KK Partizan

  1. Bas ne bih voleo da vam ode pavlovic. Samo vam daje jos jedan u nizu potencijalnih izgovora.

    A ako nekim cudom ode(jer mislim da je ovo izmisljotina) da li ce kolektivno svrsavanje povodom njega(opravdano sto se mene tice) zameniti pljuvacina ili ce se neko zapitati sta to vas guru radi? Jer pavlovic nikako nije nabedjeni klinac kojem je slava udarila u glavu...

  2. A zacudio me vucicpeder sa teorijom ovekivao sam nesto kao vucic nije uspeo na sve moguce nacine da otera dula jedinu opoziciju u srbiji na sve moguce nacine pa je pavlovicu ponudio dva stana lokal auto i svastiku da ode iz pazlidzana i napljuje dula kako bi okrenuo navijace protiv njega jer fazon koga zabole ako davi andrica ali pavlaka je pavlaka

  3. Partizan to hold a presser with Sasha Pavlovic and renew vows after recent dispute. He's back.

  4. Haha sve sama nagadjanja. Sad cu bas da pitam bezbradicinog burazera da vidim dal zna nesto

  5. Pa nagadjanja brt kad nista zvanicno nije saopsteno. Cek da vidimo sta ce da bude na toj konferenciji u 1.

  6. Pa to brate, uvek su nagadjanja.

    Kaze da se usro sinoc i da ne zna gde mu je glava a ne pavlaka. I da mu puca kurac hoce li ostati. Sad ce konferencija :)

  7. Pametan covek ako dozvolite da dodam.

  8. Okačite link konferencije.

  9. vucic nije uspeo na sve moguce nacine da otera dula jedinu opoziciju u srbiji na sve moguce nacine pa je pavlovicu ponudio dva stana lokal auto i svastiku da ode iz pazlidzana i napljuje dula kako bi okrenuo navijace protiv njega jer fazon koga zabole ako davi andrica ali pavlaka je pavlaka

    Desi se s vremena na vreme da zaluta neki Djordje Gagic. Cisto da bude izuzetak koji potvrdjuje pravilo jer nije iskreni grobar.
    Medjutim, medju grobarima se ovo nikada ne bi moglo dogoditi. Ti to ne razumes, jer se grobarstvo i sve sto to prati definise rodjenjem, a ne izborom. Lojalnost, prave vrednosti i sve sto je OK.
    Nekome iz fudbalskog kluba svaki dan idu deca podnoseci tuzbe. To u Partizanu nema osim ako zaluta neki Gagic. Neki prodaju ime, grb i navijace za pare, a kod Partizana NBA igraci dodju za dzaba.
    Ponavljam, to se ne uci i nije mogucnost izbora, sa tim se radja. Ili si covek ili si navijac Zvezde. Jebiga, to je cinjenica, ma koliko nekome smetalo.

  10. E pesto ova tvoja teorija mnogo realnija nego pederova.

    Jedino sto se Pavlaka ne prima na kintu, on bi kod cokija samo kad bi ovaj pristao da se opet zove FMP

  11. Telenovela presenta...

  12. Cekaj a sta je sa Muricem i Macvanom, ko ce sa njima da prica!

    BLICE ODGOVARAJ, NIJE PARTIZAN SAMO PAVLOVIC, BUNT SU PODRZALI I OSTALI NE ZELE DA TRPE TORTURU VUJOSEVICEVU AAAAAA

  13. Televisa, Nikolase, televisa. Televisa presenta

  14. Tesko je reci ko je ovde u pravu... Sasa ima izveznu kurcobolju jer ne trenira punim kapacitetom. Dulo jeste malo nervozan i prica se da mnogo jebe majke ove sezone. Neki to trpe, neki pizde, sta ces... On kod mene ima kredita sve i da ugasi klub, samo da ga ne proda Covicu i da me tera da navijam za FMP.

  15. Ne bi me čudilo da je Pavlović dobio pretnje od crnogorske mafije prema porodici, pa iscenirao ovo da ne bi igrao. Od svih Srba Crnogorci su najveća govna.

  16. Ma ne, serem. Jednostavno Dule ih je gurnuo preko svake granice izdržljivosti, pa počeo da ih drka čak i posle poraza u prijateljskoj, zaboravljajući 12 uzastopnih pobeda u ABA. Nisu izdržali, malo se izduvali i to je to. Čitam da je ponuđen Pavloviću ugovor i za sledeću sezonu da bi se izgladili odnosi. Ja bih mu ponudio višegodišni ugovor i kapitensku traku. Tipičan onaj vojni dril, pritisak, plus ide važna utakmica, plus nema para.

    Inače Tepić im se nije pridružio, pokazao je zavidnu psihičku stabilnost.

  17. Onaj Slovenac što izigrava marinca me nije iznenadio, ali Mačvan jeste. Moraće da se operu nekako.