KK Partizan

  1. vracaju dugove nove zvezde

    pokupovali sve najbolje sto ima u srbiji

    doveli 4,5 strana igraca

    Jesi ovo nalupetao samo da bi izgledalo bombastičnije ili?
    Nemam vremena da te ispravljam, al nemoj upadati u neki kontinutitet blamiranja.
    (ponavljam ako si napisao da izgleda bombastično, onda ok)

  2. dobro mozemo u sitna crevca, imate 4 strana igraca koji imaju velike plate, eto pogresno se izrazih. i za ovo pokupovali posto ste otimali i gasili klubove za njih. a sto se tice ovog prvog, zna se kolike dugove ima "nova zvezda"

  3. Pa dobro, i ovi iz CZ(T) pricaju da se do ove nove "zvezde" partizanu davalo a zvezdi nije, pa tamo eno podatak da su 2008 imali 2,5M evra od sponzora, uglavnom drzavnih.

    Te 2008. su imali oko 4 miliona evra koje im je dao tadašnji vlasnik Grand kafe Slobodan Vučićević. Doduše to je dao jer mu je navodno bilo obećano od strane DS da će tu lovu moći da zameni za vlasništvo u klubu kad bude došlo do privatizacije. Sve sam ovo pisao davno da li ovde ili na Zvezdinoj temi, stvarno ne mogu da se setim sad.

    Oni pricaju da su bili sirotinja pre cokija, a koliko znam pastetama i salamom se ne moze napraviti dug od 16 miliona evra za nekoliko godina.

    Ovo je pičkin dim za napraviti veruj mi. FK Crvena zvezda je najbolji primer. Samo počneš da uzimaš kredite po bankama i upadaš u kanal sve dublje i dublje.

    Međutim, ono što je mnogo bitnija stvar, a gomila ljudi ovde ne kapira (i ovo sam svojevremeno pisao) jeste činjenica da su oba kluba oduvek i sisala državu za lovu. Samo se postavljalo pitanje ko kad uzima više. Doduše kako i da bude drugačije kad ih je država i osnovala. A kada država pritegne malo slavinu, nemaju pojma kako da sami dođu do love (važi i za Zvezdu i za Partizan).

  4. jeste činjenica da su oba kluba oduvek i sisala državu za lovu. Samo se postavljalo pitanje ko kad uzima više

    to je upravo i poenta svega ovoga, partizan trebao da dobija vise zbog rezultata a nije, a privatan covicev klub ne treba da dobija nista. naizgled jednostavno, kad ono...

  5. Janpi ne izvrći mi reči. To što sam napisao ne odnosi se samo na period od poslednjih desetak godina. Ja pričam o vremenu od osnivanja klubova pa do danas.

  6. e nzm sta se desavalo cetres pete, deda mi je na zalost umro mlad

  7. Dobro, bataliću ozbiljnu priču pošto sve teraš na zajebanciju.

  8. Ne zajebava se on brate. Veruj mi.

  9. neko moje vidjenje stvari:

    kosarka je neprofitabilan sport sve do pojave drim tima i tih sranja, nisu tu neke velike pare bile.

    cim su krenule ozbiljne pare pocelo je i ozbiljno da se krade.

    u partizanu su isli logikom aj kracemo 30 posto, al daj da napravimo vece pare bice i veci procenat.

    u zvezdi su ukrali sve.

    zvezda u kurcu, u partizanu se lakse dise. manje potrebe za ulaganjima a zarada ista.

    jos dolazi 2000 i partizan prvi put ima podrsku vlasti od osnivanja. to tek daje vetar u ledja. pa jos i prvi put predsednik fudbalskog saveza srbije partizanov covek? to je tek novina za gane.

    zvezda u kurcu.

    zvezda sad duguje 50+15+5 mil eura. (fudbal basket vaterpolo)
    partizan manje duguje u fudbalu no zvezda u vaterpolu.

    demokratska vlast pre prodaje telekoma potpisuje sponzorski ugovor sa partizanom na 4 godine (ko ih jebe neka placaju iako nisu vise drzavna firma) kk partizan odlazi na final for, za uspehe dobija obecanje o izgradnji hale.

