KK Partizan

  1. Da je postojala sansa da partizan ne plati milutinova mislis da bi ipak platili? Omg ridikjulus -.-

    Drugo je sto po zakonu moraju da plate obestecenje za perspektivne mlade igrace po sablonu

    Kalina nije bio placen i samim tim imao opciju da raskine ugovor na stetu kluba

    Samo da kazem da ne smatram da je zakon los/dobar nego samo da je sve po zakonu.

  2. Partizan još uvek duguje pare za Milutinova, a pseto ti je već napisao da je Kalinić prosto raskinuo ugovor sa Radničkim pošto mu plate nisu isplaćivane. Uradio je isto što i Gagić kada je otišao iz Partizana. Sa tom razlikom što je Gagić bio nezadovoljan minutažom, ali je sačekao da se ispuni zakonski rok od dve plate kašnjenja da bi mogao das podnese zahtev za raskid, a Kalinić to nije morao da čeka jer je klub njemu i ostalim igračima dugovao mnogo više plata.
    To ti je cela priča oko Kalinića, nema zapravo nikakve misterije. Ista situacija kao što je gomila igrača zapalila iz FK Zvedza zbog silnih neisplaćenih plata i imala svako pravo da zatraži raskid ugovora.

  3. ne razumem sta hoces da mi kazes pseto. tvrdis da samim tim sto je doveden sve je uradjeno po zakonu?

    npr dule kaze da je ruzno ovo sto je gagic uradio. ne kaze da za to nije imao pravo da uradi vec da nije trebao.

    muta nikolic kaze iznuda- ti mislis da nije?

    Da je postojala sansa da partizan ne plati milutinova mislis da bi ipak platili? Omg ridikjulus

    ovim samo kleveces partizan a da nikakav argument nisi izneo, jel sad ja treba da pisem "omg pseto lupa" i tvoje forice?

  4. Haha najjace da te vredja ovo omg?

    Ne klevecem-pitao sam te, pise "mislis" i ima upitnik(?) na kraju

    Pa i ja kazem da je ruzno to sto je uradio ali i da ima pravo tako da te ne kapiram bas najbolje sta me pitas

    Ovo sto me pitas da li je po zakonu-jeste jbt.

  5. jos dolazi 2000 i partizan prvi put ima podrsku vlasti od osnivanja.

    Grohotom se smejem. Posto ti nije deda pricao, evo ti sa wiki stranice Prof. Aleksandra Nikolica
    "Након другог светског рата почео је да игра за Црвену звезду. Међутим одмах након формирања кошаркашке секције Партизана, декретом су сва војна лица морала да пређу у Партизан."
    I nije jedini, presao je i Saper, Vlahovic i jos nekoliko njih.

    koliko znam 88,89 pa sve do toleta fk crvena zvezda je imala podrsku vlasti. za kk ne mogu to da tvrdim.

    Umro sam od smeha. Znas ono kad je Zvezda bila najbolji fudbalski klub na svetu '91? Kad ocekujes da dobije zasluge za te rezultate isto kao sto vi trazite trenaznu halu za neke predjasnje rezultate u kosarci. U tom nekom kasnijem periodu kad je premijer bio ultra grobarcina Mirko Marjanovic. Koji ne samo da je izvukao 50 miliona maraka iz Zvezde i ulozili ih u, zamisli, "oporavak industrije", neko za Zvezdine zasluge dao nekoliko miliona maraka Partizanu i podigao im najmoderniji omladinski pogon na Balkanu, Teleoptik. Taj Teleoptik je i razlog zasto je Partizan dominirao poslednjih godina u fudbalu jer je kupio plodove rada omladinske skole,dok Zvezda to nije imala. Vodeci se onda tom logikom, mozda dobijete halu za kosatku...kad Zvezda bude bila prvak Evrope :) Navijajte za nas.

  6. jeste ali po cijem zakonu? vucicevom? zasto je radnicki ugasen ako duguje manje od zvezde a zvezda nije? jel to taj zakon? zasto je hajduk iz kule ugasen a zvezda nije? jel hajduk dugovao vise ili je smetao nekom?

    ne vredja me, nego me nerviraju te forice tipa "sta lupas" i sl odgovori ako hoces da seremo o tome onda seremo ako neces necemo, ako ti se ne svidja zaobidji ali ne vidim poentu. sta sad ja treba da pratim tvoje postove na kk crvena zvezda i na svaki da komentarisem aa pseto lupa, jede govna, ignorisite ga.

    lepo sam napisao dule kaze da je gagicev odlazak po zakonu, muta kaze da kalinicev nije. epilog svega gasenje radnickog. ti kazes "sve je tu po zakonu"

    a sto se tice milutinova da su mogli uzeli bi milutinova i jos bi i pare uzeli ali nisu mogli. e sad milutinov je bio placen a kalinic nije? to hoces da kazes? jel sad treba da jurim na netu da vidim da li je i kalinic igrao za kadetsku na evropskom?

