milioner.
    DULO GOVNO

    А јебеш га, и Душко је човек, па реагује људски. Кад већ могу сви да пљачкају ову државу и да добијају донације од "Српске банке" која је испразнила државни фонд осигурања депозита, па што не би и он добио део колача?

  12. Kad moze da se svede dug od 16 miliona na 2,5% moze vala i da se duguje Vosi za Milenka (ionako cigani tvrde da on nije kosarkas, tako da nema sta ni da se plati)

    Ma ti mene zajebavaš Gazi, nemoguće je d si ovo ozbiljno napisao. Pre svega ja nigde nisam osporio način na koji ćoravi rešava Zezdin dug. Ali ne vidim kako je to uporedivo sa činjenicom da Partizan nije platio Voši za Teparu, a tada je imao para, pošto Dule priča da se klub sjebava tek poslednjih nekoliko godina.

  13. Jebali vas budzeti

  14. Ma ti mene zajebavaš Gazi, nemoguće je d si ovo ozbiljno napisao. Pre svega ja nigde nisam osporio način na koji ćoravi rešava Zezdin dug. Ali ne vidim kako je to uporedivo sa činjenicom da Partizan nije platio Voši za Teparu, a tada je imao para, pošto Dule priča da se klub sjebava tek poslednjih nekoliko godina.

    Pa dobro, i ovi iz CZ(T) pricaju da se do ove nove "zvezde" partizanu davalo a zvezdi nije, pa tamo eno podatak da su 2008 imali 2,5M evra od sponzora, uglavnom drzavnih.
    Oni pricaju da su bili sirotinja pre cokija, a koliko znam pastetama i salamom se ne moze napraviti dug od 16 miliona evra za nekoliko godina.
    Jebiga, placani su i njihovi igraci mnogo, al za razliku od Partizana,preplacivani su.
    Iskreno, boli me bulja da pricam o budzetima, moralu i sportskim uspesima sa ostrascenim navijacima CZT. Tebe ne ubrajam tu, al zato na onakve konstatacije volim da udarim kontru, kad vec sa druge strane nema razumevanja za njihovo stanje koje su sami napravili,al zato im puna usta Partizana i pomoci drzave.

    Nego jel obratio neko paznju na poslednji pasus cokijevog laprdanja?
    Nesto u fazonu, "placamo dugove uredno da bi po zavrsetku petogodisnjeg projekta dosli do jedinstvene zvezde.." Da li ce to biti prava fuzija ili sta?

  15. Ja ne bih o zvezdi ali sta je sa zvezdom?

    (Ovako sam ja procitao)

  16. Ja ne bih o budžetima al bih o tome da ova Zvezda nije prava Zvezda.
    (Ovako je zvucalo)

  17. e ali coki sam kaze da zamrznuta zvezda ima svoj budzet i da ova povampirena ima svoj budzet. ljudi ujedno vracaju dugove stare zvezde, vracaju dugove nove zvezde, pokupovali sve najbolje sto ima u srbiji, doveli 4,5 strana igraca i sve to sa manjim budzetom od partizana? pa covic je majstor jebeni, dati mu da vodi drzavu.

  18. Pa mi pričamo da je majstor vi svi vičete lopov pa lopov

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.