    vk crvena zvezda se gasi, nastaje klub veterani crvena zvezda. u drugoj godini postaje evropski prvak, u trecoj vec u ozbiljnim dugovima, partizan opet bolji

    http://www.sportske.net/vest/vaterpolo/partizanu-veciti-vaterpolo-derbi-216792.html

    opet smena vlasti, kk crvena zvezda se zamrzava, nastaje drzavni projekat.

    nova zvezda preuzima drugi po snazi kosarkaski klub u srbiji, gasi treci po snazi i otima mu igrace. dobija i pojacanja iz cetvrtog (vojvodine)

    u fk kopiraju foru od kk partizan, pri prodaji nisa potpisuju se ogromni sponzorski ugovori sa gaspromom. cak 10 puta veci no sto je slucaj sa kk partizan.

    dug zvezde i dalje raste.

    i raste
    i raste

  10. Vaterpolo klub duguje 5 miliona evra.

  11. sad nisam o tome kako je vucic stopirao sve to oko hale, te furao pricu kako iz nekog razloga i zvezdi treba ta hala da pripadne (mada svi znamo kako su oni dobili fudbalski stadion a sta se partizanu radi za jna...

  12. Pa daj malo i o tome nemoj da si sisa

  13. pseto88
    Vaterpolo klub duguje 5 miliona evra.

    dugovao. sad je ugasen. veterani (jos uvek) nisu u tolikim dugovima

  14. Opusteno, vratili smo polovinu od prodaje dreseva posle osvajanja evrope.

  15. Post ti ima nekoliko ozbiljinh rupa.
    Prva je da Partizan tek od 2000. prvi put ima podršku vlasti od osnivanja. Nemoj ovo glasno da izgovoriš smejaće ti se ljudi.
    Drugo, ne znam odakle ti ovo da vaterpolo klub duguje pet miliona evra.
    Treća rupa - koji je to treći po snazi klub ugasila Zvezda i kome je to otimala igrače. Da nije Hemofarm? On je ugašen pošto Štada kao novi vlasnik Hemofarma nije želelea više da ulaže u košarkaški klub. Zbog toga je ugašena i ženska sekcija koja je jebala mame u Srbiji 10 i više godina. Zvezda je iz dovela dovela Mitrovića, Partizan Milutinova. Ne znam o kakvom otimanju ti pričaš.

  16. Gonzo nisi dugo bio to kapiram ali da si zaboravio janpija to ne kapiram
    koji ti je?

  17. ok gonzo, mozda je pre 94,5 partizan imao vecu podrsku vlasti od zvezde, moje secanje seze do tog nekog vremena. eto secam se 98. vecitog derbija u fudbalu pa mogu da tvrdim za nesto posle tog perioda. sve pre toga mogu da kazem samo nesto sto mi je cale pricao.

    koliko znam 88,89 pa sve do toleta fk crvena zvezda je imala podrsku vlasti. za kk ne mogu to da tvrdim.

    sto se tice cifre od 5 milki za vaterpolo, zapamtio sam cifru jer je bilo aktuelno. ako pokusas sada da nadjes nesto u vezi gasenja vaterpolo kluba na internetu- srecno u trazenju, posto ni na zvanicnom sajtu vk crvena zvezda nema ni reci o gasenju kamoli o necemu drugom. kao da se nikad nije desilo.

    e sad ovo za hemofarm, jbg doveli oteli, platili nisu koliko sam upucen

    http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8702

    Da bi Milutinov i zvanično postao član crno-belih, Partizan i Hemofarm još moraju da razreše papirologiju i reše propisano obeštećenje. S obzirom da je 2010. godine nastupao za kadetsku selekciju Srbije na Evropskom prvanstvu, Partizan će morato Vrščanima da uplati 75.000 evra na ime obeštećenja.

  18. http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:502032-Kalinic-Zvezda-se-ne-odbija-Radnicki-me-nije-placao-i-ne-zelim-sa-njima-diskusije

    neko plati 75k neko ne zeli diskusije.

    Dok iz Kragujevca stižu optužbe da je "do raskida trogodišnje saradnje došlo posle prve sezone, iznudom", Nikola se na pripremama reprezentacije ne uzbuđuje oko insinuacija, ističe da nisu prve i da mu nije jasna poenta tako nekorektnog ponašanja njegovog, sada već bivšeg kluba.

    i tako to na tu temu...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.