  7. Inace, dok su klubovi na drzavnoj sisi, a recimo oba kluba igraju Evroligu, po meni moraju dobiti iste pare od drzave, ne jedni vise, drugi manje. Ko dalje stigne u takmicenju, nek dobije bonuse. Ako neko igra Evroligu, a neko Evrokup, ti sto igraju Evroligi,moraju te godine dobiti vise para od drzave. Znaci dotiranje u skladu sa rezultatima. A onda nek uprave svojom sposobnoscu privuku dodatni kapital od privatnih kompanija, nek Zvezda zaradi vise para od marketinga i prodaje ulaznica jer ima vecu bazu navijaca, nista sporno. Ali ne sme Partizan koji ispadne u prvom kolu Evrokupa dva kola pre kraja dobiti od drzave te godine ni priblizno para kao Zvezda koja igra Top16 Evrolige, jer tako nije moglo ni pre 5 godina kada su uloge bile obrnute.
    Ako klubove kupi neki privatnik nek ulozi i 50 miliona,njegove pare i niko nema pravo da se buni.

  8. има ли неки снимак са ове утакмице са легендама

  9. Marko biće na SOS kanalu, čini mi se u 23.

  10. U tom nekom kasnijem periodu kad je premijer bio ultra grobarcina Mirko Marjanovic. Koji ne samo da je izvukao 50 miliona maraka iz Zvezde i ulozili ih u, zamisli, "oporavak industrije", neko za Zvezdine zasluge dao nekoliko miliona maraka Partizanu i podigao im najmoderniji omladinski pogon na Balkanu, Teleoptik.

    ovo si nalupao da necu da komentarisem, ej mirko marjanovic grobarcina jbt, pa jos i napravio teleoptik, epske izjave.

    edit: inace bas u jeku polemike oko toleta jurio sam da vidim ko je sve bio predsednik fudbalskog saveza od 90 pa na ovamo i svi su bili cigani osim toleta. mislim da sam cak isao i dublje u proslost sa istim rezultatima, cak sam guglao imena svakog od njih i pokusavao da linkujem sve to sa onim sto nadjem na netu. i sve to kacio na fk temama.

  11. Душмани, ево вам овде петнаестак вајнова са текме

    Поздрав,
    Слепи.

  12. To oko dovođenja igrača ima mnogo više od plati obeštećenje i tvoj je. Niste deca, znate da menadžeri često vrlo lako mogu da odvedu igrača gde požele. Voša u govnima Partizan hoće igrača i menadžer i klubovi naprave dogovor. Da nema nekog dogovora ništa Vošu ne sprečava da nas tuži i da nam jebe mame, bar je to lako a danas i poželjno jer znaš da iz političkog vrha niko neće da kenja zbog toga nego će da ti kažu bravo sinovi.
    Elem oko ovog jedenja govana sa prethodne strane ne znam šta da kažem. Prvo oko državnih para istina i jedni i drugi žive tako, državni su klubovi, neprofitabilan sport u potpunosti pa još nema definisanog zakona po kom bi privatnici uopšte imali želju da ulože(sem pod prisilom a i sam si gonzo o tome pisao više puta i znaš šta se radilo al aj nema veze) ali porediti KKP koji je napravio dug od 2 miliona evra i to uglavnom za porez i pokojnu kurvu sa 16 a da je pritom KKP barem jednog igrača prodao svake godine, često i više od jednog a pokojna kurva nije prodala toliko za 5 godina malo je ružno. Da li treba pominjati čuveni projekat evropska zvezda? I opet zamena teza gde je Dule rekao da je samo ova vlast loša po KKP? Dule je kritikovao i kenjao protiv svih, uvek a ovo sad je samo ocenio kao situaciju koja je prevršila svaku meru što i jeste.

    Drugo porediti fudbal i košarku je takođe izuzetno smešno. Da li treba uopšte da pišem zašto?

    I treće ajd sjašite više sa ovim i ovakvim diskusijama mislim i na jedne i na druge, zatrpate celu temu nečim što je prežvakano milion i jedan put. Samo čekam da počne Tuđman prozivanje i da potpuno dotaknete dno.

    Četvrto ništa ne može da zameni činjenicu da biste ćoravom kurac ispušili samo za titulu.

    Sporcki pozdrav.

  13. Ne znam što si mene prozvao, makar ja nikad nisam jeo govna po ovim temama i čini se da sam uvek pisao veoma realno i ono što sam imao prilike da saznam.
    E sad, jebiga ako se nekome nešto od toga što sam ja pisao ne sviđa. Pri tom nikad i nisam pisao postove da bih bilo koga provocirao i potpaljivao raspravu.
    Činjenica je samo da su stvari mnogo komplikovanije od onoga kako vide i jedni i drugi.

