KK Partizan

  1. https://www.youtube.com/watch?v=QKcV_9bSG2U&feature=youtu.be

    Gagi brat.
    Doduse, verovatno uz gresku u vodjenju al progledale sudije kroz prste jer je bilo u sportskom duhu da se izbegne povreda protivnika

    E da, sto se Ajfona tice, u odbrani i nije nesto. Cesto kasni korak, sto i nije toliko strasno al kad dobije blok, dok ga obidje igrac je vec na ulazu a onda pokazuje malo i kurcobolje da nastavi da ga prati..
    IMa tu jos da se radi, al za ovih 13 minuta basketa pokazao je kvalitet

  2. rijetko dobar čovjek.

  3. A sto se tice eventualnog protivnika u polufinalu, ja bih volo CZT jer ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti.
    Pa ako nas dobiju i zasluzuju tu EL.

  4. Obavezno FMP, da vidimo koji ce izgovor da smisle za finansiranje privatnog kluba kad ne bude igrao EL. To je jedini nacin da duvaju kurac, nadam se da u medjuvremnu i pickousto govno samo daje ostavku, ili se njise sa krosnje na Terazijama.

  5. Jeri mojne prozivaš vlast ! Ako ostaneš bez posla ko će meni za penziju odvajati?!? :-) Žofri me milioniti put oduševio. Kakvog Grobara stvorismo. Ajd u jagnje da će taj da se sigurno vrati bar na dve sezone kad namlati pare. Ko Sale Pavlović i Ilić...
    Ajfon puni. Dobro je. I Dule ga hvali. I to je i zanimljivo i odlično...
    Ipak bih ja izbegao FMP u polufinalu. Nek ih izbaci Cedevita il Budućnost :-)

  6. Jedini ko moze da izbaci KKP i CZT u polufinalu su oni medjusobno. Buducnost jos i ima neke sanse, al Cedevita je jednostavno pretanka

  7. A sto se tice ovih povratnika u Partizan za sad su nam se "obecali" Zofri, Bogdan, Pekmen, Nurkic (dobro on nije povratnik al nikad nije kasno da se ostvaruju snovi) a ja licno verujem da ni Berta ni Veseli ne bi imali nista protiv

  8. Ne radim ja za drzavnu sluzbu, ne brini se za nas. Mada, tebi mogu i da ukinu penziju, kako su krenuli. Kad marva cuti, i treba da je gaze, svakim danom sve vise!
    Ne moze niko osim nas da izbaci FMP, da se ne lazemo.

  9. Ja sam nesto ubedjeniji da Repesa hoce pre na deja i CZT bez neke spec publike, nego na nas sa Duletom na celu, novim plejom i najkosarkaskijom publikom na balkanu i sire.

    Cedevita puca od Solnoka. ZAPAMTITE OVAJ POST PICKE!

  10. Crnogorci ima da vas potruju tamo samo da pobede i idu na cedevitu jer nisu blesavi

    Cedevita je u ovoj cetvorci trenutno najtanja ali sto se tice buducnosti mislim da je potcenjujete i da moze da pobedi i nas i vas, pogotovo u moraci

    Ja inace prognoziram da gubite u moraci i idete na nas u polufinalu(a to vam i odgovara jer ako nemate za do nisa kako cete u podgoricu lol)

  11. Meni podeljena zelja, kolko god bi zeleo vas u polufinalu da vas izbacimo kako dolikuje i da ne idete u el kako bi sledece sezone doveli nekog drcu uz djumica isto toliko ne mogu da navijam za sehovice i hrvate

  12. ma sta znate vi zvezdasi najgori navijaci u istoriji

  13. Ajfon uz zvuk sirene za pobedu! Muk u Moraci.

  14. Ja progrnoziram da Cedevita puca u Solnoku, ide na CZT a Futura i mi igramo tekmu koja odlucuje samo o domacinstvu

    Al bez zajebancije, voleo bih pobede Cedevite i nas poraz, jednostavno, za utakmice takve vaznosti kao polufinalne veciti rival je najbolji protivnik.
    Em sto ce svi da budu nalozeni i pokazu sta umeju, em sto se direktno useravas u usta i rusis sneska

    Vec vidim komentare "ae tisina tamo, kukate cele godine kako nemate para a dovodite Macvana, Pavlovica, Murica, Akojona, podrska vam NBA igraci..."

  15. Gazimudo, svaka čast na optimizmu i tebi i ostalima. I ja jednim delom 1% želim da igramo to polufinale sa njima. Ali je preveliki ulog to za nas, za njih nije, toliki. Ne preuveličavam, u sezoni kada su igrali EK potpisali Samardžinskog za 175.000 € na polusezonu. Ili 150 K znam da je bila odluka BATa po tom pitanju.

    Jednostavno, napraviće oni tim i sledeće sezone(lolo) bez problema. Dok se meni stvarno, a i većini odavde verovatno ne gleda pravljenje ekipe u hodu do sredine marta. S tim što ne verujem da će dogodine biti ovakva situacija, nego sa kim smo počeli sa njima i završavamo.

    Najviše bih voleo Budućnost, barem me tako prošla iskustva uče. Cedevita nas je dvaput izbacivala u polufinalima 2012. i 2014. Plus im je na klupi Repeša, najbolji trener posle Duloa, Radonja će morati dizvine. lolo

    Mada generalno Budućnost i Cedevita su obe dobre ekipe i biće teško igrati sa njima Da Gagić nije podigao rep i otišao u sred sezone bio bih puno optimističniji po pitanju raspleta. Ipak je on i u svoj svojoj gluposti bio koristan za ovu ekipu na neki njegov način. Sada je na Boži da nam dokaže da je bolji. lolo

    EDIT: A ko kaže da i mi i oni nećemo pući polufinala kao prošle sezone. Svi koji su to govorili su bili proglašeni za budale prošle godine. Pa znamo kako je to ispalo.

  16. Sada je na Boži da nam dokaže da je bolji. lolo

    Mene ova situacija Gagic - Djumic mnogo podseca na Gordon-Lovernj. A znamo sta je ispalo tad. Jednostavno, decko deluje stalozeno, sa zeljom da radi i uci. Zna svoju ulogu, ne iskace iz nje i deluje stalozeno i sto je najvaznije bez fix ideja ko sto je Gagula imao.

    Ja samo znam da bi svi radije igrali sa nekim drugim osim sa nama.
    I ne toliko zbog forme (mada smo ocigledno u najboljoj formi od svih polufinalista i jedini u konstantnom usponu) koliko zbog toga sto svi znaju ko je Dule i sta on ume.

    Verujem da mi idalje nismo ni blizu najbolje kosarke koju mozemo da igramo. Dajte jos 2,3 nedelje da se Ajfon malo uhoda, prestane da bude rupa u odbrani koju moramo da skrivamo, da Djumara nauci malo da brani pik end rol, da uigramo te promene ritma koje cemo imati sa Akojonom , nabijemo kondiciju svi, pa da vidis kako ce to da izgleda..

    Naravno, ne kazem da sam 100% siguran u nas prolaz, nisam siguran ni 50%, al ako sam nesto naucio ovih godina to je da smo najbolji kad je najvaznije i da svi drugi znaju kolika smo institucija pa od tog straha lolo dobiju blokadu i ne igraju najbolje sto znaju

  17. postoje sanse da nam stigne jos jedan igrac koliko sam upucen

  18. To od para sa onog revijalnog meča :-) da dovedemo nekog? :-) Sumnjam mada...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.