  14. Dal ste na utakmici između Partizanovih legendi, i današnjih igrača skandirali Crvenoj zvezdi?
    L O O L
    O
    O
    L

    A ovo što piše janpi....
    ....janpi.

  15. dionisijo bolji post od tebe i ne ocekujem. u principu sumirao si ono sto inace pise svaki zatucani cigan. lol, jebi, otimaj, ti si glup, nisi u pravu.. i vec si isto to napisao tri puta tako da bi mogao malo da odjebes sa teme

  16. Ne znam gde sam tebe lično prozvao, diskusija mi se ne sviđa generalno. Ja sam i sam rekao da je situacija oko svega toga daleko od samo ovog ili onog ali nemoj da mi se porede vesići, čovići i ostala smrdljiva bagra iz svih vaših uprava sa debelim i Sašom. Ne ide. Nikako.
    Drugo za sponzorisanje si i sam priznao da ko god da je hteo pre F4 EL da uloži u KKP morao isto ili više da da czv i da je prećeno svima. To je jedino gde sam tvoje ime pomenuo. Ovo je trenutak kad je bukvalno zabranjeno uložiti u KKP, nemojte da se lažemo svi znamo da vučićupederu smeta to što ga debeli razapinje kad god stigne, on je taj tip čoveka isfrustrirana debilčina koja je konačno dočekala svojih pet minuta i koja će da uništi svakog ko uopšte pomisli da se pobuni. Više ga je debeli pljuvao nego sva kurčeva opozicija u zemlji, svi su se usrali govnara a ako vi stvarno mislite da on zbog toga što Dule radi ne jebe KKP i Partizan generalno onda ne znam šta da vam kažem.

    Ništa lično Gonzo, ti si jedan od najkorektnijih iz protivničkog tabora ali ova priča smara i prežvakana je toliko puta.
    Dok se tema ne promeni menjam kanal.

  17. Da odjebem s teme? Jel ti tata kaizen? Jesi prso ti lik samo tako. Ako ništa drugo bar reci hvala što pokušavam da obuzdam ovu raspravu što ide u nedogled, i što naizgled tebe prozivaju svi redom.

    A to da smo svi mi koji navijamo za Zvezdu zatucani cigani i sl. više govori o tebi nego o "ciganima". Upitna je inteligencija onog ko generalizuje i ima formirano mišljenje o grupi koja navija eto za neki tim, i to mišljenje prenosi na pojedinca. Al dobro jbg, od lika kojem se glavne prozivke odnose na skidanje dresova dečurliji, nivo školske spreme ili slično, ne treba očekivati previše.

    Idem s teme, ne vredi, uplašio me janpi. Hahah janpi.

  18. ma meni je gonzo ok. u principu svi koji dodju i napisu nesto smisleno, ma koliko navijacko bilo. a lik nije sto se kaze "zatucan"

    tema ima 1204 strane ko je dokon neka cita ko nije jbg i on neka procita. opet bolji je moj najgori post od bilo cega na vice i slicnim sranjima lololo.

    To oko dovođenja igrača ima mnogo više od plati obeštećenje i tvoj je

    i ovo se slazem, i daleko smo mi od toga da poznajemo zakon, mada sta je to u srbiji po zakonu. i jedni i drugi i kradu i namestaju samo sto je jedna strana preterala van svakih granica razuma i ukusa.

  19. Ni ne pokušavam da poredim našu bagru sa Duletom i Sašom.

    Drugo za sponzorisanje si i sam priznao da ko god da je hteo pre F4 EL da uloži u KKP morao isto ili više da da czv i da je prećeno svima.

    Tucani uz dužno poštovanje, ovo je delimično tačno jer sam ja tada napisao da je bilo takvih slučajeva, a ne da je to bilo pravilo.

    Što se tiče Duška i njegove priče kako su on i Partizan velika opozicija Vučiću, od toga mi se malo kenja pošto je taj isti Vujošević bio na konvenciji SNS u Kombank areni svojevremeno.

    Tema inače jeste prežvakana, ali je nisam ja ni počeo već sam se uključio kao što sam i ranije radio kad krene sranje kroz gusto granje na sve strane.

  20. evo lepo coveku kazem. sad bi ti jebo mater u picku mrtvu ako cemo po pravilu vase teme i po vasem ophodjenju prema vucicupederu npr. ja nisam takav samo ti lepo kazem zajebi taj spem jer ozbiljno smaras. dolazis da diskutujes o meni a ne o mojim postovima sa ciljem da provociras kao da ja ne znam da prepoznam govno kad vidim isto.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.